Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

BU DÜNYADAN ‘HALİT KIVANÇ’ GEÇTİ

Türk basınının efsane isimlerinden biri olan Halit Kıvanç, 97 yaşında aramızdan ayrıldı. Halit Kıvanç, dün son yolculuğuna uğurlandı. ☘ Halit Kıvanç, Türkiye'de en uzun soluklu sunuculuk mesleğini icra eden isimlerden biriydi. Pele ile ilk röportaj yapan gazeteci olarak tarihe geçti. Halit Kıvanç, Türkiye’de radyo ve televizyon yayıncılığının gelişmesinde ve Türk televizyonculuğu adına birçok ilklere de öncülük etti. ☘ Aramızdan ayrılan Türk basınının duayen ismi Halit Kıvanç’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun, huzur içinde yat…  ☘ Seni hep bu sözünle hatırlayacağım;  “Çok erken konuşmuşum. Konu komşu şaşmış 'Aaa parmak kadar çocuk konuşuyor' demişler. Ve nazar değmiş, susmuşum. Evdekileri haklı olarak merak, telaş, kaygı almış. Yaşlı ahbaplardan biri, 'Kanarya suyu içirin!' önerisini ortaya atmış. Anacığım da kapı kapı kanarya besleyen komşu aramış. Bulmuş da. Kanaryanın kafesindeki minik su kabını çıkarmışlar, içindeki suyu benim o minik ağzıma yaklaştırmışlar. İçiş o içiş… Bir konuşmaya başlamışım. Şimdi ötmeyen kanaryalara benim suyumu içiriyorlar”  
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2022 - Cuma

BU DÜNYADAN ‘HALİT KIVANÇ’ GEÇTİ

Türk basınının efsane isimlerinden biri olan Halit Kıvanç, 97 yaşında aramızdan ayrıldı. Halit Kıvanç, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Halit Kıvanç, Türkiye'de en uzun soluklu sunuculuk mesleğini icra eden isimlerden biriydi. Pele ile ilk röportaj yapan gazeteci olarak tarihe geçti. Halit Kıvanç, Türkiye’de radyo ve televizyon yayıncılığının gelişmesinde ve Türk televizyonculuğu adına birçok ilklere de öncülük etti.

Aramızdan ayrılan Türk basınının duayen ismi Halit Kıvanç’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun, huzur içinde yat… 

Seni hep bu sözünle hatırlayacağım; 
“Çok erken konuşmuşum. Konu komşu şaşmış 'Aaa parmak kadar çocuk konuşuyor' demişler. Ve nazar değmiş, susmuşum. Evdekileri haklı olarak merak, telaş, kaygı almış. Yaşlı ahbaplardan biri, 'Kanarya suyu içirin!' önerisini ortaya atmış. Anacığım da kapı kapı kanarya besleyen komşu aramış. Bulmuş da. Kanaryanın kafesindeki minik su kabını çıkarmışlar, içindeki suyu benim o minik ağzıma yaklaştırmışlar. İçiş o içiş… Bir konuşmaya başlamışım. Şimdi ötmeyen kanaryalara benim suyumu içiriyorlar”

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş