Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

YALANCI BAHAR

Orhan Veli, “Beni bu güzel havalar mahvetti” demiş… Fındık üreticileri de son  günlerde tıpkı böyle düşünüyor. ☘ Ocak ayında olmamıza rağmen Ordu’da adeta bahar havası yaşanıyor. Tabii ki yalancı bahar. ☘ Fındık üreticilerinin gözü kulağı kar yağışı haberinde. Zira fındık, uzmanların da her fırsatta söylediği gibi bu dönemlerde kar ve soğuk havaya ihtiyaç duyuyor.  ☘ Kış aylarında yaşanan bu yalancı bahar havalarının fındığa fayda değil zarar vereceği konusunda tüm üreticiler hemfikir. ☘ Her şey zamanında ve mevsiminde güzel. Bu nedenle umutla beklenen kar yağışının bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle…  
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2023 - Cuma

YALANCI BAHAR

Orhan Veli, “Beni bu güzel havalar mahvetti” demiş… Fındık üreticileri de son  günlerde tıpkı böyle düşünüyor.

Ocak ayında olmamıza rağmen Ordu’da adeta bahar havası yaşanıyor. Tabii ki yalancı bahar.

Fındık üreticilerinin gözü kulağı kar yağışı haberinde. Zira fındık, uzmanların da her fırsatta söylediği gibi bu dönemlerde kar ve soğuk havaya ihtiyaç duyuyor. 

Kış aylarında yaşanan bu yalancı bahar havalarının fındığa fayda değil zarar vereceği konusunda tüm üreticiler hemfikir.

Her şey zamanında ve mevsiminde güzel. Bu nedenle umutla beklenen kar yağışının bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş