Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

SONBAHAR BURAYA ÇOK YAKIŞIYOR

Ordu’da özellikle sahil bandında sonbahar mevsiminde ağaçların büründüğü pastel renkler, seyri doyumsuz bir manzara oluşturuyor. ☘ Karadenizin mavi rengine eşlik eden sarı ve yeşilin bütün tonlarının yer aldığı ağaçlar ve dökülen yapraklar eşsiz bir manzara oluşturuyor.  ☘ Mevsim itibariyle sahil boyunca yapraklar birer birer düşerken, doğadaki renk cümbüşü ise seyrine doyulmaz bir manzara ortaya çıkarıyor.  ☘ Mavi, yeşil ve sarının bir arada görüldüğü Ordu’da dökülen yapraklar ve yaprakların rüzgarda savrulması görenleri adeta büyülüyor.  ☘ Birçok rengin birleşmesi ise kartpostallık görüntüler ortaya çıkarıyor. Görsel bir şölene dönen yaprakların farklı renklere bürünmesi ise sahil yoluna ayrı bir güzellik katıyor.  
Ekleme Tarihi: 04 Kasım 2022 - Cuma

SONBAHAR BURAYA ÇOK YAKIŞIYOR

Ordu’da özellikle sahil bandında sonbahar mevsiminde ağaçların büründüğü pastel renkler, seyri doyumsuz bir manzara oluşturuyor.

Karadenizin mavi rengine eşlik eden sarı ve yeşilin bütün tonlarının yer aldığı ağaçlar ve dökülen yapraklar eşsiz bir manzara oluşturuyor. 

Mevsim itibariyle sahil boyunca yapraklar birer birer düşerken, doğadaki renk cümbüşü ise seyrine doyulmaz bir manzara ortaya çıkarıyor. 

Mavi, yeşil ve sarının bir arada görüldüğü Ordu’da dökülen yapraklar ve yaprakların rüzgarda savrulması görenleri adeta büyülüyor. 

Birçok rengin birleşmesi ise kartpostallık görüntüler ortaya çıkarıyor. Görsel bir şölene dönen yaprakların farklı renklere bürünmesi ise sahil yoluna ayrı bir güzellik katıyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş