Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

ONLAR İÇİN EN ZOR ZAMANLAR BAŞLADI

Özellikle geceleri soğuk havaların hissedildiği bu günlere sokak hayvanları daha da zor bir yaşam mücadelesi veriyor. Soğukta aç kalan başta kuş, kedi, köpek gibi sokak hayvanları olmak üzere çok sayıda hayvan, ölüm kalım mücadelesi veriyor. Soğuk havalarda kediler 6, köpekler ise 17 saat aç kalırlarsa donarak ölebiliyorlar. Sokakta yaşayan bu canların yaşaması için sizin de yapacağınız çok küçük şeyler olduğunu unutmayın. Arabanın motorunu çalıştırmadan önce mutlaka kaputa vurun. Kediler soğuk havalarda korunmak ve ısınmak için sık sık arabaların motorlarına girerler. Evinizin önüne bir kap mama ya da onların yiyebileceği yemek artıklarını bırakabilirsiniz. Bıraktığınız mama ve yiyeceklerin zarar görüp bozulmaması için, bir damacana ya da 5 litrelik plastik su bidonunun önüne bıçakla pencere açıp mamaları içine bırakabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 31 Ekim 2022 - Pazartesi

ONLAR İÇİN EN ZOR ZAMANLAR BAŞLADI

Özellikle geceleri soğuk havaların hissedildiği bu günlere sokak hayvanları daha da zor bir yaşam mücadelesi veriyor.

Soğukta aç kalan başta kuş, kedi, köpek gibi sokak hayvanları olmak üzere çok sayıda hayvan, ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Soğuk havalarda kediler 6, köpekler ise 17 saat aç kalırlarsa donarak ölebiliyorlar.

Sokakta yaşayan bu canların yaşaması için sizin de yapacağınız çok küçük şeyler olduğunu unutmayın.

Arabanın motorunu çalıştırmadan önce mutlaka kaputa vurun. Kediler soğuk havalarda korunmak ve ısınmak için sık sık arabaların motorlarına girerler.

Evinizin önüne bir kap mama ya da onların yiyebileceği yemek artıklarını bırakabilirsiniz.

Bıraktığınız mama ve yiyeceklerin zarar görüp bozulmaması için, bir damacana ya da 5 litrelik plastik su bidonunun önüne bıçakla pencere açıp mamaları içine bırakabilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş