Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER

Sadece bizim değil, dünya tarihinin gördüğü en büyük savaşlardan biri olan ‘Çanakkale Savaşı’ en önemli ve dönüm noktası olan savaşlardan biri olarak tarihe unutulmaz bir zafer olarak kazındı. ☘ Çanakkale Savaşı’nda ülkenin dört bir yanından; kadın, erkek, yaşlı, genç demeden bütün insanlarımız bu savaşta elinden geleni yaptı ve hatta vatan için  canlarını hiç düşünmeden feda ederek şehit oldular.  ☘ Çanakkale’de öyle destansı bir mücadele verildi ki düşmana atacak kurşunu kalmayan askerlerimize seslenen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum" diyerek tarihe geçen konuşmalarından birini yapmıştır.  ☘ Bu vesileyle bir kez daha vatanını onca yokluğa ve imkansızlıklara rağmen canları pahasına savunarak, kanının son damlasına kadar savaşarak şehit olan atalarımızı ve gazilerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Çünkü o cesur kahramanların hiçbiri evlerine, ailelerine, eşlerine ve çocuklarına geri dönmeyi düşünmedi. ☘ Bugün buradaysak, onların sayesinde. Bunu hiç unutmayalım…  
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2023 - Pazartesi

GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER

Sadece bizim değil, dünya tarihinin gördüğü en büyük savaşlardan biri olan ‘Çanakkale Savaşı’ en önemli ve dönüm noktası olan savaşlardan biri olarak tarihe unutulmaz bir zafer olarak kazındı.

Çanakkale Savaşı’nda ülkenin dört bir yanından; kadın, erkek, yaşlı, genç demeden bütün insanlarımız bu savaşta elinden geleni yaptı ve hatta vatan için  canlarını hiç düşünmeden feda ederek şehit oldular. 

Çanakkale’de öyle destansı bir mücadele verildi ki düşmana atacak kurşunu kalmayan askerlerimize seslenen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum" diyerek tarihe geçen konuşmalarından birini yapmıştır. 

Bu vesileyle bir kez daha vatanını onca yokluğa ve imkansızlıklara rağmen canları pahasına savunarak, kanının son damlasına kadar savaşarak şehit olan atalarımızı ve gazilerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Çünkü o cesur kahramanların hiçbiri evlerine, ailelerine, eşlerine ve çocuklarına geri dönmeyi düşünmedi.

Bugün buradaysak, onların sayesinde. Bunu hiç unutmayalım…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş