Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SEVGİNİ VEREMİYORSAN DOKUNMA..!

Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlık. ☘ Defalarca benzer görüntüler yayınlandı ve her seferinde bu kişilere lanet okundu ama yine birileri çıkıveriyor. ☘ Köpeği aracının arkasına iple bağlayıp kilometrelerce yürütüp, köpek yorgunluktan bitap düşünce onu sürükleyerek çekmeye devam eden insana insan denilir mi sizce. ☘ Köpeğe bu eziyeti yapan kişinin emekli bir eğitimci olması, duyarlı kişileri daha da üzüyor. Yok artık dedirtiyor. ☘ Bu kişiye hayvanlara eziyetten dolayı 2 bin 400 TL. para cezası kesilmiş. Bence bu şahıs bu parayı ödeyip kurtulmamalı. Ya cezanın miktarı 2-3 katına çıkarılmalı ya da hapis cezası uygulanmalı. ☘ Basında, sosyal medyada “Köpeğe eziyet ettiği için şu kadar para cezası verildi ya da şu kadar hapis yatacak “ diye ifşa edilmeli ki, buna yeltenen kişilere ders olsun. ☘ Dili olmayan, gözleri ve kuyruğu ile kendini ifade etmeye çalışan bu insan dostlarımızı lütfen rahat bırakalım. Yardım etmiyorsanız, dokunmayın onlar doğa ile baş etmeyi zaten biliyorlar. ☘ Not:Sıcak yaz günlerinde evinizin ve ya iş yerinizin önüne bir kap su ve varsa bir kap mama lütfen…  
Ekleme Tarihi: 03 Eylül 2022 - Cumartesi

SEVGİNİ VEREMİYORSAN DOKUNMA..!

Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlık.

Defalarca benzer görüntüler yayınlandı ve her seferinde bu kişilere lanet okundu ama yine birileri çıkıveriyor.

Köpeği aracının arkasına iple bağlayıp kilometrelerce yürütüp, köpek yorgunluktan bitap düşünce onu sürükleyerek çekmeye devam eden insana insan denilir mi sizce.

Köpeğe bu eziyeti yapan kişinin emekli bir eğitimci olması, duyarlı kişileri daha da üzüyor. Yok artık dedirtiyor.

Bu kişiye hayvanlara eziyetten dolayı 2 bin 400 TL. para cezası kesilmiş. Bence bu şahıs bu parayı ödeyip kurtulmamalı. Ya cezanın miktarı 2-3 katına çıkarılmalı ya da hapis cezası uygulanmalı.

Basında, sosyal medyada “Köpeğe eziyet ettiği için şu kadar para cezası verildi ya da şu kadar hapis yatacak “ diye ifşa edilmeli ki, buna yeltenen kişilere ders olsun.

Dili olmayan, gözleri ve kuyruğu ile kendini ifade etmeye çalışan bu insan dostlarımızı lütfen rahat bırakalım. Yardım etmiyorsanız, dokunmayın onlar doğa ile baş etmeyi zaten biliyorlar.

Not:Sıcak yaz günlerinde evinizin ve ya iş yerinizin önüne bir kap su ve varsa bir kap mama lütfen…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş