Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TOPLU TAŞIMA VE MASKE

Yeni bir salgın dalgası adım adım gelirken hala toplu taşımalarda maske takmak neden zorunlu hale gelmiyor anlayamıyorum. ☘ Dolmuşa binen insanların bir kısmı yanına oturduğu insan ile yan yana olmak istemiyor. ☘ Ben dahil birçocuğumuz yüzümüzü başka yöne çeviriyoruz. ☘ Sürekli çantamda taşıdığım kolonyamı daha sık kullanmaya başladım. ☘ İnsanlar bu kadar birbirlerinden çekinerek konuştukları halde neden hala kapalı alanlarda maske takma mecburiyeti yok? ☘ İnanın her geçen gün daha da zorlaşacağa benziyor. Şimdiden önlem almak varken neyi bekliyoruz? ☘ Bununla yaşamaya alışacağız derken bu kadar boşvermişlik ise telafisi daha da zor bir hal alacaktır. Özellikle yaşlı ve hastalık riski olan kimseler mümkün olduğunca toplu taşımaları kullanmamalıdır. ☘ Pandemi sürecinde çok defa yazıldı çizildi ama bu sefer ki varyantların daha hassas olduğu ve çok daha çabuk yayıldığı uzmanlar tarafından söylenmektedir. İlk günkü kadar olmasa da daha dikkatli olmamız gerektiği dile getirilmektedir. ☘ En azından toplu taşıma ve kapalı ortamlarda maske zorunluluğunun tekrar gelmesi bizlerin menfaatine olacaktır, kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2022 - Pazartesi

TOPLU TAŞIMA VE MASKE

Yeni bir salgın dalgası adım adım gelirken hala toplu taşımalarda maske takmak neden zorunlu hale gelmiyor anlayamıyorum.

Dolmuşa binen insanların bir kısmı yanına oturduğu insan ile yan yana olmak istemiyor.

Ben dahil birçocuğumuz yüzümüzü başka yöne çeviriyoruz.

Sürekli çantamda taşıdığım kolonyamı daha sık kullanmaya başladım.

İnsanlar bu kadar birbirlerinden çekinerek konuştukları halde neden hala kapalı alanlarda maske takma mecburiyeti yok? ☘ İnanın her geçen gün daha da zorlaşacağa benziyor. Şimdiden önlem almak varken neyi bekliyoruz?

Bununla yaşamaya alışacağız derken bu kadar boşvermişlik ise telafisi daha da zor bir hal alacaktır. Özellikle yaşlı ve hastalık riski olan kimseler mümkün olduğunca toplu taşımaları kullanmamalıdır.

Pandemi sürecinde çok defa yazıldı çizildi ama bu sefer ki varyantların daha hassas olduğu ve çok daha çabuk yayıldığı uzmanlar tarafından söylenmektedir. İlk günkü kadar olmasa da daha dikkatli olmamız gerektiği dile getirilmektedir.

En azından toplu taşıma ve kapalı ortamlarda maske zorunluluğunun tekrar gelmesi bizlerin menfaatine olacaktır, kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş