Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Yaşanan doğal afetten sonra yine gördük ki dini, dili, ırkı ne olursa olsun Türkiye’ye yardım için koşarak gelen ülkeler bizleri mutlu etti.   Yaşanmasını arzu etmediğimiz olaylar bizi bir araya getirerek, birlikteliğimizi pekiştirdi. Türkiye’nin dört yanından maddi durumu ne kadar el vermese de vicdani sorumluluk duygusuyla herkes elinden gelenin fazlasını yaptı.   Kimi maddi destek yaparken birçok insanda evinde iki yorganından birini hiç düşünmeden depremzede kardeşlerimize göndermek için seferber oldu.   Ülkede öyle bir seferberlik başladı ki, insanlar karşılıksız evlerinin kapısını depremzedelere sonuna kadar açtı. Tabi ki fırsatçılar da çıktı aradan ama devlet bu fırsatçılara geçit vermeden olaya el attı.   Öyle bir birliktelik örneği gösterdik ki biz bize yettik neredeyse, büyük kayıplar da verdik tabi ki her gün gündemi takip ederken duygularımız paramparça oldu ve yüreğimiz sızladı.   Her gün yükselen vefat sayısını gördükçe şaşırdık, inanamadık. Aileler yok oldu, çocuklar yetim ve  öksüz kaldı, kimisi eşini kaybederken, kimi ise en yakınını kaybetti. Tüm çabamız geride kalan acılı ailelerin acılarını hafifletmek oldu.   Ülkemizde depremler devam ederken, aynı acıları tekrar yaşamamak dileğiyle…
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2023 - Çarşamba

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Yaşanan doğal afetten sonra yine gördük ki dini, dili, ırkı ne olursa olsun Türkiye’ye yardım için koşarak gelen ülkeler bizleri mutlu etti.

 

Yaşanmasını arzu etmediğimiz olaylar bizi bir araya getirerek, birlikteliğimizi pekiştirdi. Türkiye’nin dört yanından maddi durumu ne kadar el vermese de vicdani sorumluluk duygusuyla herkes elinden gelenin fazlasını yaptı.

 

Kimi maddi destek yaparken birçok insanda evinde iki yorganından birini hiç düşünmeden depremzede kardeşlerimize göndermek için seferber oldu.

 

Ülkede öyle bir seferberlik başladı ki, insanlar karşılıksız evlerinin kapısını depremzedelere sonuna kadar açtı. Tabi ki fırsatçılar da çıktı aradan ama devlet bu fırsatçılara geçit vermeden olaya el attı.

 

Öyle bir birliktelik örneği gösterdik ki biz bize yettik neredeyse, büyük kayıplar da verdik tabi ki her gün gündemi takip ederken duygularımız paramparça oldu ve yüreğimiz sızladı.

 

Her gün yükselen vefat sayısını gördükçe şaşırdık, inanamadık. Aileler yok oldu, çocuklar yetim ve  öksüz kaldı, kimisi eşini kaybederken, kimi ise en yakınını kaybetti. Tüm çabamız geride kalan acılı ailelerin acılarını hafifletmek oldu.

 

Ülkemizde depremler devam ederken, aynı acıları tekrar yaşamamak dileğiyle…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş