Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

TARİF EDİLEMEZ…

Türkiye yine büyük bir depremle karşı karşıya geldi. Yine yürekler yandı, yine acılar paylaşıldı. Depremi yaşamayan veya küçük sarsıntılar halinde hissedenlerde dahil herkes depremin yıkıcı etkisinden payını aldı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde etkisi gösteren deprem çevre bir çok ilde de hissedildi. Yaşadığımız bölgede hissettiğimiz bu küçük sarsıntı bile bizi etkisinde bırakırken, Allah depremi yaşayan tüm insanlığa sabır versin. Yaşadığımız küçük sarsıntının vermiş olduğu psikolojik etki ile gözümüz her an evde sallanan obje var mı diye bakarken, depremi yaşayan o soğukta yaşam mücadelesi veren depremzedelerin acılarını duygularını nasıl tarif edebiliriz bilemiyorum. Bir kez daha gördük ki deprem değil, bina öldürür. Bunu 17 Ağustos depremin de görmemize rağmen yine dersimizi almadık…
Ekleme Tarihi: 10 Şubat 2023 - Cuma

TARİF EDİLEMEZ…

Türkiye yine büyük bir depremle karşı karşıya geldi. Yine yürekler yandı, yine acılar paylaşıldı.

Depremi yaşamayan veya küçük sarsıntılar halinde hissedenlerde dahil herkes depremin yıkıcı etkisinden payını aldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde etkisi gösteren deprem çevre bir çok ilde de hissedildi.

Yaşadığımız bölgede hissettiğimiz bu küçük sarsıntı bile bizi etkisinde bırakırken, Allah depremi yaşayan tüm insanlığa sabır versin.

Yaşadığımız küçük sarsıntının vermiş olduğu psikolojik etki ile gözümüz her an evde sallanan obje var mı diye bakarken, depremi yaşayan o soğukta yaşam mücadelesi veren depremzedelerin acılarını duygularını nasıl tarif edebiliriz bilemiyorum.

Bir kez daha gördük ki deprem değil, bina öldürür. Bunu 17 Ağustos depremin de görmemize rağmen yine dersimizi almadık…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş