Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

DEPREMLER DEVAM EDİYOR

Dün akşam saatelerinde yine bir ilimiz felaketi yaşadı. Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydan geldi. Depremde 6 kişi hayatını kaybederken 294 kişi yaralandı. 2022 yılında 'Doğu Anadolu fay hattı kırılmaya başladı. Allah sizi uyarıyor' diyerek bizleri uyaran Japonya Yurtdışı Şirketleri Derneği Türkiye Şubesi Genel Sekreteri Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Ece Üner'e katılarak bir takım analizlerini paylaşmıştı. Moriwaki o yayında, “Hatay’da hasar oldu ama fay hattı daha kırılmadı. Hatay’dan sonra KKTC’ye kadar fay hattı gidiyor. Hatay ve KKTC’de deprem olabilir' diyor.    
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2023 - Salı

DEPREMLER DEVAM EDİYOR

Dün akşam saatelerinde yine bir ilimiz felaketi yaşadı.

Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydan geldi. Depremde 6 kişi hayatını kaybederken 294 kişi yaralandı.

2022 yılında 'Doğu Anadolu fay hattı kırılmaya başladı. Allah sizi uyarıyor' diyerek bizleri uyaran Japonya Yurtdışı Şirketleri Derneği Türkiye Şubesi Genel Sekreteri Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Ece Üner'e katılarak bir takım analizlerini paylaşmıştı.

Moriwaki o yayında, “Hatay’da hasar oldu ama fay hattı daha kırılmadı. Hatay’dan sonra KKTC’ye kadar fay hattı gidiyor. Hatay ve KKTC’de deprem olabilir' diyor.

 

 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş