Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

Manevi duyguların ayı Ramazan

Bu ay kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin, sevgiye, saygıya, paylaşmaya, merhamete ve birbirimizi daha iyi anlamaya yardımcı olan bir aydır.   En muhtaç olduğumuz anda 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.    Ramazan, bir hasat mevsimidir, nefislerimizi terbiye edeceğimiz, güzel hasletler kazanacağımız, manevi duygularımızın daha fazla arttığımız Rahmet ve bereket dolu bir aydır   Aşırı arzuları, istekleri, sınırsız davranma duygularını Ramazan ayı ile törpüleniyor ve nefsimize hâkimiyet sağlıyor.   İnsanın maddi şeyler değil, manevi şeyleri sevebilmesi için ve evrensel bir duygu olarak yaşayabilmemiz, yaratıcı ile ilgili gönül bağı kurmamız için bir fırsat ayı olarak Ramazan bizim kültürümüzde de çok büyük öneme sahiptir.
Ekleme Tarihi: 24 Mart 2023 - Cuma

Manevi duyguların ayı Ramazan

Bu ay kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin, sevgiye, saygıya, paylaşmaya, merhamete ve birbirimizi daha iyi anlamaya yardımcı olan bir aydır.

 

En muhtaç olduğumuz anda 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

 

Ramazan, bir hasat mevsimidir, nefislerimizi terbiye edeceğimiz, güzel hasletler kazanacağımız, manevi duygularımızın daha fazla arttığımız Rahmet ve bereket dolu bir aydır

 

Aşırı arzuları, istekleri, sınırsız davranma duygularını Ramazan ayı ile törpüleniyor ve nefsimize hâkimiyet sağlıyor.

 

İnsanın maddi şeyler değil, manevi şeyleri sevebilmesi için ve evrensel bir duygu olarak yaşayabilmemiz, yaratıcı ile ilgili gönül bağı kurmamız için bir fırsat ayı olarak Ramazan bizim kültürümüzde de çok büyük öneme sahiptir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş