Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

İnsani değerler kayboluyor

Doğduğunda günahsız olan, büyürken aynı aşamaları geçmiş, yürümeyi öğrenmiş, koşmuş, okumayı sökmüş, büyümüş olan, aynı değerlere sahip olabilecek ya da olan insanlar, nasıl oluyor da yaşarken insani değerlerini kaybediyorlar ****** Bütün bu olanlara insanın sahip olduğu genler mi neden oluyor? Yani, gangster olan birinin oğlu ya da kızı, onun tam tersi davranışlar sergileyemez mi? ****** Bilgili ve akıllılar değil fena adamlar ortalığı kapladı. İnsanı insan yapan değerler zamanla kaybolurken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ne acı..! Sanki dünyanın sonu geldi nizam bozuldu; iyiler kötülere bakarak, değiştiler. Düzen değişti. İyi ve kötü birbirinden farksız oldu. ****** Bilim ve teknolojide ilerlerken ahlâkta ve insani değerlerde geri kaldık.
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2023 - Çarşamba

İnsani değerler kayboluyor

Doğduğunda günahsız olan, büyürken aynı aşamaları geçmiş, yürümeyi öğrenmiş, koşmuş, okumayı sökmüş, büyümüş olan, aynı değerlere sahip olabilecek ya da olan insanlar, nasıl oluyor da yaşarken insani değerlerini kaybediyorlar

******

Bütün bu olanlara insanın sahip olduğu genler mi neden oluyor? Yani, gangster olan birinin oğlu ya da kızı, onun tam tersi davranışlar sergileyemez mi?

******

Bilgili ve akıllılar değil fena adamlar ortalığı kapladı. İnsanı insan yapan değerler zamanla kaybolurken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ne acı..!

Sanki dünyanın sonu geldi nizam bozuldu; iyiler kötülere bakarak, değiştiler. Düzen değişti. İyi ve kötü birbirinden farksız oldu.

******

Bilim ve teknolojide ilerlerken ahlâkta ve insani değerlerde geri kaldık.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş