Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

YEDAM BİZİM İÇİN

Geçtiğimiz ayda gazetemizde çıkan bir haber dikkatimi çekti. ☘ Ordu YEŞİLAY’ın danışmanlık merkezi (YEDAM) gazetemize toplumsal fayda sağlayacağı, kamu spotu niteliğinde bir röportaj vermişti  ☘ YEŞİLAY, YEDAM ne yapar ve topluma ne fayda sağlar diye minik bir araştırma yaptım. ☘ Öğrendim ki tütün, alkol, madde ve çağımızın sorunu olan internet bağımlılığı ile ilgili ücretsiz psikolojik destek verdiğini öğrendim. ☘ Her ne kadar ilk başlarda sigara ve alkol bağımlılıklarını tedavi ve topluma kazandırma merkezi gibi görünse de, verdiği diğer hizmetleri de görünce ve ücretsiz olduğunu öğrenince şaşırmadım diyemem. ☘ Çağımızın en önemli sorunlarının başında internet bağımlılığına getirmek istiyorum konuyu. ☘ Çocuklarını bir türlü bilgisayar ortamından koparamayan ve ne kadar telkinde bulunsalar da, büyülü internet mecrasından vazgeçiremeyen anne ve babaların müracaat edeceği güzel bir merkez. ☘ Aslında sadece çocuklar için değil, anne - babalar için de fayda sağlayacağını umuyorum. Zira bizler de bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değiliz. ☘ Balık baştan kokar misali evlatlarımıza kötü örnek olursak, onlar da bizlerden gördüğünü uygulayacaktır. ☘ Uzun lafın kısası tüm bu  sorunları birlikte aşabilmek için  YEŞİLAY 115 danışma hattını arayarak yardım talebinde  bulunabiliriz. ☘ Böyle bir talepte bulunmakla, hiçbir şey kaybetmeyeceğiniz gibi, çok şey kazanabiliriz. ☘ Çocuğumuzun daha da sosyalleşmesine katkı sağlayabilir. Okulundaki başarı grafiğini yükseltebiliriz. ☘ Hiçbir şey geç değildir, ama ne kadar erken davranırsak, çözüme o kadar hızlı ulaşırız. ☘ İnternet ortamını verimli ve gerektiği kadar kullanmak dileğiyle kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2023 - Cuma

YEDAM BİZİM İÇİN

Geçtiğimiz ayda gazetemizde çıkan bir haber dikkatimi çekti.

Ordu YEŞİLAY’ın danışmanlık merkezi (YEDAM) gazetemize toplumsal fayda sağlayacağı, kamu spotu niteliğinde bir röportaj vermişti 

YEŞİLAY, YEDAM ne yapar ve topluma ne fayda sağlar diye minik bir araştırma yaptım.

Öğrendim ki tütün, alkol, madde ve çağımızın sorunu olan internet bağımlılığı ile ilgili ücretsiz psikolojik destek verdiğini öğrendim.

Her ne kadar ilk başlarda sigara ve alkol bağımlılıklarını tedavi ve topluma kazandırma merkezi gibi görünse de, verdiği diğer hizmetleri de görünce ve ücretsiz olduğunu öğrenince şaşırmadım diyemem.

Çağımızın en önemli sorunlarının başında internet bağımlılığına getirmek istiyorum konuyu.

Çocuklarını bir türlü bilgisayar ortamından koparamayan ve ne kadar telkinde bulunsalar da, büyülü internet mecrasından vazgeçiremeyen anne ve babaların müracaat edeceği güzel bir merkez.

Aslında sadece çocuklar için değil, anne - babalar için de fayda sağlayacağını umuyorum. Zira bizler de bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değiliz.

Balık baştan kokar misali evlatlarımıza kötü örnek olursak, onlar da bizlerden gördüğünü uygulayacaktır.

Uzun lafın kısası tüm bu 
sorunları birlikte aşabilmek için 
YEŞİLAY 115 danışma hattını arayarak yardım talebinde 
bulunabiliriz.

Böyle bir talepte bulunmakla, hiçbir şey kaybetmeyeceğiniz gibi, çok şey kazanabiliriz.

Çocuğumuzun daha da sosyalleşmesine katkı sağlayabilir. Okulundaki başarı grafiğini yükseltebiliriz.

Hiçbir şey geç değildir, ama ne kadar erken davranırsak, çözüme o kadar hızlı ulaşırız.

İnternet ortamını verimli ve gerektiği kadar kullanmak dileğiyle kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş