Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ORDU, COVİD-19'DA SINIFTA KALDI!

Sağlık Bakanı'nın dünkü açıklaması yüreğimize adeta su serpti. Bakan açıklamasında aşı çalışmalarındaki ilerlemeyi kastederek, "Yakın zamanda maskeler hayatımızdan çıkacak ve özgürce nefes alacağımız günler geri gelecek" dedi. **** Bakanımızın mesajı güzel ama Ordu'nun içinde bulunduğu durum son derece kötü. Defalarca yazılıp çizilmesine rağmen Ordu, Covid-19 sınavında maalesef 'Sınıfta kaldı' diyebiliriz.  **** Gerek bakanın yayınladığı Türkiye tablosundan, gerekse burada hastane görevlilerinden öğrendiğimiz kadarı ile güzelim Ordu'muz Covid-19'un hızla yayıldığı iller arasında üst sıralarda yer alıyor. **** Bu da bizim bu hastalık konusunda ne kadar bilinçsiz olduğumuz ortaya koyuyor.  **** Buradan Ordu'daki devlet görevlilerine seslenmek istiyorum; Bizleri daha sıkı denetleyiniz. Kurallara uymayanlara ceza uygulamaktan kaçınmayınız. Bizler ancak bundan anlarız. **** Bilinçsiz ve vurdumduymaz insanların duyarsızlığının cezasını diğerleri çekmemeli. Kalabalık bir toplulukta bir ya da iki kişinin dikkatli olması yeterli değil. Herkes duyarlı olmalı. **** Nasıl olsa aşı bulundu bulunacak rehavetine kapılmamalıyız. Bu kötü süreci hep birlikte bilinçli bir şekilde hareket ederek atlatmalıyız. **** Annenizi, eşinizi ya da evladınızı seviyor ve aranızdan ayrılmasını istemi- yorsanız; maske, mesafe ve el temizliğine dikkat edelim. Artık bu konuyu yazmak istemiyoruz ama insanların ilgisizliği bizi buna itiyor. **** Unutmayın, sağlıklı yaşamak bizlerin elindedir. Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2020 - Cumartesi

ORDU, COVİD-19'DA SINIFTA KALDI!

Sağlık Bakanı'nın dünkü açıklaması yüreğimize adeta su serpti. Bakan açıklamasında aşı çalışmalarındaki ilerlemeyi kastederek, "Yakın zamanda maskeler hayatımızdan çıkacak ve özgürce nefes alacağımız günler geri gelecek" dedi.
****
Bakanımızın mesajı güzel ama Ordu'nun içinde bulunduğu durum son derece kötü. Defalarca yazılıp çizilmesine rağmen Ordu, Covid-19 sınavında maalesef 'Sınıfta kaldı' diyebiliriz. 
****
Gerek bakanın yayınladığı Türkiye tablosundan, gerekse burada hastane görevlilerinden öğrendiğimiz kadarı ile güzelim Ordu'muz Covid-19'un hızla yayıldığı iller arasında üst sıralarda yer alıyor.
****
Bu da bizim bu hastalık konusunda ne kadar bilinçsiz olduğumuz ortaya koyuyor. 
****
Buradan Ordu'daki devlet görevlilerine seslenmek istiyorum; Bizleri daha sıkı denetleyiniz. Kurallara uymayanlara ceza uygulamaktan kaçınmayınız. Bizler ancak bundan anlarız.
****
Bilinçsiz ve vurdumduymaz insanların duyarsızlığının cezasını diğerleri çekmemeli. Kalabalık bir toplulukta bir ya da iki kişinin dikkatli olması yeterli değil. Herkes duyarlı olmalı.
****
Nasıl olsa aşı bulundu bulunacak rehavetine kapılmamalıyız. Bu kötü süreci hep birlikte bilinçli bir şekilde hareket ederek atlatmalıyız.
****
Annenizi, eşinizi ya da evladınızı seviyor ve aranızdan ayrılmasını istemi- yorsanız; maske, mesafe ve el temizliğine dikkat edelim. Artık bu konuyu yazmak istemiyoruz ama insanların ilgisizliği bizi buna itiyor.
****
Unutmayın, sağlıklı yaşamak bizlerin elindedir. Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş