Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÖĞRENCİLERE YEMEK…

Haber kanallarında okullarda öğrencilere yemek verileceği hususunda, çalışmalar başlatılacağını duydum. ☘ O kadar isabetli bir karar olur ki  anlatamam. Beslenme çantasına yeterince yiyecek koyamayan annelerin mahcubiyeti de giderilmiş olur. ☘ Böylelikle çocuk arkadaşının beslenme çantasının içindeki yiyeceklerle, kendisininkileri kıyas yapmayacak ve onun ezikliğini hissetmeyecek. ☘ En zengini de en fakiri de aynı yemeği yiyecek. Böylelikle hiçbir çocuk aç değil, tok olarak ders dinleyecek. ☘ Dengeli ve yeterli beslenen bu çocuklarımız fiziksel aktivitelerini de daha sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecekler. ☘ Ülkemizde ücretsiz yemek uygulaması hiç yok demek son derece haksızlık olur. Zira İç Anadolu da 7 ilde bu uygulamanın başlamış olması sevindirici bir durum. ☘ Dileriz tüm illerimizde bu uygulama kısa zamanda hayata geçirilir. ☘ Anne ve babaların yavrularına yarın beslenmesine ne koyacağı düşüncesi ortadan kalkması kadar güzel bir şey olamaz. ☘ Hem aile ekonomisine katkı hem de en önemlisi sağlıklı ve dengeli beslenme… Umuyoruz ki bir an önce yurdun 7 bölgesinde hayata geçirilir ve sağlıklı nesiller yetişir.
Ekleme Tarihi: 15 Eylül 2023 - Cuma

ÖĞRENCİLERE YEMEK…

Haber kanallarında okullarda öğrencilere yemek verileceği hususunda, çalışmalar başlatılacağını duydum.

O kadar isabetli bir karar olur ki 
anlatamam. Beslenme çantasına yeterince yiyecek koyamayan annelerin mahcubiyeti de giderilmiş olur.

Böylelikle çocuk arkadaşının beslenme çantasının içindeki yiyeceklerle, kendisininkileri kıyas yapmayacak ve onun ezikliğini hissetmeyecek.

En zengini de en fakiri de aynı yemeği yiyecek. Böylelikle hiçbir çocuk aç değil, tok olarak ders dinleyecek.

Dengeli ve yeterli beslenen bu çocuklarımız fiziksel aktivitelerini de daha sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecekler.

Ülkemizde ücretsiz yemek uygulaması hiç yok demek son derece haksızlık olur. Zira İç Anadolu da 7 ilde bu uygulamanın başlamış olması sevindirici bir durum.

Dileriz tüm illerimizde bu uygulama kısa zamanda hayata geçirilir.

Anne ve babaların yavrularına yarın beslenmesine ne koyacağı düşüncesi ortadan kalkması kadar güzel bir şey olamaz.

Hem aile ekonomisine katkı hem de en önemlisi sağlıklı ve dengeli beslenme…

Umuyoruz ki bir an önce yurdun 7 bölgesinde hayata geçirilir ve sağlıklı nesiller yetişir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş