Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

MUTFAKTAKİ YANGIN NASIL SÖNDÜRÜLÜR?

Geçtiğimiz Çarşamba, yıllardır annemin yaptığı gibi sebze ve meyve almak için pazara gittim. Market fiyatlarını az çok bildiğim için aralarındaki farkı gördüm. Alacağım sebzelerin çoğunu konserve yapmak için kullanacağımdan oldukça fazlaydı.  Her aldığım sebzenin kilogram fiyatını kağıda yazdım ve öyle satın aldım. Aracın bagajını ve koltukların üzerini iyice doldurdum. Sonra eşime; "Marketten alışveriş yaparken bu yazdıklarımın fiyatını öğren" dedim. Gayem pazardan alışveriş yaparken ne kadar karlı olduğumu öğrenmekti. Eşimle birlikte hesapladık ve fiyat farklarını görünce hayretler içinde kaldık. "Bunu okuyucularımla muhakkak paylaşmalıyım" dedim ve bu haftanın konusunu belirledim.  Aşağıda yazdığım sebze ve meyve fiyatlarını görünce her hafta pazara gitmek zorunda kalacaksınız:   Ben de herkes gibi bunları önemsemez ve marketten alırdım. Acil durumlar haricinde sebze-meyve alışverişinde marketler hiç kusura bakmasınlar, alışveriş yaparken bir kez daha düşünürüm. Aynı ürünler arasında 151 TL fark olur mu? Mutfağımda yangın var diyen her ev hanımı bunu muhakkak yapmalı ve pazar yerlerini ziyaret etmelidir. Her seferinde ne kadar kârlı çıkacaklarını kendi gözleri ile görecekler.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2020 - Pazar

MUTFAKTAKİ YANGIN NASIL SÖNDÜRÜLÜR?

Geçtiğimiz Çarşamba, yıllardır annemin yaptığı gibi sebze ve meyve almak için pazara gittim. Market fiyatlarını az çok bildiğim için aralarındaki farkı gördüm. Alacağım sebzelerin çoğunu konserve yapmak için kullanacağımdan oldukça fazlaydı. 

Her aldığım sebzenin kilogram fiyatını kağıda yazdım ve öyle satın aldım. Aracın bagajını ve koltukların üzerini iyice doldurdum. Sonra eşime; "Marketten alışveriş yaparken bu yazdıklarımın fiyatını öğren" dedim. Gayem pazardan alışveriş yaparken ne kadar karlı olduğumu öğrenmekti. Eşimle birlikte hesapladık ve fiyat farklarını görünce hayretler içinde kaldık. "Bunu okuyucularımla muhakkak paylaşmalıyım" dedim ve bu haftanın konusunu belirledim. 

Aşağıda yazdığım sebze ve meyve fiyatlarını görünce her hafta pazara gitmek zorunda kalacaksınız:

 

Ben de herkes gibi bunları önemsemez ve marketten alırdım. Acil durumlar haricinde sebze-meyve alışverişinde marketler hiç kusura bakmasınlar, alışveriş yaparken bir kez daha düşünürüm. Aynı ürünler arasında 151 TL fark olur mu?

Mutfağımda yangın var diyen her ev hanımı bunu muhakkak yapmalı ve pazar yerlerini ziyaret etmelidir. Her seferinde ne kadar kârlı çıkacaklarını kendi gözleri ile görecekler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş