Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
AHMETCAN KOÇAK
Köşe Yazarı
AHMETCAN KOÇAK
-
 

Sabır

Çok yakın zamanda Twitter da bir video gördüm, 2002 yılındaki Dünya Kupası’na katılan Türkiye’nin başarısından dolayı  Taksim meydanına akmış coşku içindeki halk. Yaşımdan dolayı şaşırdım, eski Türkiye böylemiymiş dedim içimden. Hani mevcut iktidarın çok kötü andığı eski Türkiye.  x Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer, Başbakan Bülent Ecevit. İnsanlar birbirlerine kin ve öfkeyle bakmıyorlar, her yer sığınmacılarla dolu değil. birbirine saygılı siyasetçiler ve sadelik içinde olan yöneticiler... x Nereden nereye. Değilmi ? Siyasal İslamın zehirli oku bir kez daha 2002 Kasımında Türk milletini vurdu. Bu seçimin kritik adamı şüphesiz Cem Uzan’dı.  Tek başına Genç Parti ile değilde başka bir partiden seçime girseydi ve oyları bölmeseydi şuan bambaşka bir Türkiye olabilirdi.  x Herşeyi değiştirdiler hala da değiştirmeye devam ediyorlar sanki kendileri inşa etmiş gibi. Atatürk’le sorunları var. Kıskanıyorlar belki. Onun gibi tarihe geçmek istiyorlar. Cumhuriyet, Demokrasi ve Laiklikle problemliler.  x Ümmetçi politikalar ile Osmanlıyı tekrar canlandırmak için herşey yapılıyor, ülkeye giren Suriyeli, Afgan ve Pakistanlılara da bu yüzden göz yumuyorlar. Resmen “Sessiz İstila” ya uğruyoruz. Roma İmparatorluğunun düzensiz göç sebebiyle yıkıldığını hatırlatmak isterim.  x Para karşılığı Türk kadınları, vatandaş olmak isteyen Afgan ve Pakistanlı erkeklerle evlendiriliyor. Hergün yeni bir taciz görüntüsü ile uyanıyoruz. Son olarak bu düzensiz göçe tepki için kısa video çeken Hande Karacasu ve Twitter da Türk vatandaşlarını bilgilendiren Militer Doktrin isimli kullanıcı çektikleri video ve attıkları Twitlerin üstünden 24 saat geçmeden gözaltına alındılar. Türk’ün yurdunda Türk resmen abluka altına alınmış.  x 2023 Seçimlerini eğer Akp iktidarı kaybederse ne olur ?  Chp’ nin başını çektiği yeni hükümete yıllar içinde Silahlı Kuvvetlere yerleştirdikleri İmam Hatip kökenli subaylar eliyle bir askeri müdahale yaptırılabilirmi ? Tarih gösterecek. x Ülkenin dört bir yanında açılan İmam Hatipler ile Türk çocuklarının beyinleri yıkanıyor. II. Abdülhamid’e “atam” deyip Atatürk’e “hain” diyen bir ak gençlik geliyor. Kadir Mısıroğlu denilen “Fesli Deli” ne demişti hatırlayalım “Atatürk ile zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin” Ardından Akp’li bazı şahıslar bu sözünü bile bile ziyarete gittiler. Sabredelim sevgili yurttaşlar.   
Ekleme Tarihi: 05 Mayıs 2022 - Perşembe

Sabır

Çok yakın zamanda Twitter da bir video gördüm, 2002 yılındaki Dünya Kupası’na katılan Türkiye’nin başarısından dolayı  Taksim meydanına akmış coşku içindeki halk. Yaşımdan dolayı şaşırdım, eski Türkiye böylemiymiş dedim içimden. Hani mevcut iktidarın çok kötü andığı eski Türkiye. 
x
Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer, Başbakan Bülent Ecevit. İnsanlar birbirlerine kin ve öfkeyle bakmıyorlar, her yer sığınmacılarla dolu değil. birbirine saygılı siyasetçiler ve sadelik içinde olan yöneticiler...
x
Nereden nereye. Değilmi ? Siyasal İslamın zehirli oku bir kez daha 2002 Kasımında Türk milletini vurdu. Bu seçimin kritik adamı şüphesiz Cem Uzan’dı.  Tek başına Genç Parti ile değilde başka bir partiden seçime girseydi ve oyları bölmeseydi şuan bambaşka bir Türkiye olabilirdi. 
x
Herşeyi değiştirdiler hala da değiştirmeye devam ediyorlar sanki kendileri inşa etmiş gibi. Atatürk’le sorunları var. Kıskanıyorlar belki. Onun gibi tarihe geçmek istiyorlar. Cumhuriyet, Demokrasi ve Laiklikle problemliler. 
x
Ümmetçi politikalar ile Osmanlıyı tekrar canlandırmak için herşey yapılıyor, ülkeye giren Suriyeli, Afgan ve Pakistanlılara da bu yüzden göz yumuyorlar. Resmen “Sessiz İstila” ya uğruyoruz. Roma İmparatorluğunun düzensiz göç sebebiyle yıkıldığını hatırlatmak isterim. 
x
Para karşılığı Türk kadınları, vatandaş olmak isteyen Afgan ve Pakistanlı erkeklerle evlendiriliyor. Hergün yeni bir taciz görüntüsü ile uyanıyoruz. Son olarak bu düzensiz göçe tepki için kısa video çeken Hande Karacasu ve Twitter da Türk vatandaşlarını bilgilendiren Militer Doktrin isimli kullanıcı çektikleri video ve attıkları Twitlerin üstünden 24 saat geçmeden gözaltına alındılar. Türk’ün yurdunda Türk resmen abluka altına alınmış. 
x
2023 Seçimlerini eğer Akp iktidarı kaybederse ne olur ?  Chp’ nin başını çektiği yeni hükümete yıllar içinde Silahlı Kuvvetlere yerleştirdikleri İmam Hatip kökenli subaylar eliyle bir askeri müdahale yaptırılabilirmi ? Tarih gösterecek.
x
Ülkenin dört bir yanında açılan İmam Hatipler ile Türk çocuklarının beyinleri yıkanıyor. II. Abdülhamid’e “atam” deyip Atatürk’e “hain” diyen bir ak gençlik geliyor. Kadir Mısıroğlu denilen “Fesli Deli” ne demişti hatırlayalım “Atatürk ile zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin” Ardından Akp’li bazı şahıslar bu sözünü bile bile ziyarete gittiler. Sabredelim sevgili yurttaşlar. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş