Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
AHMETCAN KOÇAK
Köşe Yazarı
AHMETCAN KOÇAK
-
 

KADİR İÇİN ADALET

     Kadir, bir kadını, 19 ayrı suçtan sabıkası olan sevgilisi tarafından öldürülmekten kurtardı, “katil” oldu. Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Verdiği röpotajda derin derin iç çekmesinden sonra “Oğlum karıncayı bile incitmez.” dedi babası onun için. “Yufka yürekli bir çocuk, efendi, ahlaklı…” diye de ekledi. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      “Dayanamadım, müdahale ettim.” dedi Kadir ifadesinde. Darbedilen kadın da Kadir’in dediklerini destekleyici nitelikte konuştu. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Akşehir Fen Lisesi mezunuydu Kadir. Doktor olmak istiyordu. Dahaca 20 yaşında ve hayalleri için çalışıyordu. Babasına tıp fakültesi kazanma sözüyle yazıldığı dershaneye gidip geliyordu. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Yasaların bile koruyamadığı bir kadını korumaya çalışıyordu Kadir, bunu başardı da. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Belki de Kadir bu olayı görmezden gelseydi şuan 19 suçtan sabıkalı, sevgilisini öldürme davranışında bulunan bir caninin ölümünü değil de yine bir kadının acı ölümünü konuşuyor olurduk. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Tıpkı Emine Bulut’un çığlıkları gibi bir kadının daha “Ölmek istemiyorum” çığlıklarını duydu Kadir. Çığlıklarına kulak verdi. Ölüme götürülen bir kadının elinden tuttu, geri çekti. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Ulu orta bir kadını, bir insanı öldürmeye kalkan canilerin yanı sıra; Kadir gibi gördüğü haksızlığa ve caniliğe karşı gelen ve örnek olacak insanlara maalesef ki ihtiyacımız çok. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Kadir daha 20 yaşında, hayallerinin peşinden koşan, dershaneye gidip gelen ve ders çalışan, bir gün parkta öylece denk geldiği 19 sabıkalı suçu olan bir cani tarafından katledilmek üzere olan bir kadını kurtarmak için boğuşurken o caniyi kendisinin ve kadının hayatını korumak için öldürmek zorunda kaldı. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.      Kadir Şeker katil değil. Eğer ki “katil” olarak gösterilirse; daha çok kadın ölecek, çok cani yaşayacak. Kadir katil değil, bu bir meşru müdafaadır.  Kadir için adalet istiyoruz!  
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2020 - Çarşamba

KADİR İÇİN ADALET

     Kadir, bir kadını, 19 ayrı suçtan sabıkası olan sevgilisi tarafından öldürülmekten kurtardı, “katil” oldu. Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Verdiği röpotajda derin derin iç çekmesinden sonra “Oğlum karıncayı bile incitmez.” dedi babası onun için. “Yufka yürekli bir çocuk, efendi, ahlaklı…” diye de ekledi. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     “Dayanamadım, müdahale ettim.” dedi Kadir ifadesinde. Darbedilen kadın da Kadir’in dediklerini destekleyici nitelikte konuştu. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Akşehir Fen Lisesi mezunuydu Kadir. Doktor olmak istiyordu. Dahaca 20 yaşında ve hayalleri için çalışıyordu. Babasına tıp fakültesi kazanma sözüyle yazıldığı dershaneye gidip geliyordu. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Yasaların bile koruyamadığı bir kadını korumaya çalışıyordu Kadir, bunu başardı da. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Belki de Kadir bu olayı görmezden gelseydi şuan 19 suçtan sabıkalı, sevgilisini öldürme davranışında bulunan bir caninin ölümünü değil de yine bir kadının acı ölümünü konuşuyor olurduk. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Tıpkı Emine Bulut’un çığlıkları gibi bir kadının daha “Ölmek istemiyorum” çığlıklarını duydu Kadir. Çığlıklarına kulak verdi. Ölüme götürülen bir kadının elinden tuttu, geri çekti. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Ulu orta bir kadını, bir insanı öldürmeye kalkan canilerin yanı sıra; Kadir gibi gördüğü haksızlığa ve caniliğe karşı gelen ve örnek olacak insanlara maalesef ki ihtiyacımız çok. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Kadir daha 20 yaşında, hayallerinin peşinden koşan, dershaneye gidip gelen ve ders çalışan, bir gün parkta öylece denk geldiği 19 sabıkalı suçu olan bir cani tarafından katledilmek üzere olan bir kadını kurtarmak için boğuşurken o caniyi kendisinin ve kadının hayatını korumak için öldürmek zorunda kaldı. Ama Kadir, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” suçuyla tutuklandı.
     Kadir Şeker katil değil. Eğer ki “katil” olarak gösterilirse; daha çok kadın ölecek, çok cani yaşayacak. Kadir katil değil, bu bir meşru müdafaadır. 
Kadir için adalet istiyoruz!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş