Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ŞU HÜKÜMETİN İŞİNE BAK

Anlamadık bu hükümet neden kanca takmış 65 yaş ve üstü olan vatandaşlara? **** 65 yaş ve üstü olan vatandaşların sevgiye, saygıya, huzura, morale ihtiyacı var. Hak verileceğine, haklarını elinden almak daha da bunaltmak da ne demek? **** Buna karar kim veriyorsa çok yanılıyor. 65 yaş ve üstü olanlar genelde çoğu devlete her yönlü hizmet etmiş kültürlü kişiler olduğunu bilenler biliyor da bu işe çomak sokanlar, neden bilmiyorlar acaba? **** Hükümetin uyguladığı kurallara aksatmadan uyan onlar. **** Kimseye bulaşmayan ve de incitmeyen onlar, kurallara karşı direnmeyen, pürüzlük çıkarmayan onlar. **** Gene de göze batan neden onlar oluyor? Allah'ını seven söylesin. İlgililer bu uygulamayı böyle yapsın. O mikroplar da ancak öyle defolur gider. Vatandaşlar yaşa başa bakmadan sağlığına ve de huzuruna kavuşmuş olur. **** İşte o zaman ne şiş yanar ne kebap. Haydi o ilgiller, görelim sizi... Daha üzmeyin bizi...
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2020 - Pazartesi

ŞU HÜKÜMETİN İŞİNE BAK

Anlamadık bu hükümet neden kanca takmış 65 yaş ve üstü olan vatandaşlara?
****
65 yaş ve üstü olan vatandaşların sevgiye, saygıya, huzura, morale ihtiyacı var. Hak verileceğine, haklarını elinden almak daha da bunaltmak da ne demek?
****
Buna karar kim veriyorsa çok yanılıyor. 65 yaş ve üstü olanlar genelde çoğu devlete her yönlü hizmet etmiş kültürlü kişiler olduğunu bilenler biliyor da bu işe çomak sokanlar, neden bilmiyorlar acaba?
****
Hükümetin uyguladığı kurallara aksatmadan uyan onlar.
****
Kimseye bulaşmayan ve de incitmeyen onlar, kurallara karşı direnmeyen, pürüzlük çıkarmayan onlar.
****
Gene de göze batan neden onlar oluyor? Allah'ını seven söylesin.

İlgililer bu uygulamayı böyle yapsın. O mikroplar da ancak öyle defolur gider. Vatandaşlar yaşa başa bakmadan sağlığına ve de huzuruna kavuşmuş olur.
****
İşte o zaman ne şiş yanar ne kebap. Haydi o ilgiller, görelim sizi... Daha üzmeyin bizi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş