Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

MARKALAŞMAK NE DEMEK

    MARKALAŞMA demek, bir beldenin,  diğer  beldelere göre , her sahada,  daha ileri  gitmesi, demek.     İleri  gidip markalaşan illerden İZMİR' i bir örnek vereyim. Böyle il ve beldeler ülkemiz de  çok ya...     Kültür, sanat SPORDA,  BÜYÜK İL  olarak, kendini dünya uluslarına tanıtmıştır.      Ayrıca  markalaşmada, ADALAR ve FUAR da etkendir.      Ordu'muzda MARKALAŞMAK  için, vali ve belediye başkanları  nezdinde, çok seçeneklere el atıldı.     Bil hassa, vali KEMAL YAZICIOĞLU  ve  İRFAN BALKANLIOĞLU,  belediye başkanlar ı olarak da  SEYİT TORUN, ENVER YILMAZ , ENGİN TEKİNTAŞ' ın gayretlerini gördük.      Nelere el atılar, sonuç ne oldu?     Ne olacak HİÇ!... Aynı tas, aynı hamam.     Hanlara, hamamlara, obalara,yaylara,dağlara,derelere,akan sular,şelalelere, hele hele FINDIĞIDA el  atıldı.     Sonuç ne  olacak bilen yok.     Yani MARKALAŞACAKTI güya...     MARKALAŞTI mı?..     Daha beter oldu.     Üstelik küçük  şehirdi, büyük şehir oldu.     AVRUPA'ya  nam salan  KOSKOCA ORDU SPORUMUZ vardı, hem de küçük şehir iken, büyük şehir olunca, AMATÖR kümeye düştü, düşecek...     Kim düşürdü, niye düştü?..     Ben düşürmedim!..     Niye düştüğüne akıl ermez.     ORDU  ancak ORDU SPORLA MARKALAŞIR,  yaylalarda, obalarda,derelerle,sularla olmaz.     ^Sen zot, ben zot, ata kim verecek ot.^Ordu  spor onun gibi oldu. Yok oldu gitti.      MARKALAŞMA, sevgi, saygı, birlik, beraberlik, arkadaşlık, dostluk ve de ÖZ GÜVEN ister.     Vatandaşlar bize soruyor:     1- ORDU SPORU kim, çamurluğa itti?     2- BETON PARK, başkan ben devir aldım, yaza bitecek, diyordu. Hastane mi olacakmış ne? .. Hastaneden bize ne?.. Hastane bataklıkta olmaz. Havadar yerde olur.     3- FINDIK neden, zararına satılıyor?      Hani Ordu'nun bakanları, vekilleri?..              Vali ve belediye başkanları ?..     Daha sorun çokta, bu üç soruna çözüm bulunursa,ben SİZE SÖZ  veriyorum, ORDU kendiliğinden MARKALANMIŞ olur.     BOZTEPE' ye TELEFERİK, KAZIM TÜRKMEN , KEMAL  YAZICIOĞLU yapmaya teşebbüs etti, biri milletvekili, biri de emekli oldu gitti.     Teleferik işi de bitti.     Geldi, başkan, SEYİT TORUN, azmetti, yemin etti bütün engellemelere rağmen, amacına ulaştı..     İstenilen düzeyde olmadı. Vatandaş ve turistler, istediklerini ucuz veya uygun bulamadılar.     Her şey çok pahalı. Halk uygun bir çay bile içemiyor.      Kazık üstüne kazık...     Turistlerde, VATANDAŞADA, bize de  yazık..     İşte bende,  sizin için böyle harcadım emek.     Anlaşıldı sanırım, MARKALAŞMA NE DEMEK? ...     BAŞKANLARA, başarılar. Sorunları, bizde size ilettik, sıra sıra saygılarımla.  
Ekleme Tarihi: 17 Şubat 2018 - Cumartesi

MARKALAŞMAK NE DEMEK

    MARKALAŞMA demek, bir beldenin,  diğer  beldelere göre , her sahada,  daha ileri  gitmesi, demek.
    İleri  gidip markalaşan illerden İZMİR' i bir örnek vereyim. Böyle il ve beldeler ülkemiz de  çok ya...
    Kültür, sanat SPORDA,  BÜYÜK İL  olarak, kendini dünya uluslarına tanıtmıştır. 
    Ayrıca  markalaşmada, ADALAR ve FUAR da etkendir. 
    Ordu'muzda MARKALAŞMAK  için, vali ve belediye başkanları  nezdinde, çok seçeneklere el atıldı.
    Bil hassa, vali KEMAL YAZICIOĞLU  ve  İRFAN BALKANLIOĞLU,  belediye başkanlar ı olarak da  SEYİT TORUN, ENVER YILMAZ , ENGİN TEKİNTAŞ' ın gayretlerini gördük. 
    Nelere el atılar, sonuç ne oldu?
    Ne olacak HİÇ!... Aynı tas, aynı hamam.
    Hanlara, hamamlara, obalara,yaylara,dağlara,derelere,akan sular,şelalelere, hele hele FINDIĞIDA el  atıldı.     Sonuç ne  olacak bilen yok.
    Yani MARKALAŞACAKTI güya...
    MARKALAŞTI mı?..
    Daha beter oldu.
    Üstelik küçük  şehirdi, büyük şehir oldu.
    AVRUPA'ya  nam salan  KOSKOCA ORDU SPORUMUZ vardı, hem de küçük şehir iken, büyük şehir olunca, AMATÖR kümeye düştü, düşecek...
    Kim düşürdü, niye düştü?..
    Ben düşürmedim!..
    Niye düştüğüne akıl ermez.
    ORDU  ancak ORDU SPORLA MARKALAŞIR,  yaylalarda, obalarda,derelerle,sularla olmaz.
    ^Sen zot, ben zot, ata kim verecek ot.^Ordu  spor onun gibi oldu. Yok oldu gitti. 
    MARKALAŞMA, sevgi, saygı, birlik, beraberlik, arkadaşlık, dostluk ve de ÖZ GÜVEN ister.
    Vatandaşlar bize soruyor:
    1- ORDU SPORU kim, çamurluğa itti?
    2- BETON PARK, başkan ben devir aldım, yaza bitecek, diyordu. Hastane mi olacakmış ne? .. Hastaneden bize ne?.. Hastane bataklıkta olmaz. Havadar yerde olur.
    3- FINDIK neden, zararına satılıyor? 
    Hani Ordu'nun bakanları, vekilleri?..         
    Vali ve belediye başkanları ?..
    Daha sorun çokta, bu üç soruna çözüm bulunursa,ben SİZE SÖZ  veriyorum, ORDU kendiliğinden MARKALANMIŞ olur.
    BOZTEPE' ye TELEFERİK, KAZIM TÜRKMEN , KEMAL  YAZICIOĞLU yapmaya teşebbüs etti, biri milletvekili, biri de emekli oldu gitti.     Teleferik işi de bitti.
    Geldi, başkan, SEYİT TORUN, azmetti, yemin etti bütün engellemelere rağmen, amacına ulaştı..
    İstenilen düzeyde olmadı. Vatandaş ve turistler, istediklerini ucuz veya uygun bulamadılar.
    Her şey çok pahalı. Halk uygun bir çay bile içemiyor. 
    Kazık üstüne kazık...
    Turistlerde, VATANDAŞADA, bize de  yazık..
    İşte bende,  sizin için böyle harcadım emek.
    Anlaşıldı sanırım, MARKALAŞMA NE DEMEK? ...
    BAŞKANLARA, başarılar. Sorunları, bizde size ilettik, sıra sıra saygılarımla.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş