Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ORDUMUZ DA OLUP BİTENLER

     Biz BASIN olarak, gördüklerimizi, bildiklerimizi gündeme getiririz.      Anlayana,eyvallah…      Anlamayana da, vah vah!..  Deriz.      Başka ne diyelim ki?..      Biz, olayların akışına göre, gerekli yorumlarımızı, yerli yerinde yaparız.      Kararı ilgililer verir.      İlgililer nasıl verir?      Orasını, onlardan başka,kimse bilemez.      Basının görevi vatandaşı aydınlatmak. Olup bitenler hakkında gerekli bilgileri vermek.      Kim verecek, ilgililer.yani verirlerse?..      İlgililerin başında da BELEDİYELER gelmekte.      Hani ne derler <<AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR>>      Makamlara gelenlerin bazıları kendilerini başkan değil ALİM zannederler. AKILIN, mevki, makamı olmadığını bir bilebilseler, İNSANADA saygılı olmasını bilirler.      Böyle başkanları, Allah kimsenin başına vermesin.      Onlara ne dersen de, ne yazarsan yaz, anlamaz, duymazlar,kendi havalarına giderler.      Ordu’ muz da böylesi başkanları çok gördük.      Şimdi Ordu’ muz da iki başkan var.      İkisi de birbirinden üstün gayretle Ordu’ ya hizmette adeta yarıştılar. İkisini de kutlarım.      Şu anda ORDU KARADENİZ Sahilin en güzel illerinden biri.      ÜST GEÇİT demiştik, bende yaza yaza, bıkmış usanmıştım.      Türkiye de, eşi ve benzeri olmayan bir güzellikte, yürüyen merdivenli, sakatlarımızda dikkate alınarak, en uygun yere yapıldı. Karşısı TELEFERİK.      Sahilde, koşu yolu, bisiklet ve YAYA YOLLARI ele alındı, bitti bitecek…      YALI CAMİNİN çevresi, güzelleştirildi, güzelde bu konuyu da çok yazdım.HANİ      ÇEŞME? Zaten caminin görünümü güzel değil. Oraya çok güzel görkemli bir çeşme hemen yapılmalı.      Neden yapılmadığını vatandaşlar gibi bende çok merak etmekteyim. NEDEN?      NEDEN?      GELELİM ŞİMDİ BOTANİK PARKA       O PARKI, alan müteahhit, tam bitiremedi yada işine gelmedi. Bitimine kalmıştı az, kahramanca, meydana çıktı ENVER YILMAZ,      SÖZ verdi ORDULULARA:      <<Yakında en geç yazın, PARKI hizmete açacağım.>>      Bazı vatandaşlar gibi saf saf, bizde inandık.      Esefle acı acı duyduk ki, o emekler yok olacak yerine hastane yapılacakmış. Hani başkan, baştan ne demişti, ne SÖZ VERMİŞTİ?..      Hastane yayla gibi havadar bir yerde yapılır. ÇÖL gibi yerde değil.      Haydi başkan SÖZÜNDE dur. PARKI bitir.      Görelim sizi, mahcup etme bizi…      STADYUMA sıra gelmedi.  
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2017 - Perşembe

ORDUMUZ DA OLUP BİTENLER

     Biz BASIN olarak, gördüklerimizi, bildiklerimizi gündeme getiririz.
     Anlayana,eyvallah…
     Anlamayana da, vah vah!..  Deriz.
     Başka ne diyelim ki?..
     Biz, olayların akışına göre, gerekli yorumlarımızı, yerli yerinde yaparız.
     Kararı ilgililer verir.
     İlgililer nasıl verir?
     Orasını, onlardan başka,kimse bilemez.
     Basının görevi vatandaşı aydınlatmak. Olup bitenler hakkında gerekli bilgileri vermek.
     Kim verecek, ilgililer.yani verirlerse?..
     İlgililerin başında da BELEDİYELER gelmekte.
     Hani ne derler <<AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR>>
     Makamlara gelenlerin bazıları kendilerini başkan değil ALİM zannederler. AKILIN, mevki, makamı olmadığını bir bilebilseler, İNSANADA saygılı olmasını bilirler.
     Böyle başkanları, Allah kimsenin başına vermesin.
     Onlara ne dersen de, ne yazarsan yaz, anlamaz, duymazlar,kendi havalarına giderler.
     Ordu’ muz da böylesi başkanları çok gördük.
     Şimdi Ordu’ muz da iki başkan var.
     İkisi de birbirinden üstün gayretle Ordu’ ya hizmette adeta yarıştılar. İkisini de kutlarım.
     Şu anda ORDU KARADENİZ Sahilin en güzel illerinden biri.
     ÜST GEÇİT demiştik, bende yaza yaza, bıkmış usanmıştım.
     Türkiye de, eşi ve benzeri olmayan bir güzellikte, yürüyen merdivenli, sakatlarımızda dikkate alınarak, en uygun yere yapıldı. Karşısı TELEFERİK.
     Sahilde, koşu yolu, bisiklet ve YAYA YOLLARI ele alındı, bitti bitecek…
     YALI CAMİNİN çevresi, güzelleştirildi, güzelde bu konuyu da çok yazdım.HANİ      ÇEŞME? Zaten caminin görünümü güzel değil. Oraya çok güzel görkemli bir çeşme hemen yapılmalı.
     Neden yapılmadığını vatandaşlar gibi bende çok merak etmekteyim. NEDEN?      NEDEN?
     GELELİM ŞİMDİ BOTANİK PARKA 
     O PARKI, alan müteahhit, tam bitiremedi yada işine gelmedi. Bitimine kalmıştı az, kahramanca, meydana çıktı ENVER YILMAZ,      SÖZ verdi ORDULULARA:
     <<Yakında en geç yazın, PARKI hizmete açacağım.>>
     Bazı vatandaşlar gibi saf saf, bizde inandık.
     Esefle acı acı duyduk ki, o emekler yok olacak yerine hastane yapılacakmış. Hani başkan, baştan ne demişti, ne SÖZ VERMİŞTİ?..
     Hastane yayla gibi havadar bir yerde yapılır. ÇÖL gibi yerde değil.
     Haydi başkan SÖZÜNDE dur. PARKI bitir.
     Görelim sizi, mahcup etme bizi…
     STADYUMA sıra gelmedi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş