Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

HAYAL KURMAK

   İnsanların çalışarak elde edemediğini hayal ederek istemesi. Hayali özetleyelim:    HAYAL: Zihinde tasarlanan canlandırılan gerçekleşmesi istenilen şey, imge, hülya.    Yani bir nevi, kuru kuru salavat.     Belirli yaşlardan sonra, insanların hayal kurdukları bilinir.    Kimileri bu hayallerini çok çalışarak gerçekleştirir amacına ulaşır. Kimileri hiç çalışmaz, yan gelir yatar battıkça batar.    Bildik tanıdıklarla, HAYAL  hakkında kısa bir söyleşi yaptım. Kimler neler söylemiş bakalım.     FİGEN YILDIRIM ÖĞRETMEN:    Ben hayalimde, bütün ÖĞRENCİLERİMİN her dalda başarılı olup, memlekete faydalı birer eleman olmalarını isterim. Ulusunda SULH içinde olması.    ESEN HAVA ESNAF    Ben, elimden geldiği kadar, kendi imkanlarım dahilinde, çalışmaya her zaman devam ederim.    Hayale inanan yarı yolda yaya kalır.    EBRU DEMİRSÖZ. BERLİN’de yaşıyor.    Ben hayale mayale pek aldırış etmem. Günün şartlarına göre, ne gerekiyorsa, çalışmalarımı öyle devam ettiririm. Hayale kapılmam.    BARAN YILDIRIM, YÜKSEK MAKİNE MÜH. BEKAR    Her insan hayal kurar. Bende yurt dışında yaşamayı hayal kurmak isterim, ama sonucu bir muamma. Ya olurda ya olmaz. Masal gibi bir şey. İnsan yaşadığı anan, intibak etmesini bilirse, dada olumlu olur derim.    DENİZ HAVA İLETİŞİM FAK. MEZUNU İnsanlar kuru kuru HAYAL kuracağına, DOLU DOLU PLAN kursalar, daha başarılı olurlar.    Ben yaşantımı, bu zamana kadar, böyle devam ettirdim. Bundan sonrada böyle devam edeceğim.    TUTKU BERLİN’DE LİSE ÖĞRENCİSİ    Ben kendimi hayal aleminde değil de yaşadığım alemde çalışarak, devam ettirmek isterim.    Hayal fal gibi bir şeydir, ya çıkarda ya çıkmaz.    İSMET DUMAN AFİŞ GAZETESİNİN  SAHİBİ    İyi niyetle çalışanların HAYALLERİ mutlak gerçekleşir.    Hayal kurmak her insanın en tabii hakkı.       Bende hayal kurarım. İş yerimin daha geniş kapsamlı, vatandaşa daha faydalı olmak isterim. Daha çok şeylerde isterim ya…    BİRCAN KARAHASAN AFİŞ GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ    Bende zengin olmak, huzurlu hür yaşamak için hayal kurarım. Elimden geldiği kadar, çalışmalarımı bu yönlü devam ettirmek isterim.    SALİH KALYONCU ESNAF    İnsan HAYAL ettiği sürece yaşar. Diyor.    Başka bir şeyde demiyor. Ne dermek istiyor anlamadım.     Ulusça bir HAYAL ALEMİNDE yaşar konumuna geldik. Devran böyle döner oldu.    Genel Yargı:    HAYALLERE DALIP GİTME,    GERÇEKLERİ, GÖR VATANDAŞ.    BİLDİĞİNİ, BİLECEKSİN,    BİLMEDİĞİNİ, SOR VATANDAŞ.  
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2016 - Salı

HAYAL KURMAK

   İnsanların çalışarak elde edemediğini hayal ederek istemesi. Hayali özetleyelim:
   HAYAL: Zihinde tasarlanan canlandırılan gerçekleşmesi istenilen şey, imge, hülya.
   Yani bir nevi, kuru kuru salavat. 
   Belirli yaşlardan sonra, insanların hayal kurdukları bilinir.
   Kimileri bu hayallerini çok çalışarak gerçekleştirir amacına ulaşır. Kimileri hiç çalışmaz, yan gelir yatar battıkça batar.
   Bildik tanıdıklarla, HAYAL  hakkında kısa bir söyleşi yaptım. Kimler neler söylemiş bakalım. 
   FİGEN YILDIRIM ÖĞRETMEN:
   Ben hayalimde, bütün ÖĞRENCİLERİMİN her dalda başarılı olup, memlekete faydalı birer eleman olmalarını isterim. Ulusunda SULH içinde olması.
   ESEN HAVA ESNAF
   Ben, elimden geldiği kadar, kendi imkanlarım dahilinde, çalışmaya her zaman devam ederim.
   Hayale inanan yarı yolda yaya kalır.
   EBRU DEMİRSÖZ. BERLİN’de yaşıyor.
   Ben hayale mayale pek aldırış etmem.
Günün şartlarına göre, ne gerekiyorsa, çalışmalarımı öyle devam ettiririm. Hayale kapılmam.
   BARAN YILDIRIM, YÜKSEK MAKİNE MÜH. BEKAR
   Her insan hayal kurar. Bende yurt dışında yaşamayı hayal kurmak isterim, ama sonucu bir muamma. Ya olurda ya olmaz. Masal gibi bir şey. İnsan yaşadığı anan, intibak etmesini bilirse, dada olumlu olur derim.
   DENİZ HAVA İLETİŞİM FAK. MEZUNU
İnsanlar kuru kuru HAYAL kuracağına, DOLU DOLU PLAN kursalar, daha başarılı olurlar.
   Ben yaşantımı, bu zamana kadar, böyle devam ettirdim. Bundan sonrada böyle devam edeceğim.
   TUTKU BERLİN’DE LİSE ÖĞRENCİSİ
   Ben kendimi hayal aleminde değil de yaşadığım alemde çalışarak, devam ettirmek isterim.
   Hayal fal gibi bir şeydir, ya çıkarda ya çıkmaz.
   İSMET DUMAN AFİŞ GAZETESİNİN 
SAHİBİ
   İyi niyetle çalışanların HAYALLERİ mutlak gerçekleşir.
   Hayal kurmak her insanın en tabii hakkı.       Bende hayal kurarım. İş yerimin daha geniş kapsamlı, vatandaşa daha faydalı olmak isterim. Daha çok şeylerde isterim ya…
   BİRCAN KARAHASAN AFİŞ GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
   Bende zengin olmak, huzurlu hür yaşamak için hayal kurarım. Elimden geldiği kadar, çalışmalarımı bu yönlü devam ettirmek isterim.
   SALİH KALYONCU ESNAF
   İnsan HAYAL ettiği sürece yaşar. Diyor.
   Başka bir şeyde demiyor. Ne dermek istiyor anlamadım. 
   Ulusça bir HAYAL ALEMİNDE yaşar konumuna geldik. Devran böyle döner oldu.
   Genel Yargı:
   HAYALLERE DALIP GİTME,
   GERÇEKLERİ, GÖR VATANDAŞ.
   BİLDİĞİNİ, BİLECEKSİN,
   BİLMEDİĞİNİ, SOR VATANDAŞ.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş