Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SEN, ÖĞRETMEN OLAMAZSIN..!

İnsanoğlunun yaşadığı bir takım olumsuzlukların yaşandığı durumda benim de en çok sığındığım ve savunduğum bir  nokta var ki..!  Eğitim… Son zamanlarda yurdun çeşitli yerlerinde okuduğumuz ve gördüğümüz haberlere baktığımızda eğitim almış ve öğretmen olmuş bazı insan müsveddelerinin bu savı çürüttüğünü gördüm. Tahsil cehaleti götürmüş, eşeklik ve öküzlük baki kalmış. Nasıl olmuş bir dinleyin.. *** 12 yaşında kendisini sana bırakmış, öğretmenim demiş, baba gibi, ağabey gibi görmüş bir kız çocuğuna sulanan ve onu taciz edip not yükselten öğretmene nasıl bir isim takılır sevgili okuyucular. *** O’na pislik, şerefsiz, onursuz, ahlaksız, insan müsveddesi, hayvan, lağım faresi gibi daha diyecek çok kelime var fakat, terbiye sınırlarını zorlayacağı için bu kadarı ile yetinelim. *** Ulan öğretmen bozuntusu sapık yaratık. Sen nasıl bir insansın. Sen, bırak öğretmen olmayı, bu dünyada yaşamaya bile hakkın yok. Sen de nasıl bir mide ve beyin var. Ailenin, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın. Aslında hiç yüzlerine bakma, sık kafana gitsin. Senden bu dünyada çok var ama olsun bir tane pislik temizlenmiş olur.  *** Gerçek adalet odur ki toplum vicdanı biraz rahatlamış ve bu sapığı 22 yıl 6 ay hapse mahkum etmiş. Onu içeride daha da zor günlerin beklediğini, tasvip etmesem de orman kanunlarının devreye gireceğini çoğumuz biliyoruz.  *** Bu dünyada af olmayacağı gibi Allah'ın huzurunda da af edilmeyeceğini bilmek bizleri rahatlatıyor. *** Sevgili okuyucular, biliyorum konu ile ilgili kendimi biraz fazla kastım.. Ve bunun neticesinde sizleri irrite eden cümleler sarf ettiğimin farkındayım. Fakat bu gibi konularda son derece hassasım.. Zira yüzlerine bakmaya bile kıyamadığım ve de doyamadığım iki kız çocuğu sahibi bir babayım.. Anlayışınıza sığınarak iyilerin yaşadığı bir dünya sizlerin olsun..
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2018 - Çarşamba

SEN, ÖĞRETMEN OLAMAZSIN..!

İnsanoğlunun yaşadığı bir takım olumsuzlukların yaşandığı durumda benim de en çok sığındığım ve savunduğum bir  nokta var ki..! 
Eğitim…
Son zamanlarda yurdun çeşitli yerlerinde okuduğumuz ve gördüğümüz haberlere baktığımızda eğitim almış ve öğretmen olmuş bazı insan müsveddelerinin bu savı çürüttüğünü gördüm. Tahsil cehaleti götürmüş, eşeklik ve öküzlük baki kalmış. Nasıl olmuş bir dinleyin..
***
12 yaşında kendisini sana bırakmış, öğretmenim demiş, baba gibi, ağabey gibi görmüş bir kız çocuğuna sulanan ve onu taciz edip not yükselten öğretmene nasıl bir isim takılır sevgili okuyucular.
***
O’na pislik, şerefsiz, onursuz, ahlaksız, insan müsveddesi, hayvan, lağım faresi gibi daha diyecek çok kelime var fakat, terbiye sınırlarını zorlayacağı için bu kadarı ile yetinelim.
***
Ulan öğretmen bozuntusu sapık yaratık. Sen nasıl bir insansın. Sen, bırak öğretmen olmayı, bu dünyada yaşamaya bile hakkın yok. Sen de nasıl bir mide ve beyin var. Ailenin, çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın. Aslında hiç yüzlerine bakma, sık kafana gitsin. Senden bu dünyada çok var ama olsun bir tane pislik temizlenmiş olur. 
***
Gerçek adalet odur ki toplum vicdanı biraz rahatlamış ve bu sapığı 22 yıl 6 ay hapse mahkum etmiş. Onu içeride daha da zor günlerin beklediğini, tasvip etmesem de orman kanunlarının devreye gireceğini çoğumuz biliyoruz. 
***
Bu dünyada af olmayacağı gibi Allah'ın huzurunda da af edilmeyeceğini bilmek bizleri rahatlatıyor.
***
Sevgili okuyucular, biliyorum konu ile ilgili kendimi biraz fazla kastım.. Ve bunun neticesinde sizleri irrite eden cümleler sarf ettiğimin farkındayım. Fakat bu gibi konularda son derece hassasım.. Zira yüzlerine bakmaya bile kıyamadığım ve de doyamadığım iki kız çocuğu sahibi bir babayım.. Anlayışınıza sığınarak iyilerin yaşadığı bir dünya sizlerin olsun..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş