Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SEL GİDER, KUM KALIR...

Son günlerde gündemi meşgul eden festivalde yaşananlarla ilgili olayları sokaktaki vatandaş, taraflı ya da tarafsız herkes yorum yapmış ve karşısındaki kişiyi yaptığı yorum ile ikna etmeye çalışmıştır. *** İşin tuhaf yanı olayın oluş esnasında orada olmayan ve gerekli açıklamayı ilk ağızdan dinlemeyen bir takım insanların fikrini empoze etme gayretiyle müspet, menfi beyanda bulunmaları yok mu, kahrediyor insanı... ***   İşte tam da burada devreye girme ihtiyacı hasıl oldu bende..  Sizleri bir anlık partizan yaklaşımdan uzak olmaya davet ediyorum..   Enver Yılmaz kimdir? 20 Mart 1970 Ordu Ulubey doğumlu ve 3 dönem Milletvekilliği yapmış, 2014 yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 2017 yılına kadar yürüttüğü Büyükşehir Belediye Başkanlığı başarılı olup olmadığını sorgulamayacağım. Sorgulasam bile bunu kendi başıma yargılayıp karar veremeyeceğimi biliyorum.  *** Bildiğim bir gerçek var ki, haklı ya da haksız olduğunu gözetmeksizin inancı ve doğruları uğruna hareket eden bu ADAM'a sahip çıkılması... *** Ha bu arada unutmadan söyleyeyim, yerel seçimlerde Enver Yılmaz'a  ''oy vermedim'' Ona oy vermemem sahip çıkmayacağım anlamını taşımaz. Ordu'nun onunla değişmeye devam edeceğine eminim. En önemlisi memleketimin çocuğu. Sel gider kum kalır. Kol kırılır yen içinde kalır.. *** Enver Yılmaz'ın bu olaylardan kendine bir pay çıkaracağına nerede yanlış, nerede doğru karar verdiğini anlayacak kadar zeki olduğuna eminim..  *** Basın Mensubu arkadaşlarıma  soruyorum? Enver Yılmaz'ın açıklamalarından ikna oldunuz ya da olmadınız. En azından olayı aydınlatma anlamında açıklamada bulundu. Ya Emniyet Müdürümüz..! Sadece görev değişikliği talebinde bulundu. *** Ne ben ne de meslektaşlarımdan hiç kimse şu soruları sormadı.. 3-4 saat sandalye nöbeti tutturmak ne demek?   Enver Yılmaz'ın da dediği gibi rapor için doktora psikolojik baskı uyguladınız mı?  Niçin mesleki kariyerinizi böyle bir mevzu ile mahvediyorsunuz.  En önemlisi Enver Yılmaz'ın sizi, sizin ise Enver Yılmaz'ı bu kadar taciz eden gerçek mevzu nedir?  Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş, zaman zaman adı geçmesine rağmen niçin 3 maymunu oynar? Neyi beklemektedir?  *** Uzun lafın kısası benim bildiğim bir gerçek var ki, bu kısır döngü inatlaşma ve kavgalardan zararlı çıkacak olanın  Ordu Halkı olacağı gerçeğidir. Birbirleri ile koordineli çalıştığı takdirde, Ordu'yu şaha kaldıracak olan bu üçlünün biz ne yapıyoruz, neyin kavgasındayız sorusunu aklına getirmeli ve bu itibarsızlaştırmanın önüne derhal geçmelidirler..  Biz her şeyi unutmaya hazırız, siz de unutun gitsin..!
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2017 - Cuma

SEL GİDER, KUM KALIR...

Son günlerde gündemi meşgul eden festivalde yaşananlarla ilgili olayları sokaktaki vatandaş, taraflı ya da tarafsız herkes yorum yapmış ve karşısındaki kişiyi yaptığı yorum ile ikna etmeye çalışmıştır.
***
İşin tuhaf yanı olayın oluş esnasında orada olmayan ve gerekli açıklamayı ilk ağızdan dinlemeyen bir takım insanların fikrini empoze etme gayretiyle müspet, menfi beyanda bulunmaları yok mu, kahrediyor insanı...
***
 
İşte tam da burada devreye girme ihtiyacı hasıl oldu bende.. 
Sizleri bir anlık partizan yaklaşımdan uzak olmaya davet ediyorum..
 
Enver Yılmaz kimdir?
20 Mart 1970 Ordu Ulubey doğumlu ve 3 dönem Milletvekilliği yapmış, 2014 yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 2017 yılına kadar yürüttüğü Büyükşehir Belediye Başkanlığı başarılı olup olmadığını sorgulamayacağım. Sorgulasam bile bunu kendi başıma yargılayıp karar veremeyeceğimi biliyorum. 
***
Bildiğim bir gerçek var ki, haklı ya da haksız olduğunu gözetmeksizin inancı ve doğruları uğruna hareket eden bu ADAM'a sahip çıkılması...
***
Ha bu arada unutmadan söyleyeyim, yerel seçimlerde Enver Yılmaz'a 
''oy vermedim'' Ona oy vermemem sahip çıkmayacağım anlamını taşımaz. Ordu'nun onunla değişmeye devam edeceğine eminim. En önemlisi memleketimin çocuğu. Sel gider kum kalır. Kol kırılır yen içinde kalır..
***
Enver Yılmaz'ın bu olaylardan kendine bir pay çıkaracağına nerede yanlış, nerede doğru karar verdiğini anlayacak kadar zeki olduğuna eminim.. 
***
Basın Mensubu arkadaşlarıma 
soruyorum? Enver Yılmaz'ın açıklamalarından ikna oldunuz ya da olmadınız. En azından olayı aydınlatma anlamında açıklamada bulundu. Ya Emniyet Müdürümüz..! Sadece görev değişikliği talebinde bulundu.
***
Ne ben ne de meslektaşlarımdan hiç kimse şu soruları sormadı..
3-4 saat sandalye nöbeti tutturmak ne demek?
  Enver Yılmaz'ın da dediği gibi rapor için doktora psikolojik baskı uyguladınız mı? 
Niçin mesleki kariyerinizi böyle bir mevzu ile mahvediyorsunuz. 
En önemlisi Enver Yılmaz'ın sizi, sizin ise Enver Yılmaz'ı bu kadar taciz eden gerçek mevzu nedir? 
Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş, zaman zaman adı geçmesine rağmen niçin 3 maymunu oynar? Neyi beklemektedir? 
***
Uzun lafın kısası benim bildiğim bir gerçek var ki, bu kısır döngü inatlaşma ve kavgalardan zararlı çıkacak olanın 
Ordu Halkı olacağı gerçeğidir. Birbirleri ile koordineli çalıştığı takdirde, Ordu'yu şaha kaldıracak olan bu üçlünün biz ne yapıyoruz, neyin kavgasındayız sorusunu aklına getirmeli ve bu itibarsızlaştırmanın önüne derhal geçmelidirler.. 
Biz her şeyi unutmaya hazırız, siz de unutun gitsin..!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş