Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SAYGISIZ..!

Özel ve önemli günlerde beni en fazla irrite eden davranışları sıralamazsam rahat edemeyeceğimi düşünüyorum..   NİKAHA, TOPLANTIYA GEÇ GELEN BÜROKRATLAR Herhangi bir düğüne, toplantıya  geç gelen ve beklenilmesi gereken bürokratın geç kalması ve eline mikrofonu aldığında özür dilememesi yok mu? İrrite oluyorum. Kardeşim sen kimsin ki yüzlerce kişiyi bekletiyorsun. Empati yapıp o misafirlerin yerine kendini koyarsan ne demek istediğimi anlarsın. Hadi geç kaldın varsayalım, insan konuşmaya başlarken bir özür dileyerek bekleyenlerin gazını alır. Bu çok mu zor..! Bu seni küçültmez, aksine yüceltir. Bana değer verdiğin hissini uyandırır..   CENAZEDE ÖN SAFTA OLMAK ZORUNDA MISIN? Ne zaman bir cenaze törenine katılsam, cenaze namazına 2 dakika kala belediye başkanı,vekil, vali ya da yardımcısı niçin kendini ön safta tutmaya çalışır. Geçenlerde öyle çirkin bir durumla karşılaştım ki sizinle paylaşmak istedim. Adamın babası ölmüş, son saniye gelen vekilin yamağı ya da postası cenaze sahibi adamı bir arka tarafa atarak vekile ön safta yer açtı. İşte o zaman o vekile; ''Sen kimsin ve neyi ispat etmek istiyorsun? Hadi benim babam öldü ve benim cenazem,  senin neyin öldü ki merhumun oğlunu bir arka safa atıyorsun. Seni Allah ıslah etsin. Bu ne terbiyesizliktir. Burası şirin gözükme, siyaset yapma yeri değildir'' demek istedim. Cenazeden nemalanmak ve siyasetten pay çıkarmaya çalışmak kadar iğrenç bir durum olamaz. Bunu yaparak değersiz bir paçavraya dönüştüğünden bir habersin. Cenazeye katılan halkın arasında saf tutmak ve onlarla iç içe olmak çok mu zor! Merak etme basın mensubu olarak bizler sizi orada da görüntüleriz, ön safta da. Önemli olan o cenazede bulunmandır. Artık bunu yapmayın, farklı gözükmeye çalışmayın. Burası yeri değildir.
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2019 - Pazartesi

SAYGISIZ..!

Özel ve önemli günlerde beni en fazla irrite eden davranışları sıralamazsam rahat edemeyeceğimi düşünüyorum..
 
NİKAHA, TOPLANTIYA GEÇ GELEN BÜROKRATLAR
Herhangi bir düğüne, toplantıya  geç gelen ve beklenilmesi gereken bürokratın geç kalması ve eline mikrofonu aldığında özür dilememesi yok mu? İrrite oluyorum. Kardeşim sen kimsin ki yüzlerce kişiyi bekletiyorsun. Empati yapıp o misafirlerin yerine kendini koyarsan ne demek istediğimi anlarsın. Hadi geç kaldın varsayalım, insan konuşmaya başlarken bir özür dileyerek bekleyenlerin gazını alır. Bu çok mu zor..! Bu seni küçültmez, aksine yüceltir. Bana değer verdiğin hissini uyandırır..
 
CENAZEDE ÖN SAFTA OLMAK ZORUNDA MISIN?
Ne zaman bir cenaze törenine katılsam, cenaze namazına 2 dakika kala belediye başkanı,vekil, vali ya da yardımcısı niçin kendini ön safta tutmaya çalışır. Geçenlerde öyle çirkin bir durumla karşılaştım ki sizinle paylaşmak istedim. Adamın babası ölmüş, son saniye gelen vekilin yamağı ya da postası cenaze sahibi adamı bir arka tarafa atarak vekile ön safta yer açtı. İşte o zaman o vekile; ''Sen kimsin ve neyi ispat etmek istiyorsun? Hadi benim babam öldü ve benim cenazem,  senin neyin öldü ki merhumun oğlunu bir arka safa atıyorsun. Seni Allah ıslah etsin. Bu ne terbiyesizliktir. Burası şirin gözükme, siyaset yapma yeri değildir'' demek istedim. Cenazeden nemalanmak ve siyasetten pay çıkarmaya çalışmak kadar iğrenç bir durum olamaz. Bunu yaparak değersiz bir paçavraya dönüştüğünden bir habersin. Cenazeye katılan halkın arasında saf tutmak ve onlarla iç içe olmak çok mu zor! Merak etme basın mensubu olarak bizler sizi orada da görüntüleriz, ön safta da. Önemli olan o cenazede bulunmandır. Artık bunu yapmayın, farklı gözükmeye çalışmayın. Burası yeri değildir.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş