Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

İKİ BAŞKAN BİR ARADA

    Bu iki başkanın, bir araya gelmesi, Ordu’da değil, beklide TÜRKİYE’de ÇIĞIR açmış oldu.     Ben bu     zamana kadar, iktidar ve muhalefet partilerin BAŞKANLARININ, seçimlerden sonra samimi bir ortamda bir araya geldiklerini hiç görmedim.      Salı günü akşamı, Ordu televizyon kanalında saat(19) haberlerinde, sayın SEYİT TORUN ve ENVER YILMAZ’ı samimi bir ortamda görmek, bendede unutulmaz, derin izler bırakmış oldu.     Sohbetlerini, baştan sona, dikkatle, zevkle dinledim.     Biri İktidar olan AK PARTİLİ     Biride muhalefet olan HALK PARTİLİ     Bu iki partiyi Türkiye değil, dünya ulusları da zıt güç olarak tanır bilir.     YILMAZ’la TORUN bu olumlu hareketleriyle Türkiye’de DOSTLUK, dünya uluslarına da DOSTLUK mesajı göndermişlerdir.     Türkiye genelinde, böyle olabilsek ya, bırak Dünya uluslarını, AMERİKA, RUSYA bile TÜRK denince diz çöker.     İnsan, bilginin dürüst çalışmanın , mükafatını mutlaka görür ve HALKIN taktirini kazanır.     Başbakan yardımcısı ve HÜKÜMET SÖZCÜSÜ Sayın NUMAN KURTULMUŞ’da, aralarında olmasını, gönülden isterdik.     İşte bu ÖZ ORDU’LU, üçlü değer. Ordu tarihinin derinliklerine, silinmeyen, örnek, derin izler bırakarak, geçerdi.     O günleri de, görürüz bir gün.     Ne diyelim?     İnşallah.     Bu olumlu samimi hareket, böylelikle Ordu’da başlamış oldu.     Zamanla, dalga dalga, yurt sahlına mutlaka ki dağılacak.     Bazıları MİLLETİN cahil olduğundan dem vuruyor. Tabi buna inananlarda oluyor, inanmayanlarda.     Orta yerde görünen bir gerçek var.      Bu değerli İNSANLARI oralara kim getirdi?     MİLLET     Gene kim geri gönderir?     Gene MİLLET. ULU ATAMIZ’da ne demiş:     “Egemenlik kayıtsız, şartsız, MİLLETİNDİR.”     Bu ne demek?     Millete gereken değerin verilmesi demek.     Böyle değerli insanların hiçte BOŞ zamanları olmaz. Başkanlarla yakından, ilgilendiğim için bilirim.     Neden olmaz?     Bütün zamanlarını VATANDAŞIN rahatlığına ayırdıkları için. Gönül isterdi ki, kendilerine de zaman ayırabilseler, daha verimli olurlardı.     Dünyaca ünlü alimlerden bakınız RİŞE ne diyor:     “İnsan her şeyi işliyor, güzelleştiriyor. Yalnız kendini, unutuyor, ihmal ediyor.”     Devlet memurlarından, en çok çalışan, yorulan çile çeken, valilerle, belediye başkanları.     Neden?     Bu amirlerin yaptıkları, yapamadıkları vatandaşın gözüne takıldığından.     Ordu’muzda, yeni bir SEVGİ sayfası açan, sayın SEYİT TORUN ve ENVER YILMAZ’ı candan tebrik ediyor, kutluyor, bu halin böyle devamı, dileğiyle ORDULU olarak SEVGİ ve saygılarımı sunarım.  
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2016 - Salı

İKİ BAŞKAN BİR ARADA

    Bu iki başkanın, bir araya gelmesi, Ordu’da değil, beklide TÜRKİYE’de ÇIĞIR açmış oldu.
    Ben bu     zamana kadar, iktidar ve muhalefet partilerin BAŞKANLARININ, seçimlerden sonra samimi bir ortamda bir araya geldiklerini hiç görmedim. 
    Salı günü akşamı, Ordu televizyon kanalında saat(19) haberlerinde, sayın SEYİT TORUN ve ENVER YILMAZ’ı samimi bir ortamda görmek, bendede unutulmaz, derin izler bırakmış oldu.
    Sohbetlerini, baştan sona, dikkatle, zevkle dinledim.
    Biri İktidar olan AK PARTİLİ
    Biride muhalefet olan HALK PARTİLİ
    Bu iki partiyi Türkiye değil, dünya ulusları da zıt güç olarak tanır bilir.
    YILMAZ’la TORUN bu olumlu hareketleriyle Türkiye’de DOSTLUK, dünya uluslarına da DOSTLUK mesajı göndermişlerdir.
    Türkiye genelinde, böyle olabilsek ya, bırak Dünya uluslarını, AMERİKA, RUSYA bile TÜRK denince diz çöker.
    İnsan, bilginin dürüst çalışmanın , mükafatını mutlaka görür ve HALKIN taktirini kazanır.
    Başbakan yardımcısı ve HÜKÜMET SÖZCÜSÜ Sayın NUMAN KURTULMUŞ’da, aralarında olmasını, gönülden isterdik.
    İşte bu ÖZ ORDU’LU, üçlü değer. Ordu tarihinin derinliklerine, silinmeyen, örnek, derin izler bırakarak, geçerdi.
    O günleri de, görürüz bir gün.
    Ne diyelim?
    İnşallah.
    Bu olumlu samimi hareket, böylelikle Ordu’da başlamış oldu.
    Zamanla, dalga dalga, yurt sahlına mutlaka ki dağılacak.
    Bazıları MİLLETİN cahil olduğundan dem vuruyor. Tabi buna inananlarda oluyor, inanmayanlarda.
    Orta yerde görünen bir gerçek var. 
    Bu değerli İNSANLARI oralara kim getirdi?
    MİLLET
    Gene kim geri gönderir?
    Gene MİLLET.
ULU ATAMIZ’da ne demiş:
    “Egemenlik kayıtsız, şartsız, MİLLETİNDİR.”
    Bu ne demek?
    Millete gereken değerin verilmesi demek.
    Böyle değerli insanların hiçte BOŞ zamanları olmaz. Başkanlarla yakından, ilgilendiğim için bilirim.
    Neden olmaz?
    Bütün zamanlarını VATANDAŞIN rahatlığına ayırdıkları için. Gönül isterdi ki, kendilerine de zaman ayırabilseler, daha verimli olurlardı.
    Dünyaca ünlü alimlerden bakınız RİŞE ne diyor:
    “İnsan her şeyi işliyor, güzelleştiriyor. Yalnız kendini, unutuyor, ihmal ediyor.”
    Devlet memurlarından, en çok çalışan, yorulan çile çeken, valilerle, belediye başkanları.
    Neden?
    Bu amirlerin yaptıkları, yapamadıkları vatandaşın gözüne takıldığından.
    Ordu’muzda, yeni bir SEVGİ sayfası açan, sayın SEYİT TORUN ve ENVER YILMAZ’ı candan tebrik ediyor, kutluyor, bu halin böyle devamı, dileğiyle ORDULU olarak SEVGİ ve saygılarımı sunarım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş