Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

EVLİLİK Mİ, BEKARLIK MI?

   Burada durum çok derin.    Alimler bu konuda çok yorumlar yapmışlardır. Ama okuyan anlayan yok.    Ben bu konuda bir alimin sözünü ön planda olacağım.    Mantagaze; "İki gencin birbirini tanımdan evlenmesi cinayettir."    Cinayetten bana göre daha beter. Cinayet olur biter. Böyle olan evliler ömür boyu çile çeker.    Bir Rus alimi bakın bu konuda ne demiş; "Denize çıkarken bir kere düşün boğulmamak için. Askere giderken iki kere düşün vurulmamak için. Evlenirken üç kere düşün sürünmemek için."    Evliliğin temeli, şan, şöhret, mevki, makam, zenginlik değil onlar, hep geçicidir, baki kalan sevgidir Sevgi...    Gene dünya tarihinden sizlere kısa örnekler vereyim. Konuyu iyi anlayın. Kral 8. Edvar'ı evlendirmek isterlerken gelini de gösterirler. O hiç beğenmez. Tacı tahtı bırakıp ayrılmak zorunda kalır ve ayrılır.    İşte size veda konuşması:    8.Kral Edvar; "Ne saray isterim ne de başa taç, gönlüm süse değil sevgiye muhtaç." der ve ayrılır.    İnsan ne ararsa onu bulur.    İyilik arayan iyilik, kötülük yapan kötülük, huzur arayan huzur, muzur arayanlarda muzur bulur.    Hayatı yaşamasını bilen yaşar.    Hayat, tabiatın güzel rengi, bütün his ve cazibesidir. Ailede güzellik mutlaka olmalıdır.    Aile, cazibe ve hissi örgüyle örülen bir yuvadır    Evlilikle bekarlığa kısa özlü değinmiş oldum.    Şimdi ona göre kararı kendiniz verin.    Felakete atmayın kendinizi bile bile..    Sevgilerimle...  
Ekleme Tarihi: 03 Ocak 2020 - Cuma

EVLİLİK Mİ, BEKARLIK MI?

   Burada durum çok derin.
   Alimler bu konuda çok yorumlar yapmışlardır. Ama okuyan anlayan yok.
   Ben bu konuda bir alimin sözünü ön planda olacağım.
   Mantagaze; "İki gencin birbirini tanımdan evlenmesi cinayettir."
   Cinayetten bana göre daha beter. Cinayet olur biter. Böyle olan evliler ömür boyu çile çeker.
   Bir Rus alimi bakın bu konuda ne demiş; "Denize çıkarken bir kere düşün boğulmamak için. Askere giderken iki kere düşün vurulmamak için. Evlenirken üç kere düşün sürünmemek için."
   Evliliğin temeli, şan, şöhret, mevki, makam, zenginlik değil onlar, hep geçicidir, baki kalan sevgidir Sevgi...
   Gene dünya tarihinden sizlere kısa örnekler vereyim. Konuyu iyi anlayın. Kral 8. Edvar'ı evlendirmek isterlerken gelini de gösterirler. O hiç beğenmez. Tacı tahtı bırakıp ayrılmak zorunda kalır ve ayrılır.
   İşte size veda konuşması:
   8.Kral Edvar; "Ne saray isterim ne de başa taç, gönlüm süse değil sevgiye muhtaç." der ve ayrılır.
   İnsan ne ararsa onu bulur.
   İyilik arayan iyilik, kötülük yapan kötülük, huzur arayan huzur, muzur arayanlarda muzur bulur.
   Hayatı yaşamasını bilen yaşar.
   Hayat, tabiatın güzel rengi, bütün his ve cazibesidir. Ailede güzellik mutlaka olmalıdır.
   Aile, cazibe ve hissi örgüyle örülen bir yuvadır
   Evlilikle bekarlığa kısa özlü değinmiş oldum.
   Şimdi ona göre kararı kendiniz verin.
   Felakete atmayın kendinizi bile bile..
   Sevgilerimle...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş