Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

GENÇLERE HASBİHAL

   Her yaşta ÖĞRENCİ olur (2017- 2018) öğretim yılı gençleri    İlk, orta, lise ve üniversite…    Eskiden, öğrencilik, taş taşımaktan da zordu.    İkmale kalınır, sınıfta kalınır, zorla geçilirdi.    Süzülerek giderdik istikbale.    Şimdi, ben sizlere, bir soru sorarak konuya gireceğim. HAYAT NEDİR?    Bu soruya, elbette ki, kendi görüş açısından ayrı ayrı, cevaplar vermiş olursunuz.    Kısaca o sorunun cevabını sizlere ben vereyim.    HAYAT: İnsanın, hangi yaşta ve şartlarda yaşadığı ana intibak etmesini, bilmek demektir.    Şu anda sizler, hangi okulda, sınıfta bölümde, olursanız olun, ÖĞRENCİ sayılırsınız. Ona göre yolunuza devam etmesini bileceksiniz.    Nasıl bileceksiniz?    ZAMANI iyi değerlendirmekte    Zaman nasıl iyi değerlendirilir?    İşte burası çok önemli.    Siz gene beni dinlemez, kendi borunuzu öttürmek istersiniz ama, ben gene uyarayım sizi.    Yirmi birinci asırdayız. TEKNİĞİN hızla ilerleyip gidişi, öğrenci olarak sizin gidişinize de etkiledi.    Nasıl mı etkiledi?    Haniya teknik çok ilerledi demiştik ya. O ilerleme, sizleri de etkiledi, ilginizi dağıttı. Nasıl mı?        İCAT denilen, gereksiz şeyler aldı. Nedir onlar?    TABLET, BİLGİSAYAR, TELEFONLAR…    Onlar sizin DERSLERE karşı, ilginizi de aldı,    BİLGİNİZİDE. Kulağınızda tıkalı. Kimseyi , onlardan başka duymamak, bana göre değil, SİZE GÖRE çok kötü. Sizi şu anda birinci vazifeniz ÖĞRENCİ olarak azimle kararlılıkla, derslere çalışarak, İSTİKBAL olmalı. Her ne kadar, şimdiki EĞİTİM tarzında, SINIFTA KALMAK yok isede, İSTİKBALİ düşünerek, bilinçli bir öğrenci olarak, kendinize YÖN vermelisiniz.    Yani ÖĞRENCİ olduğunuzu bilerek, ZAMANINIZI ona göre değerlendirmelisiniz.    Aksini yaptığınızda,  amacınıza ulaşmak, HAYALLERDE kalır. CUMHURİYETİN, size emanet olduğunu bilin. Yol yakınken, zamanında, dönün geri derim.    Sevgili ÖĞRENCİLERİMİZ, HAYATIN ne olduğuna kısaca değinmiş oldum. Özetleyecek olursak:    HAYAT NEDİR, KISA YOLDAN    AÇIKLADIM,BEN SİZLERE.    YOLUNUZDA, DEVAM EDİN,    GÖĞSÜNÜZÜ, GERE GERE.    Hepinize sevgilerimle bu yolda başarılar dişlerim.  
Ekleme Tarihi: 02 Kasım 2017 - Perşembe

GENÇLERE HASBİHAL

   Her yaşta ÖĞRENCİ olur (2017- 2018) öğretim yılı gençleri
   İlk, orta, lise ve üniversite…
   Eskiden, öğrencilik, taş taşımaktan da zordu.
   İkmale kalınır, sınıfta kalınır, zorla geçilirdi.
   Süzülerek giderdik istikbale.
   Şimdi, ben sizlere, bir soru sorarak konuya gireceğim.
HAYAT NEDİR?
   Bu soruya, elbette ki, kendi görüş açısından ayrı ayrı, cevaplar vermiş olursunuz.
   Kısaca o sorunun cevabını sizlere ben vereyim.
   HAYAT: İnsanın, hangi yaşta ve şartlarda yaşadığı ana intibak etmesini, bilmek demektir.
   Şu anda sizler, hangi okulda, sınıfta bölümde, olursanız olun, ÖĞRENCİ sayılırsınız. Ona göre yolunuza devam etmesini bileceksiniz.
   Nasıl bileceksiniz?
   ZAMANI iyi değerlendirmekte
   Zaman nasıl iyi değerlendirilir?
   İşte burası çok önemli.
   Siz gene beni dinlemez, kendi borunuzu öttürmek istersiniz ama, ben gene uyarayım sizi.
   Yirmi birinci asırdayız. TEKNİĞİN hızla ilerleyip gidişi, öğrenci olarak sizin gidişinize de etkiledi.
   Nasıl mı etkiledi?
   Haniya teknik çok ilerledi demiştik ya. O ilerleme, sizleri de etkiledi, ilginizi dağıttı. Nasıl mı?    
   İCAT denilen, gereksiz şeyler aldı. Nedir onlar?
   TABLET, BİLGİSAYAR, TELEFONLAR…
   Onlar sizin DERSLERE karşı, ilginizi de aldı,    BİLGİNİZİDE. Kulağınızda tıkalı. Kimseyi , onlardan başka duymamak, bana göre değil, SİZE GÖRE çok kötü. Sizi şu anda birinci vazifeniz ÖĞRENCİ olarak azimle kararlılıkla, derslere çalışarak, İSTİKBAL olmalı. Her ne kadar, şimdiki EĞİTİM tarzında, SINIFTA KALMAK yok isede, İSTİKBALİ düşünerek, bilinçli bir öğrenci olarak, kendinize YÖN vermelisiniz.
   Yani ÖĞRENCİ olduğunuzu bilerek, ZAMANINIZI ona göre değerlendirmelisiniz.
   Aksini yaptığınızda,  amacınıza ulaşmak, HAYALLERDE kalır. CUMHURİYETİN, size emanet olduğunu bilin. Yol yakınken, zamanında, dönün geri derim.
   Sevgili ÖĞRENCİLERİMİZ, HAYATIN ne olduğuna kısaca değinmiş oldum. Özetleyecek olursak:
   HAYAT NEDİR, KISA YOLDAN
   AÇIKLADIM,BEN SİZLERE.
   YOLUNUZDA, DEVAM EDİN,
   GÖĞSÜNÜZÜ, GERE GERE.
   Hepinize sevgilerimle bu yolda başarılar dişlerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş