Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

Cenazelerin komedyenleri

Diriyi anladık da ölünün üzerinden bu denli siyaset yapmanız hiç de hoş değil. ☘ Kameraman arkadaşlarımızın sizleri  kadraja alırken düştüğünüz komik durumu bir görseniz ‘bu ben miyim lan!’ dersiniz ve kendinizden tiksinirsiniz. ☘ Bahsetmek istediğim ne biliyor musunuz?  Popülaritesi yüksek birinin bir yakını öldüğünde cenazesindeki en önde bulunma karmaşası... ☘ İnanın tam bir komedi seyredeceksiniz. Ulusal kanallarda yayınlanan Nihat Doğan komedisinden hiç farkı olmadığını anlayacaksınız. İtişmelerinize şahit olacak- sınız. Yüzünüz varsa utanacaksınız. ☘ Cenazenin en önde yer ayırtanını bile gördüm. ☘ Siyasetin de bir tarzı, bir tavrı ve de bir etiği olmalı diyorum. Ama nerdeee…Ne yazık ki hepiniz aynısınız. ☘ Siyasetçi kendini bu kadar küçük düşürmemeli. Bir cenazeden bu denli medet ummamalı. Kendi seçmenini de bu kadar çantada keklik görmemeli... ☘ ‘Bak ben herkesin cenazesinde bulunuyorum’ imajını verirken en önde bulunmayı da ihmal etmiyorum duruşu sergilerken bir kez daha düşünmeli.  İnandırıcılığını iyice gözden geçirmeli. ☘ Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi; adamın babası ölmüş ve doğal olarak meftanın en yakınında olması gereken tek kişi. ☘ Ama ne yazık ki her gelen siyasetçi (Biz basın mensuplarına göz kırpacaklar ya!) Adamcağızı bırakın en önde olmayı ta beşinci sıraya kadar atmaktan da geri kalmamışlar... ☘ Adamlar cenazeye gelmişler ama kimin cenazesi olduğunu bile unutmuşlar. Zira taziyede bulunacakları adamı beşinci sıraya atacak kadar hedefe odaklanmışlar. Yani iyice çirkinleşmişler. ☘ Sizlerin hala bu seçmenler de karşılığınız  varsa eyvahlar olsun bu zavallı seçmene. Bir milletvekili, bir belediye başkanı cenazeye geldi diye kişiliğini, karakterini bu denli ayaklar altına alabiliyorsa Aysu Kayacı'nın haklılığı geliyor aklıma. ☘ Ben bir gazeteci-yazar olarak diyorum ki bu şahısların milletvekilliği ya da belediye başkanlığı bittik- ten sonra onları test edin ne olur. ☘ İnanın birçoğu cenazenizin yakınından bile geçmeyecekler. Çünkü arabasının yakacağı yakıtın hesabını yapacak. Sizler- den bir menfaati olup olmadığını bir kez daha gözden geçirip ona göre hareket edecekler. ☘ Kısaca hamasetin bir anlamı kalmayacak, yerini menfaate bırakacaktır. Menfaatin kalmadığı yerde mas- ke düşecek, işte o zaman gerçeklerle yüzleşeceğiz. ☘ Menfaate aldanmamanız, kandırılmamanız dileğiyle… ☘ Dipnot: Cenazesi olduğunda, bir vekile ya da belediye başkanına ‘babam ya da annem öldü, cenazeme gelir misiniz?’ diye yalvaran cenaze sahipleri, sizleri de kınıyorum ve toplum nezdinde birer zavallısınız diyorum…  
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2022 - Cuma

Cenazelerin komedyenleri

Diriyi anladık da ölünün üzerinden bu denli siyaset yapmanız hiç de hoş değil.

Kameraman arkadaşlarımızın sizleri  kadraja alırken düştüğünüz komik durumu bir görseniz ‘bu ben miyim lan!’ dersiniz ve kendinizden tiksinirsiniz.

Bahsetmek istediğim ne biliyor musunuz?  Popülaritesi yüksek birinin bir yakını öldüğünde cenazesindeki en önde bulunma karmaşası...

İnanın tam bir komedi seyredeceksiniz. Ulusal kanallarda yayınlanan Nihat Doğan komedisinden hiç farkı olmadığını anlayacaksınız. İtişmelerinize şahit olacak- sınız. Yüzünüz varsa utanacaksınız.

Cenazenin en önde yer ayırtanını bile gördüm.

Siyasetin de bir tarzı, bir tavrı ve de bir etiği olmalı diyorum. Ama nerdeee…Ne yazık ki hepiniz aynısınız.

Siyasetçi kendini bu kadar küçük düşürmemeli. Bir cenazeden bu denli medet ummamalı. Kendi seçmenini de bu kadar çantada keklik görmemeli...

‘Bak ben herkesin cenazesinde bulunuyorum’ imajını verirken en önde bulunmayı da ihmal etmiyorum duruşu sergilerken bir kez daha düşünmeli.  İnandırıcılığını iyice gözden geçirmeli.

Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi; adamın babası ölmüş ve doğal olarak meftanın en yakınında olması gereken tek kişi.

Ama ne yazık ki her gelen siyasetçi (Biz basın mensuplarına göz kırpacaklar ya!) Adamcağızı bırakın en önde olmayı ta beşinci sıraya kadar atmaktan da geri kalmamışlar...

Adamlar cenazeye gelmişler ama kimin cenazesi olduğunu bile unutmuşlar. Zira taziyede bulunacakları adamı beşinci sıraya atacak kadar hedefe odaklanmışlar. Yani iyice çirkinleşmişler.

Sizlerin hala bu seçmenler de karşılığınız  varsa eyvahlar olsun bu zavallı seçmene. Bir milletvekili, bir belediye başkanı cenazeye geldi diye kişiliğini, karakterini bu denli ayaklar altına alabiliyorsa Aysu Kayacı'nın haklılığı geliyor aklıma.

Ben bir gazeteci-yazar olarak diyorum ki bu şahısların milletvekilliği ya da belediye başkanlığı bittik- ten sonra onları test edin ne olur.

İnanın birçoğu cenazenizin yakınından bile geçmeyecekler. Çünkü arabasının yakacağı yakıtın hesabını yapacak. Sizler- den bir menfaati olup olmadığını bir kez daha gözden geçirip ona göre hareket edecekler.

Kısaca hamasetin bir anlamı kalmayacak, yerini menfaate bırakacaktır. Menfaatin kalmadığı yerde mas- ke düşecek, işte o zaman gerçeklerle yüzleşeceğiz.

Menfaate aldanmamanız, kandırılmamanız dileğiyle…

Dipnot: Cenazesi olduğunda, bir vekile ya da belediye başkanına ‘babam ya da annem öldü, cenazeme gelir misiniz?’ diye yalvaran cenaze sahipleri, sizleri de kınıyorum ve toplum nezdinde birer zavallısınız diyorum…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş