Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

ACUN MU? KİTAP MI?

Bırakın artık Acun'un yıllarca bize yutturduğu Survivor denen saçmalığı izlemeyi. Her sene ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyor ve bizler de uyuşturulmuş vaziyette öküz gibi seyrediyoruz. Bir de ertesi gün önemli bir olaymış gibi kritiğini yapanlar yok mu? Yuh! demek geliyor insanın içinden..   ***   Yozlaşıyoruz, cahilleşiyoruz, toplumdan ve olaylardan alabildiğince uzaklaşıyoruz. Ya da bu gibi yöntemlerle çaktırmadan uzaklaştırılıyoruz. Bu vahim tabloyu fark edin ve başkalarına da izah edin.    ***    Ne olur bu anlamsız programa ayıracağınız 1 saati kitap okuyarak geçirin. Gazete okuyun. Hangi görüşten olursa olsun okuyacağınız gazetenin köşe yazılarını okuyun. İnanın ufkunuz, zihniniz, hayata bakış açınız değişecek. Okursanız at gözlüklerini kafanızdan çıkarıp, en azından sorgulama yeteneğine sahip olacak, yaşama ve toplumsal olaylara daha geniş perspektiften bakacaksınız.    ***   Sosyal medyadan başkalarının attığı salvoları paylaşmak yerine, kendi fikirlerinizin de olabileceğini düşünün. Birikiminiz fikre dönüştükçe göğsünüzü gere gere onu her yerde paylaşın. Çünkü o sizindir. Kiraya verdiğiniz beyninizin değildir artık..   ***   Onun içindir ki Acun denen adam gibiler hep paranın peşindedir ve her geçen gün devleşen bir piyondur. Takip seviyesinde seyrettiğiniz sürece, devleşen bu piyonun parçası olmaktan asla kurtulamayız..   *** Tekrar tekrar irdeliyorum. Yeni hiç bir şey üretmeyen ve aynı programları birbirinin ucuna ekleyerek yayın yapan, yıllarca aynı formatla bizi kekleyen ve bizleri de koyun gibi peşinden güdülen zavallı rayting kurbanı kişiler olmayalım lütfen..   *** Güdülmemenin tek reçetesi; okumak,okumak ve okumaktır.. Dip Not:     İstisna da olsa; Tahsil, cehaleti götürürmüş, eşeklik baki kalabilirmiş. Yapacak bir şey yok!
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2018 - Pazartesi

ACUN MU? KİTAP MI?

Bırakın artık Acun'un yıllarca bize yutturduğu Survivor denen saçmalığı izlemeyi. Her sene ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyor ve bizler de uyuşturulmuş vaziyette öküz gibi seyrediyoruz. Bir de ertesi gün önemli bir olaymış gibi kritiğini yapanlar yok mu? Yuh! demek geliyor insanın içinden..
 
***
 
Yozlaşıyoruz, cahilleşiyoruz, toplumdan ve olaylardan alabildiğince uzaklaşıyoruz. Ya da bu gibi yöntemlerle çaktırmadan uzaklaştırılıyoruz. Bu vahim tabloyu fark edin ve başkalarına da izah edin. 
 
*** 
 
Ne olur bu anlamsız programa ayıracağınız 1 saati kitap okuyarak geçirin. Gazete okuyun. Hangi görüşten olursa olsun okuyacağınız gazetenin köşe yazılarını okuyun. İnanın ufkunuz, zihniniz, hayata bakış açınız değişecek. Okursanız at gözlüklerini kafanızdan çıkarıp, en azından sorgulama yeteneğine sahip olacak, yaşama ve toplumsal olaylara daha geniş perspektiften bakacaksınız. 
 
***
 
Sosyal medyadan başkalarının attığı salvoları paylaşmak yerine, kendi fikirlerinizin de olabileceğini düşünün. Birikiminiz fikre dönüştükçe göğsünüzü gere gere onu her yerde paylaşın. Çünkü o sizindir. Kiraya verdiğiniz beyninizin değildir artık..
 
***
 
Onun içindir ki Acun denen adam gibiler hep paranın peşindedir ve her geçen gün devleşen bir piyondur. Takip seviyesinde seyrettiğiniz sürece, devleşen bu piyonun parçası olmaktan asla kurtulamayız..
 
***
Tekrar tekrar irdeliyorum. Yeni hiç bir şey üretmeyen ve aynı programları birbirinin ucuna ekleyerek yayın yapan, yıllarca aynı formatla bizi kekleyen ve bizleri de koyun gibi peşinden güdülen zavallı rayting kurbanı kişiler olmayalım lütfen..
 
***
Güdülmemenin tek reçetesi; okumak,okumak ve okumaktır..
Dip Not:     İstisna da olsa; Tahsil, cehaleti götürürmüş, eşeklik baki kalabilirmiş. Yapacak bir şey yok!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş