Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

YÜKSEK FİYATLARIN ‘MASKE’Sİ DÜŞTÜ

Pandeminin ilk günlerinde karaborsaya düşen ve 300 TL gibi uçuk fiyatlara bile satılan maske fiyatları son günlerde 10 TL gibi cüzi fiyatlara kadar düştü.  ☘ Vaka sayılarının çok olduğu zamanlarda  olmazsa olmazımız olan maskeler, fahiş fiyatlara satılmıştı. Yasakların kalkmasıyla birlikte maske fiyatları da düşüşe geçti ve bu durum herkesin dikkatini çekti.  ☘ Birçoğumuzun aklına fırsatçılık yapıldığı ve zaten geçim kavgası veren vatandaşa aylarca yüksek fiyattan maske satıldığı düşüncesini getirdi. ☘ Madem 10-15 TL’ye maske satılabiliyordu, neden aylarca yüksek fiyattan maske aldık? Yazık, günah değil mi?  Bu insanlığa sığar mı? ☘ Bir dönem maskenin tanesini 5-10 TL’ye  satan yerler bile oldu. Şimdiyse içinde onlarca maske olan paketin fiyatı 10 TL. Yorum sizin…
Ekleme Tarihi: 10 Haziran 2022 - Cuma

YÜKSEK FİYATLARIN ‘MASKE’Sİ DÜŞTÜ

Pandeminin ilk günlerinde karaborsaya düşen ve 300 TL gibi uçuk fiyatlara bile satılan maske fiyatları son günlerde 10 TL gibi cüzi fiyatlara kadar düştü. 

Vaka sayılarının çok olduğu zamanlarda  olmazsa olmazımız olan maskeler, fahiş fiyatlara satılmıştı. Yasakların kalkmasıyla birlikte maske fiyatları da düşüşe geçti ve bu durum herkesin dikkatini çekti. 

Birçoğumuzun aklına fırsatçılık yapıldığı ve zaten geçim kavgası veren vatandaşa aylarca yüksek fiyattan maske satıldığı düşüncesini getirdi.

Madem 10-15 TL’ye maske satılabiliyordu, neden aylarca yüksek fiyattan maske aldık? Yazık, günah değil mi?  Bu insanlığa sığar mı?

Bir dönem maskenin tanesini 5-10 TL’ye  satan yerler bile oldu. Şimdiyse içinde onlarca maske olan paketin fiyatı 10 TL.

Yorum sizin…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş