Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

ÜLKE PUANI

UEFA sıralamasında 17. sıranın altına düşerek ağır yara alan Türkiye, takımlarımızın Avrupa'daki inişli çıkışlı grafiği yüzünden yerinde saymaya devam ediyor. ☘ Türkiye'nin 17. sıranın altına düşmesi Avrupa kupalarına beş yerine dört takım göndermesi anlamına geliyor. Şampiyonlar Ligi'ne tek takımla katılacağız ve Türk futbolunun şampiyonu artık ön eleme oynamak zorunda. ☘ Ülke puanı sıralamasında 18. sıranın altına düşülmesi halinde ise Avrupa Ligi'ne takım gönderemeyecek olan Türk futbolunda kupa şampiyonu, lig ikincisi ve üçüncüsü ise Konferans Ligi'nde yer alacak. ☘ Sıralamada ilk 15 dışında kalan Türkiye, 2023-2024 sezonundan itibaren Avrupa kupalarına 4 takım gönderebilecek. ☘ Lig şampiyonumuz Şampiyonlar Ligi'nde, ikinci, üçüncü ve Ziraat Türkiye Şampiyonu ise Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. ☘ 2023-2024 sezonunda eleme turları itibarıyla Avrupa Ligi'nde temsilcimiz olmayacak. Türkiye, böylece Avrupa'da son 31 yılın en kötü derecesini yaşadı. 1990-1991 sezonunda 23'üncü sırada yer almış, o tarihten bu yana 18'inci sıranın altında hiç yer almamıştık. ☘ Tekrar yukarılara çıkmak için artık tüm takımlarımızın Avrupa arenasında alacağı her galibiyete hatta her 1 puana bile çok ihtiyacımız var…  
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2022 - Cuma

ÜLKE PUANI

UEFA sıralamasında 17. sıranın altına düşerek ağır yara alan Türkiye, takımlarımızın Avrupa'daki inişli çıkışlı grafiği yüzünden yerinde saymaya devam ediyor.

Türkiye'nin 17. sıranın altına düşmesi Avrupa kupalarına beş yerine dört takım göndermesi anlamına geliyor. Şampiyonlar Ligi'ne tek takımla katılacağız ve Türk futbolunun şampiyonu artık ön eleme oynamak zorunda.

Ülke puanı sıralamasında 18. sıranın altına düşülmesi halinde ise Avrupa Ligi'ne takım gönderemeyecek olan Türk futbolunda kupa şampiyonu, lig ikincisi ve üçüncüsü ise Konferans Ligi'nde yer alacak.

Sıralamada ilk 15 dışında kalan Türkiye, 2023-2024 sezonundan itibaren Avrupa kupalarına 4 takım gönderebilecek.

Lig şampiyonumuz Şampiyonlar Ligi'nde, ikinci, üçüncü ve Ziraat Türkiye Şampiyonu ise Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek.

2023-2024 sezonunda eleme turları itibarıyla Avrupa Ligi'nde temsilcimiz olmayacak. Türkiye, böylece Avrupa'da son 31 yılın en kötü derecesini yaşadı. 1990-1991 sezonunda 23'üncü sırada yer almış, o tarihten bu yana 18'inci sıranın altında hiç yer almamıştık.

Tekrar yukarılara çıkmak için artık tüm takımlarımızın Avrupa arenasında alacağı her galibiyete hatta her 1 puana bile çok ihtiyacımız var…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş