Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

SELAM DÜNYALI BİZ DOSTUZ

                                                          SELAM DÜNYALI BİZ DOSTUZ                                                                    "AMA BİZ DEĞİLİZ"                 Yıllardır süre gelen bir tartışma konusu olmuştur hep Dünya dışı varlıkların var olup olmadığı. Kimimiz "Kesin var abi,hem de bizden çok ilerdeler" derken, bir kesim de "Ne uzaylısı ya, inanmayın böyle şeylere" dediler.  Bazılarımız da "Olabilir de olmayabilir de, emin değilim"  diyerek her ihtimale karşı  açık kapı bıraktı. Diyelim ki Uzaylılar var! Dünya'yı neden ziyaret etsinler ki. Özellikle de Türkiye'yi. Tecavüze uğramak için mi. Gasp edilmek için mi. En basitinden taşla sopayla küfür nidaları eşliğinde ölümüne dövülerek hastanelik olmak için mi. Ha Uzaylı mazoşisttir o ayrı. Orasını bilemem.  Köşe başlarında mendil satan uzaylılar görmeye başlarız ya da "Bir yol parası ver güzel abim. Memlekete gidicem" neresi senin memleketin "Mars'lıyım abi" otobüs gidiyor mu oraya. Uçak pahallı çünkü otobüsle git.                  Bilim kurgu -Fantastik Filmlerde hep Uzaylılar Dünya'yı istila etmeye, Dünya'nın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışır. Mağdur olan hep biz oluruz. Ama durum böyle değil bence. Uzaylılar varsa ve çok güçlü enerji kaynakları olan bir gezegende yaşıyorlarsa insanlar orayı istila eder. Bir savaşı sadece bir insanoğlu başlatabilir. Belki de Uzaylılar da bunun farkında ve kendi gezegenlerinde çektikleri filmlerde insanlar onlara saldırıyordur. Biz nasıl Uzaylı lafı duyduğumuz da korkuyorsak belki de onlar insan lafı duyduğunda aynı derecede korkuyordur. Çekiniyorlardır bizden.                 Uzun lafın kısası,insanoğlu çıkarı olmayan bir işe hiç bulaşmaz. Şimdi biz yana yakıla Uzaya sinyal yollayıp karşıdan da sinyal bekliyorsak bunun bir sebebi vardır. Gezegen gezegen, fellik fellik Uzaylı arıyorsak boşuna değildir bunca çaba diye düşünüyorum.  İyi  bir insan olursak, belki bir gün biz de Uzaylıları görebiliriz.  
Ekleme Tarihi: 21 Kasım 2016 - Pazartesi

SELAM DÜNYALI BİZ DOSTUZ

                                                          SELAM DÜNYALI BİZ DOSTUZ

                                                                   "AMA BİZ DEĞİLİZ"

                Yıllardır süre gelen bir tartışma konusu olmuştur hep Dünya dışı varlıkların var olup olmadığı. Kimimiz "Kesin var abi,hem de bizden çok ilerdeler" derken, bir kesim de "Ne uzaylısı ya, inanmayın böyle şeylere" dediler.  Bazılarımız da "Olabilir de olmayabilir de, emin değilim"  diyerek her ihtimale karşı  açık kapı bıraktı. Diyelim ki Uzaylılar var! Dünya'yı neden ziyaret etsinler ki. Özellikle de Türkiye'yi. Tecavüze uğramak için mi. Gasp edilmek için mi. En basitinden taşla sopayla küfür nidaları eşliğinde ölümüne dövülerek hastanelik olmak için mi. Ha Uzaylı mazoşisttir o ayrı. Orasını bilemem.  Köşe başlarında mendil satan uzaylılar görmeye başlarız ya da "Bir yol parası ver güzel abim. Memlekete gidicem" neresi senin memleketin "Mars'lıyım abi" otobüs gidiyor mu oraya. Uçak pahallı çünkü otobüsle git. 

                Bilim kurgu -Fantastik Filmlerde hep Uzaylılar Dünya'yı istila etmeye, Dünya'nın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışır. Mağdur olan hep biz oluruz. Ama durum böyle değil bence. Uzaylılar varsa ve çok güçlü enerji kaynakları olan bir gezegende yaşıyorlarsa insanlar orayı istila eder. Bir savaşı sadece bir insanoğlu başlatabilir. Belki de Uzaylılar da bunun farkında ve kendi gezegenlerinde çektikleri filmlerde insanlar onlara saldırıyordur. Biz nasıl Uzaylı lafı duyduğumuz da korkuyorsak belki de onlar insan lafı duyduğunda aynı derecede korkuyordur. Çekiniyorlardır bizden.

                Uzun lafın kısası,insanoğlu çıkarı olmayan bir işe hiç bulaşmaz. Şimdi biz yana yakıla Uzaya sinyal yollayıp karşıdan da sinyal bekliyorsak bunun bir sebebi vardır. Gezegen gezegen, fellik fellik Uzaylı arıyorsak boşuna değildir bunca çaba diye düşünüyorum.  İyi  bir insan olursak, belki bir gün biz de Uzaylıları görebiliriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş