Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

MURPHY KANUNLARI

    Birçoğumuzun bildiği ve sık sık başımıza gelen olaylar.. ***     Öncelikle Murphy Kanunlarını hiç duymamış kişiler için kısa bir açıklama yapalım.. ***     Murphy kanunları ilk olarak 1949 yılında Captain Ed Murphy tarafından "Yanlış gitme olasılığı bulunan bir şey, yanlış gider" olarak emrindeki proje yöneticisi George Nichols'un yarattığı bazı durum ve tersliklerden mülhem olarak ortaya konulmuştur. Zaman içinde pek çok kişi benzer terslikleri Murphy kanunu adı altında listeye eklemiş, kurallar anonim bir hal almıştır. ***     Çözülen her problem yeni problemler yaratır.. ***     Düşürdüğün ekmeğin yağlı yüzünün halıya gelme olasılığı, halının yeniliğiyle doğru orantılıdır.. ***     Otomobil tamir ederken düşürdüğünüz alet, daima aracın en ulaşılmaz yerine kaçar.. ***     Bozuk bir alet tamire geldiğinde çalışır.. ***     Bir şeyin yanlış gitme olasılığı varsa, yanlış gider.. ***     Bir işi tam yapmak için vakit bulunmaz, ama düzeltmek için daima zaman bırakırlar.. ***     Yanlış numara hiç meşgul çalmaz.. ***     Dükkanda ayağa uyan ayakkabı, en çirkin olan ayakkabıdır.. ***     Vitrinde gördüğün hiçbir mal, sizin alabileceğiniz kadar ucuz değildir.. ***     Radyoyu ne zaman açarsanız açın, en sevdiğiniz şarkının son melodilerini duyarsınız.. ***     Başarı daima yalnızken, başarısızlık ise herkesin içinde vuku bulur... ***     Beklenmedik bir anda ele geçen boş vakit, mutlaka boşa harcanır..  
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2017 - Pazartesi

MURPHY KANUNLARI

    Birçoğumuzun bildiği ve sık sık başımıza gelen olaylar..
***
    Öncelikle Murphy Kanunlarını hiç duymamış kişiler için kısa bir açıklama yapalım..
***
    Murphy kanunları ilk olarak 1949 yılında Captain Ed Murphy tarafından "Yanlış gitme olasılığı bulunan bir şey, yanlış gider" olarak emrindeki proje yöneticisi George Nichols'un yarattığı bazı durum ve tersliklerden mülhem olarak ortaya konulmuştur. Zaman içinde pek çok kişi benzer terslikleri Murphy kanunu adı altında listeye eklemiş, kurallar anonim bir hal almıştır.
***
    Çözülen her problem yeni problemler yaratır..
***
    Düşürdüğün ekmeğin yağlı yüzünün halıya gelme olasılığı, halının yeniliğiyle doğru orantılıdır..
***
    Otomobil tamir ederken düşürdüğünüz alet, daima aracın en ulaşılmaz yerine kaçar..
***
    Bozuk bir alet tamire geldiğinde çalışır..
***
    Bir şeyin yanlış gitme olasılığı varsa, yanlış gider..
***
    Bir işi tam yapmak için vakit bulunmaz, ama düzeltmek için daima zaman bırakırlar..
***
    Yanlış numara hiç meşgul çalmaz..
***
    Dükkanda ayağa uyan ayakkabı, en çirkin olan ayakkabıdır..
***
    Vitrinde gördüğün hiçbir mal, sizin alabileceğiniz kadar ucuz değildir..
***
    Radyoyu ne zaman açarsanız açın, en sevdiğiniz şarkının son melodilerini duyarsınız..
***
    Başarı daima yalnızken, başarısızlık ise herkesin içinde vuku bulur...
***
    Beklenmedik bir anda ele geçen boş vakit, mutlaka boşa harcanır..

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş