Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

KORUK İNSAN

Ordu'da içi boş ve çürük olan fındığa koruk fındık denir.. *** Bazen bu koruk fındıklar sağlam gibi durur, hiç anlayamazsınız. Yemek için kırdığınız zaman ise bir de bakmışsınız içi boş veya çürük çıkar. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Durduk yere de ağzınızın tadı kaçar.. *** Koruk sadece fındıklarda değil insanlarda da oluyor maalesef. İlk bakışta çok iyi, güvenilir sandığınız insanlar bir bakmışsınız ki tıpkı koruk fındık gibi sizi hayal kırıklığına uğratabiliyor.. *** Hani derler ya ''Hiçbir şey göründüğü gibi değildir'' diye gerçekten çok güzel bir tespit.. *** İnsan hayatı boyunca ister istemez, doğası gereği başka bir insana hep güvenir ve güvenecektir de. Ancak yaşanan tecrübeler sonucu az da olsa her insan biraz sarraf oluyor.. *** Ama bu sarraflığa rağmen yine de aldanmıyor muyuz? Evet, çoğunlukla aldanıyoruz. Çünkü insan sarraflığı ile saf (iyi niyetli) olmak arasında ince bir çizgi var.. *** Bazen sarraflık yapalım derken saflığımıza denk gelebiliyor.. *** Ne yapacağız peki? Çuvalda birkaç tane koruk fındık var diye bütün fındığı çöpe atacak değiliz. Bu durumda yapmamız gereken koruk fındıkları, sağlam fındıklardan ayırıp çürük olanları, içi boş olanları çöpe atacağız.. *** Aynı şekilde hayatımızda da durum böyle. Şu an sizi rahatsız eden, kendinizi kötü htiren ne kadar içi boş insan varsa hepsini hayatınızdan çıkarın.. *** Bu böyle kolay olan bir şey değil evet, ama zor da olsa içi boş insanlardan kurtulmalısınız.. *** Koruk fındıkları, sağlam fındıkların içinden temizlediğimizde nasıl fındığın randımanı artıyor ve daha kaliteli oluyorsa aynı şekilde hayatımızdaki koruk insanları çıkartarak yaşam kalitemizi yükseltebiliriz..  *** Yani daha randımanlı bir hayat sürdürmek istiyorsanız, bir an önce koruk insanları hayatınızdan çıkarın..
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2017 - Cumartesi

KORUK İNSAN

Ordu'da içi boş ve çürük olan fındığa koruk fındık denir..
***
Bazen bu koruk fındıklar sağlam gibi durur, hiç anlayamazsınız. Yemek için kırdığınız zaman ise bir de bakmışsınız içi boş veya çürük çıkar. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Durduk yere de ağzınızın tadı kaçar..
***
Koruk sadece fındıklarda değil insanlarda da oluyor maalesef. İlk bakışta çok iyi, güvenilir sandığınız insanlar bir bakmışsınız ki tıpkı koruk fındık gibi sizi hayal kırıklığına uğratabiliyor..
***
Hani derler ya ''Hiçbir şey göründüğü gibi değildir'' diye gerçekten çok güzel bir tespit..
***
İnsan hayatı boyunca ister istemez, doğası gereği başka bir insana hep güvenir ve güvenecektir de. Ancak yaşanan tecrübeler sonucu az da olsa her insan biraz sarraf oluyor..
***
Ama bu sarraflığa rağmen yine de aldanmıyor muyuz? Evet, çoğunlukla aldanıyoruz. Çünkü insan sarraflığı ile saf (iyi niyetli) olmak arasında ince bir çizgi var..
***
Bazen sarraflık yapalım derken saflığımıza denk gelebiliyor..
***
Ne yapacağız peki? Çuvalda birkaç tane koruk fındık var diye bütün fındığı çöpe atacak değiliz. Bu durumda yapmamız gereken koruk fındıkları, sağlam fındıklardan ayırıp çürük olanları, içi boş olanları çöpe atacağız..
***
Aynı şekilde hayatımızda da durum böyle. Şu an sizi rahatsız eden, kendinizi kötü htiren ne kadar içi boş insan varsa hepsini hayatınızdan çıkarın..
***
Bu böyle kolay olan bir şey değil evet, ama zor da olsa içi boş insanlardan kurtulmalısınız..
***
Koruk fındıkları, sağlam fındıkların içinden temizlediğimizde nasıl fındığın randımanı artıyor ve daha kaliteli oluyorsa aynı şekilde hayatımızdaki koruk insanları çıkartarak yaşam kalitemizi yükseltebiliriz.. 
***
Yani daha randımanlı bir hayat sürdürmek istiyorsanız, bir an önce koruk insanları hayatınızdan çıkarın..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş