Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

KİMSE ATATÜRK'E DİL UZATAMAZ

    Üç beş tane cahil örümcek kafalı yobaz, bir televizyon programında Atatürk hakkında ve muhterem annesi hakkında hatta manevi kızı hakkında abuk subuk laflar söylüyor.. ***     Ya sen kimsin, kimsiniz? Atatürk'ün bizlere kazandırdığı bu özgürlüğü kullanarak sana bu büyük imkanları sunmuş kişi hakkında saçma sapan laflarla iftira atma hakkını nereden buluyorsunuz... ***     O bizim hepimizin sarı saçlısı, mavi gözlüsü.. O bizin Atamız.. O bizim cancağızımız.. Sen kim oluyorsun da Atatürk'e çamur atıyorsun..  ***     Atatürk, bu millete bu ülkeyi verdi.. Peki sen ne yaptın? Ne yaptın da Atatürk hakkında bu derece ahkam kesiyorsun. Sen kimsin?  ***     Atatürk'e televizyon kanalında dil uzatan şuursuz bir avuç cahiller siz kimsiniz biliyor musunuz, siz tamamen Atatürk düşmanısınız..  ***     Siz sandınız ki birkaç kişi bir televizyonda toplanıp Atatürk'e istediğimiz gibi hakaret edebiliriz, iftira atabiliriz ve kimse de çıkıp bize ''sen ne yapıyorsun lan'' demez zannettiniz ama çok ama çok yanıldınız.. ***     Hatta bu şuursuzlar çıkardıkları tarih dergisinde de Atatürk' iftiralar atıp, karalama çalışmaları yapmışlar.. Televizyon programı yetmemiş anlaşılan.. ***     Ama bu millet kimsenin Atatürk'e dil uzatmasına, iftira atmasına ve hakaret etmesine asla izin vermez..  ***     Ne demiş Atatürk, ''Ben manevî miras olarak hiçbir nas-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş, kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevî mirasçılarım olurlar''   
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2017 - Pazartesi

KİMSE ATATÜRK'E DİL UZATAMAZ

    Üç beş tane cahil örümcek kafalı yobaz, bir televizyon programında Atatürk hakkında ve muhterem annesi hakkında hatta manevi kızı hakkında abuk subuk laflar söylüyor..
***
    Ya sen kimsin, kimsiniz? Atatürk'ün bizlere kazandırdığı bu özgürlüğü kullanarak sana bu büyük imkanları sunmuş kişi hakkında saçma sapan laflarla iftira atma hakkını nereden buluyorsunuz...
***
    O bizim hepimizin sarı saçlısı, mavi gözlüsü.. O bizin Atamız.. O bizim cancağızımız.. Sen kim oluyorsun da Atatürk'e çamur atıyorsun.. 
***
    Atatürk, bu millete bu ülkeyi verdi.. Peki sen ne yaptın? Ne yaptın da Atatürk hakkında bu derece ahkam kesiyorsun. Sen kimsin? 
***
    Atatürk'e televizyon kanalında dil uzatan şuursuz bir avuç cahiller siz kimsiniz biliyor musunuz, siz tamamen Atatürk düşmanısınız.. 
***
    Siz sandınız ki birkaç kişi bir televizyonda toplanıp Atatürk'e istediğimiz gibi hakaret edebiliriz, iftira atabiliriz ve kimse de çıkıp bize ''sen ne yapıyorsun lan'' demez zannettiniz ama çok ama çok yanıldınız..
***
    Hatta bu şuursuzlar çıkardıkları tarih dergisinde de Atatürk' iftiralar atıp, karalama çalışmaları yapmışlar.. Televizyon programı yetmemiş anlaşılan..
***
    Ama bu millet kimsenin Atatürk'e dil uzatmasına, iftira atmasına ve hakaret etmesine asla izin vermez.. 
***
    Ne demiş Atatürk, ''Ben manevî miras olarak hiçbir nas-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş, kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevî mirasçılarım olurlar'' 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş