Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİMİZ

  ORDUMUZ yıldan yıla değişiyor, güzelleşiyor,büyüyor. Görüyoruz, görüyorlar.   Yerli yabancı turistlerin ilgisini,dikkatini çekecek özellik ve güzellikler ordu’muzda fazlasıyla var.   Tabi güzellikleri oba, yayla, dağlar, akan sular, şelaleleri  sayın valimiz gezip dolaşıp görerek bizlere sunmuş oluyor. Ordulu’lardan fazla ordu’yu seviyor.   Belediye başkanımızda ellerinden geldiği kadar, ordu’yu güzelleştirmek  için gerekeni yapıyorlar.   Zamanla Ordu Karadeniz sahilinde önde gelen ilgi çekici bir BÜYÜK ŞEHİR olacak.   Bu arada GİRASUN’lu olup böyle bir görkemli ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ Ordu’muzda açması bizlere bir onur kaynağı oldu. Ordu’lular adına taktirlerimle teşekkürlerimi arz ediyorum.   ORDU, GİRESUN dostluğunda böylece simgelemiş oluyoruz.   Vatandaşlar her ihtiyacını, yeme, içme,dinlenme, eğlenme, neşe içinde gideriyor.   Böyle yönlü, her ihtiyacını gerektiği gibi karşılayan NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN çalışmaları hakkında, gerekli bilgileri gerektiği gibi almamız gerekiyor.   Bunun içinde yetkili biriyle görüşmem gerekiyor.   Oda en yetkili olarak, ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN GENEL MÜDÜRÜ. Gittim misafiri oldum.   Görüşmemiz için ortam gayet müsaitti.   Çayımızı içerek,karşılıklı konuştuk.   Önce kendimi tanıttım.Ordumuz’da çok okunan,yerel gazetelerden AFİŞ GAZETESİ köşe yazarı olduğumu söyledim.   Oda kendini bana tanıttı.Doğma büyüme İstanbullu olduğunu söyledi.   Şen samimi ,sempatik,mütevazi ve güler yüzlü oluşuyla da,öz İstanbullu oluşu belli oluyordu.   Ordu’muzu beğendiniz mi,Ordu’muz,sahili en güzel illerinden biridir dedim.   BOZTEPEMİZ de,beş yıldızlı,dünyaca ünlü bir marka olan RADISSON HOTELİMİZ var.Genel müdürü de,çok değerli,işi bilen,sevilen sayılan,bir insan MEHMET BEY.   Bana Hoteli bütün bölümleriyle gösterdi, gerekli bilgileri de yerli yerinde verdi.   Bazı bölümleri bizzat gezdim,gördüm,Doğrusu hayretler içinde kaldım.Olursa bu kadar olur işte… Her bölüm,kendi özellikleriyle,çok mükemmeldi.   Ordu’muz BOZTEPE’ den sonra NOVADA ile ikinci TURİSTİK,görkemli eserine kavuşmuş oldu.   Şuanda çalışan (450)kişi yakında (600)ü bulacak.İnşallah…   Başta AHMET BEY,olmak üzere,ilgili arkadaşları,candan tebrik ediyor kutluyor.NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİMİZİN, bizlere,hayırlı uğurlu,başarılı olmasını diler,SEVGİ ve saygılarımı sunarım.
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2017 - Cuma

NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİMİZ

  ORDUMUZ yıldan yıla değişiyor, güzelleşiyor,büyüyor. Görüyoruz, görüyorlar.
  Yerli yabancı turistlerin ilgisini,dikkatini çekecek özellik ve güzellikler ordu’muzda fazlasıyla var.
  Tabi güzellikleri oba, yayla, dağlar, akan sular, şelaleleri  sayın valimiz gezip dolaşıp görerek bizlere sunmuş oluyor. Ordulu’lardan fazla ordu’yu seviyor.
  Belediye başkanımızda ellerinden geldiği kadar, ordu’yu güzelleştirmek  için gerekeni yapıyorlar.
  Zamanla Ordu Karadeniz sahilinde önde gelen ilgi çekici bir BÜYÜK ŞEHİR olacak.
  Bu arada GİRASUN’lu olup böyle bir görkemli ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ Ordu’muzda açması bizlere bir onur kaynağı oldu. Ordu’lular adına taktirlerimle teşekkürlerimi arz ediyorum.
  ORDU, GİRESUN dostluğunda böylece simgelemiş oluyoruz.
  Vatandaşlar her ihtiyacını, yeme, içme,dinlenme, eğlenme, neşe içinde gideriyor.
  Böyle yönlü, her ihtiyacını gerektiği gibi karşılayan NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN çalışmaları hakkında, gerekli bilgileri gerektiği gibi almamız gerekiyor.
  Bunun içinde yetkili biriyle görüşmem gerekiyor.
  Oda en yetkili olarak, ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN GENEL MÜDÜRÜ. Gittim misafiri oldum.
  Görüşmemiz için ortam gayet müsaitti.
  Çayımızı içerek,karşılıklı konuştuk.
  Önce kendimi tanıttım.Ordumuz’da çok okunan,yerel gazetelerden AFİŞ GAZETESİ köşe yazarı olduğumu söyledim.
  Oda kendini bana tanıttı.Doğma büyüme İstanbullu olduğunu söyledi.
  Şen samimi ,sempatik,mütevazi ve güler yüzlü oluşuyla da,öz İstanbullu oluşu belli oluyordu.
  Ordu’muzu beğendiniz mi,Ordu’muz,sahili en güzel illerinden biridir dedim.
  BOZTEPEMİZ de,beş yıldızlı,dünyaca ünlü bir marka olan RADISSON HOTELİMİZ var.Genel müdürü de,çok değerli,işi bilen,sevilen sayılan,bir insan MEHMET BEY.
  Bana Hoteli bütün bölümleriyle gösterdi, gerekli bilgileri de yerli yerinde verdi.
  Bazı bölümleri bizzat gezdim,gördüm,Doğrusu hayretler içinde kaldım.Olursa bu kadar olur işte…
Her bölüm,kendi özellikleriyle,çok mükemmeldi.
  Ordu’muz BOZTEPE’ den sonra NOVADA ile ikinci TURİSTİK,görkemli eserine kavuşmuş oldu.
  Şuanda çalışan (450)kişi yakında (600)ü bulacak.İnşallah…
  Başta AHMET BEY,olmak üzere,ilgili arkadaşları,candan tebrik ediyor kutluyor.NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİMİZİN, bizlere,hayırlı uğurlu,başarılı olmasını diler,SEVGİ ve saygılarımı sunarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş