Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

GENÇLERLE HASBİHAL

     Her yaşta ÖĞRENCİ olur. İlk, orta, lise ve ünüversite... Eskiden, öğrencilik, taş taşımaktan da zordu. İkmale kalınır, sınıfta kalını,zorla geçilirdi.                  Süzülerek giderdik istikbale. Şimdi, ben sizlere, bir soru sorarak konuya gireceğim HAYAT NEDİR ?.. Bu soruya, elbetteki, kendi görüş açısından ayrı ayrı, cevaplarvermiş olursunuz. Kısaca o sorunun cevabını sizlere ben vereyim. HAYAT: İnsanın, hangi yaşta ve şartlarda yaşadığı ana intibak etmesini, bilmek demektir. Şu anda sizler, hangi okulda, sınıfta ve bölümde,olursanız olun, ÖĞRENCİ sayılırsınız. Ona göre yolunuza devam etmesini bileceksiniz.     Nasıl bileceksiniz? ZAMANI iyi değerlendirmekle. Zaman nasıl iyi değerlendirilir? İşte burası çok önemli. Siz gene beni dinlemez, Kendii borunuzu öttürmek istersiniz ama, ben gene uyarayım sizi. Yirmibirinci asırdayız, TEKNİĞİN hızla ilerleyip gidişi, öğrenci olarak sizin gidişinizde etkiledi.     Nasılmı etkiledi? Haniya teknik çok ilerledi demiştikya. O ilerme, sizleride etkiledi, ilginizi dağıttı. Nasılmı? Boş zamanlarınızı bırak, bütün zamanınızı o icat denilen, gerksiz şeyler aldı. Nedir onlar: TABLET, BİLGİSAYAR, TELEFONLAR... Onlar sizin DERSLERE karşı, ilginizide aldı, BİLGİNİZİDE Kulağınızda tıkalı. Kimseyi, onlardan başka duymamakk, bana göre değil, SİZE GÖRE çok kötü. Sizin uanda, birinci vazifeniz ÖĞRENCİ olarak, azimle kararlılıkla, derslere çalışarak, İSTİKBAL olmalı. Her nekadar, şimdiki EĞİTİM tarzında, SINIFTA KALMAK yok isede, İSTİKBALİ düşünerek, bilinçli bir ÖĞRENCİ olarak, kendinize YÖN vermelisiniz. Yani ÖĞRENCİ olduğunuzu bilerek, ZAMANINIZI ona göre değerlendirmelisiniz. Aksini yaptığınızda, amacınıza ulaşmak, HAYALLERDE kalır. CUMHURİYETİN, size emanet olduğunu bilin. Yol yakınken, zamanında, dönün geri derim. Sevgili ÖĞRENCİLERİMİZ, HAYATIN ne olduğuna kısaca değinmiş oldum. Özetleyecek olursak: HAYAT NEDİR, KISACA YOLDAN AÇIKLADIM, BEN SİZLERE. YOLUNUZA, DEVAM EDİN, GÖĞÜSÜNÜZÜ, GERE GERE.     Hepinize SEVGİLERİMLE bu yolda başarılar dilerim.  
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2017 - Çarşamba

GENÇLERLE HASBİHAL

     Her yaşta ÖĞRENCİ olur. İlk, orta, lise ve ünüversite... Eskiden, öğrencilik, taş taşımaktan da zordu. İkmale kalınır, sınıfta kalını,zorla geçilirdi.
                 Süzülerek giderdik istikbale. Şimdi, ben sizlere, bir soru sorarak konuya gireceğim HAYAT NEDİR ?.. Bu soruya, elbetteki, kendi görüş açısından ayrı ayrı, cevaplarvermiş olursunuz. Kısaca o sorunun cevabını sizlere ben vereyim. HAYAT: İnsanın, hangi yaşta ve şartlarda yaşadığı ana intibak etmesini, bilmek demektir. Şu anda sizler, hangi okulda, sınıfta ve bölümde,olursanız olun, ÖĞRENCİ sayılırsınız. Ona göre yolunuza devam etmesini bileceksiniz.
    Nasıl bileceksiniz? ZAMANI iyi değerlendirmekle. Zaman nasıl iyi değerlendirilir? İşte burası çok önemli. Siz gene beni dinlemez, Kendii borunuzu öttürmek istersiniz ama, ben gene uyarayım sizi. Yirmibirinci asırdayız, TEKNİĞİN hızla ilerleyip gidişi, öğrenci olarak sizin gidişinizde etkiledi.
    Nasılmı etkiledi? Haniya teknik çok ilerledi demiştikya. O ilerme, sizleride etkiledi, ilginizi dağıttı. Nasılmı? Boş zamanlarınızı bırak, bütün zamanınızı o icat denilen, gerksiz şeyler aldı. Nedir onlar: TABLET, BİLGİSAYAR, TELEFONLAR... Onlar sizin DERSLERE karşı, ilginizide aldı, BİLGİNİZİDE Kulağınızda tıkalı. Kimseyi, onlardan başka duymamakk, bana göre değil, SİZE GÖRE çok kötü. Sizin uanda, birinci vazifeniz ÖĞRENCİ olarak, azimle kararlılıkla, derslere çalışarak, İSTİKBAL olmalı. Her nekadar, şimdiki EĞİTİM tarzında, SINIFTA KALMAK yok isede, İSTİKBALİ düşünerek, bilinçli bir ÖĞRENCİ olarak, kendinize YÖN vermelisiniz. Yani ÖĞRENCİ olduğunuzu bilerek, ZAMANINIZI ona göre değerlendirmelisiniz. Aksini yaptığınızda, amacınıza ulaşmak, HAYALLERDE kalır. CUMHURİYETİN, size emanet olduğunu bilin. Yol yakınken, zamanında, dönün geri derim. Sevgili ÖĞRENCİLERİMİZ, HAYATIN ne olduğuna kısaca değinmiş oldum. Özetleyecek olursak: HAYAT NEDİR, KISACA YOLDAN AÇIKLADIM, BEN SİZLERE. YOLUNUZA, DEVAM EDİN, GÖĞÜSÜNÜZÜ, GERE GERE.
    Hepinize SEVGİLERİMLE bu yolda başarılar dilerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş