Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

ORTAK ANILARIMIZ

Her neslin, her dönemin kendine has anıları ve yaşanmışlıkları vardır. Ama öyle bir dönem vardır ki benim için unutmak mümkün değil, evet özellikle 90’lar ve 2000’lerin başında yaşamış çocuklar bilir bu anıları. İzlediğimiz diziler, oynadığımız oyunlar mahalle kültürüyle bambaşka bir histir o dönem, mutluluklar, hatıralar öyle bir yer etmiştir ki hafızamızda özlemle hep geriye baktırıyor. Dinlediğimiz eski şarkılarda yaşamaya çalıştığımız öyle bir dönemdeyiz ki dinlerken "İşte bu sözler tam da beni anlatıyor!" diyoruz. Neydi o güzel ortak anılarımız hatırlayalım;  Müzik kanallarında dönen şarkı kliplerindeki dansları ezberlemek. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte annelerimizin “Haydi artık akşam oldu, eve gelin” diye seslenmesi. Gece yarılarına kadar oynanan saklambaç, körebe ve top oyunları. Arkadaşlarımıza doldurttuğumuz kilitli hatıra defterleri. O dönemde popüler olmuş atari oyunları. Herkesin başına gelen kasetten şarkı dinlerken kasetin bandının sarması. İzlediğimiz çocuk programları ve dizileriyle bir başkaydı o yıllar. Daha birçok anılar var ama koskoca yılları küçük köşeye sığdırmak olmaz…
Ekleme Tarihi: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba

ORTAK ANILARIMIZ

Her neslin, her dönemin kendine has anıları ve yaşanmışlıkları vardır. Ama öyle bir dönem vardır ki benim için unutmak mümkün değil, evet özellikle 90’lar ve 2000’lerin başında yaşamış çocuklar bilir bu anıları.

İzlediğimiz diziler, oynadığımız oyunlar mahalle kültürüyle bambaşka bir histir o dönem, mutluluklar, hatıralar öyle bir yer etmiştir ki hafızamızda özlemle hep geriye baktırıyor.

Dinlediğimiz eski şarkılarda yaşamaya çalıştığımız öyle bir dönemdeyiz ki dinlerken "İşte bu sözler tam da beni anlatıyor!" diyoruz.

Neydi o güzel ortak anılarımız hatırlayalım;  Müzik kanallarında dönen şarkı kliplerindeki dansları ezberlemek. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte annelerimizin “Haydi artık akşam oldu, eve gelin” diye seslenmesi. Gece yarılarına kadar oynanan saklambaç, körebe ve top oyunları. Arkadaşlarımıza doldurttuğumuz kilitli hatıra defterleri. O dönemde popüler olmuş atari oyunları. Herkesin başına gelen kasetten şarkı dinlerken kasetin bandının sarması. İzlediğimiz çocuk programları ve dizileriyle bir başkaydı o yıllar.

Daha birçok anılar var ama koskoca yılları küçük köşeye sığdırmak olmaz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş