Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

POLİSİN KIRILAN BURNU MU? ONURU MU?

Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Beni nasıl tanımazsın. Ba!Ba!Ba!Ba! ☘ Dünkü haberin içeriği şöyleydi; Kapıda görevli polis memurunu, 4 arkadaşı ile birlikte darp edip burnunu kırdılar. ☘ Kapıda görevli polis memurunun bir görevi var ki oraya dikmişler. ☘ Elini kolunu sallayarak içeri girmesinler, gerekirse ne için geldiğini sorabileceği gibi, kimliğini göstermeni dahi isteyebilir. ☘ Sen kimsin ki senden kimlik sorulmayacak. ☘ Adamın unvanına, nüfuzuna bakar mısın? Tomarza AKP Gençlik Kolları Başkanı. Ne vekil, ne de bakan… ☘ Birileri ona o makamın, bu makam olmadığını söylesin lütfen. ☘ Dokunulmazlık zırhının sadece milletin vekillerine haiz olduğunu öğretsin birileri… ☘ Düşünebiliyor musunuz? “Sen bana nasıl kimlik sorarsın ve beni tanımazsın” diye suçladığın görevli polis memuruna gözdağı vermek için 4 arkadaşını yanına alıp karakola basacak ve polisimizin burnunu kıracaksın. Bu da yaptığı yanına kar kalacak. ☘ Bu cesareti nereden alıyorsun, merak ediyorum doğrusu..? ☘ Polise bunu yapma cesaretini gösteren, kim bilir normal vatandaşa neler yapmaz. ☘ Umarım hayati tehlikeye düştüğün bir anda, burnunu kırdığın bu polise muhtaç olursun ve ondan yardım istemek zorunda kalırsın. ☘ Bence yasalar nezdinde bu şahsa en uzun ceza verilmeli, hatta bir ay boyunca basmış olduğu karakolun paspas ve temizliğini yapmalı. ☘ Yat, kalk ve dua et ki, bu yaptığın hareketi Amerikan polisine yapmış olma. Hiç acımadan senin boş  mideni mermi ile doldururlardı. ☘ Dip Not: Tek endişem burnu kırılan polisimizi görevden uzaklaştırılıp, suçlunun her ne kadar tutuklanmış olsa da arka kapıdan salıverilmesidir.  Umarım yanılırım…  
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2022 - Perşembe

POLİSİN KIRILAN BURNU MU? ONURU MU?

Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Beni nasıl tanımazsın. Ba!Ba!Ba!Ba!


Dünkü haberin içeriği şöyleydi; Kapıda görevli polis memurunu, 4 arkadaşı ile birlikte darp edip burnunu kırdılar.

Kapıda görevli polis memurunun bir görevi var ki oraya dikmişler.

Elini kolunu sallayarak içeri girmesinler, gerekirse ne için geldiğini sorabileceği gibi, kimliğini göstermeni dahi isteyebilir.

Sen kimsin ki senden kimlik sorulmayacak.

Adamın unvanına, nüfuzuna bakar mısın? Tomarza AKP Gençlik Kolları Başkanı. Ne vekil, ne de bakan…

Birileri ona o makamın, bu makam olmadığını söylesin lütfen.

Dokunulmazlık zırhının sadece milletin vekillerine haiz olduğunu öğretsin birileri…

Düşünebiliyor musunuz? “Sen bana nasıl kimlik sorarsın ve beni tanımazsın” diye suçladığın görevli polis memuruna gözdağı vermek için 4 arkadaşını yanına alıp karakola basacak ve polisimizin burnunu kıracaksın. Bu da yaptığı yanına kar kalacak.

Bu cesareti nereden alıyorsun, merak ediyorum doğrusu..?

Polise bunu yapma cesaretini gösteren, kim bilir normal vatandaşa neler yapmaz.

Umarım hayati tehlikeye düştüğün bir anda, burnunu kırdığın bu polise muhtaç olursun ve ondan yardım istemek zorunda kalırsın.

Bence yasalar nezdinde bu şahsa en uzun ceza verilmeli, hatta bir ay boyunca basmış olduğu karakolun paspas ve temizliğini yapmalı.

Yat, kalk ve dua et ki, bu yaptığın hareketi Amerikan polisine yapmış olma. Hiç acımadan senin boş 
mideni mermi ile doldururlardı.


Dip Not: Tek endişem burnu kırılan polisimizi görevden uzaklaştırılıp, suçlunun her ne kadar tutuklanmış olsa da arka kapıdan salıverilmesidir. 
Umarım yanılırım…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş