Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ

<< Taşıma su ile değirmen dönmez.>> Kim söylemiş bu sözleri? ATALARIMIZ. Atalarımız durup dururken söz söylemezler. Kendi başlarına gelen ve ders aldıkları olayların kendilerinden, sonrakilerin, başına gelmemesi için, ders verici bir biçimde, sözler söylemişlerdir. Bu sözlerden herkes, gereken dersi ve hisseyi almalıdır. Değirmen dönmezse ne olur? Mısır, buğday un haline gelmez. Vatandaş, başka bir değirmene gitmek zorunda kalır. O değirmen kapanır. GELELİM ŞİMDİ BİZ ŞU YABANCI OYUNCU TRANSFER İŞİNE Büyük kulüplerin, değirmenleri, taşıma su ile değil, yaz kış gül akan su ile döner. Onlarda böyle bir sıkıntı, olmaz. Kaç tane büyük kulüp var TÜRKİYE’ miz de? üç tane. FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, üçü de İstanbul’dan. Belki İzmir’den GÖZTEPE de gelir diyelim. Haydi diyelim, Trabzon da olabilir. Ya diğerleri, değirmeni nasıl ve ne kadar dönderebilecek?.. orasını Allah bilir; bu federasyon bilemez gibi görünüyor. Bu YABANCI Transferini hangi federasyon çıkardıysa, ne diyeli, halt etmiş. Hani derler ya, bir deli, bir kuyuya taş atmış, yüz akıllı, kuyudan çıkaramamış. Durum onun gibi olmuş. Anlamadım, bu işler böyle, oluyor neden? Neden olacak, işi bilen, iş başına gelemediğinden. Bir takım birkaç kişiden kuruluyor, on bir. Yedekleri yok sayalım. On bir oyuncu sahaya çıkyor. İki üçü TÜRK gerisi YABANCI. Üstünlük kimde yabancılarda  Hani derler, dağdan gelen, bağdakini kovuyor Aslında hiç yabancı olmamalı ki, ulusların gücü görülmüş olsun. Bir veya iki, ney ise ne?.. Yabancı oyuncularla, şampiyon olsan da ne olur ki? Hiç !.. Buna: << El malıyla, dost kazanmak.>> Denir. Birde sahaya çıkınca İSTİKLAL MARŞIMIZ okunuyor. Niye?.. Milli bir durum var orta yerde? Yok öyle bir şey!.. Ne var? Yabancıların gövde gösterisi . onların niyeti ne PARA… Küfürlerin her çeşidi.  Kavga, dövüş, vurma, kırma, ahlak, karakter, insanlık dışı, çirkin hareketler. Hey gidi ilgili federasyonlar, bunları siz görmüyor musunuz? Görüyorsunuz da seyircimi kalıyorsunuz?.. Federasyonlar, bütün kulüpleri, öyle bir ateşe atıyorlar ki, bu ataş, böyle giderse, daha da çok alevlenir. Ne demiştik: TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ. Anlayana, sivri sinek saz, anlamayana davul zurnada az. Anlayan olur inşallah
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2017 - Perşembe

TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ

<< Taşıma su ile değirmen dönmez.>>
Kim söylemiş bu sözleri?
ATALARIMIZ.
Atalarımız durup dururken söz söylemezler.
Kendi başlarına gelen ve ders aldıkları olayların kendilerinden, sonrakilerin, başına gelmemesi için, ders verici bir biçimde, sözler söylemişlerdir.
Bu sözlerden herkes, gereken dersi ve hisseyi almalıdır.
Değirmen dönmezse ne olur?
Mısır, buğday un haline gelmez. Vatandaş, başka bir değirmene gitmek zorunda kalır. O değirmen kapanır.
GELELİM ŞİMDİ BİZ ŞU YABANCI OYUNCU TRANSFER İŞİNE
Büyük kulüplerin, değirmenleri, taşıma su ile değil, yaz kış gül akan su ile döner. Onlarda böyle bir sıkıntı, olmaz. Kaç tane büyük kulüp var TÜRKİYE’ miz de? üç tane.
FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, üçü de İstanbul’dan. Belki İzmir’den GÖZTEPE de gelir diyelim.
Haydi diyelim, Trabzon da olabilir. Ya diğerleri, değirmeni nasıl ve ne kadar dönderebilecek?.. orasını Allah bilir; bu federasyon bilemez gibi görünüyor.
Bu YABANCI Transferini hangi federasyon çıkardıysa, ne diyeli, halt etmiş.
Hani derler ya, bir deli, bir kuyuya taş atmış, yüz akıllı, kuyudan çıkaramamış.
Durum onun gibi olmuş.
Anlamadım, bu işler böyle, oluyor neden?
Neden olacak, işi bilen, iş başına gelemediğinden.
Bir takım birkaç kişiden kuruluyor, on bir. Yedekleri yok sayalım. On bir oyuncu sahaya çıkyor. İki üçü TÜRK gerisi YABANCI.
Üstünlük kimde yabancılarda 
Hani derler, dağdan gelen, bağdakini kovuyor
Aslında hiç yabancı olmamalı ki, ulusların gücü görülmüş olsun. Bir veya iki, ney ise ne?..
Yabancı oyuncularla, şampiyon olsan da ne olur ki?
Hiç !.. Buna: << El malıyla, dost kazanmak.>> Denir.
Birde sahaya çıkınca İSTİKLAL MARŞIMIZ okunuyor. Niye?..
Milli bir durum var orta yerde?
Yok öyle bir şey!..
Ne var? Yabancıların gövde gösterisi . onların niyeti ne PARA… Küfürlerin her çeşidi.  Kavga, dövüş, vurma, kırma, ahlak, karakter, insanlık dışı, çirkin hareketler.
Hey gidi ilgili federasyonlar, bunları siz görmüyor musunuz? Görüyorsunuz da seyircimi kalıyorsunuz?..
Federasyonlar, bütün kulüpleri, öyle bir ateşe atıyorlar ki, bu ataş, böyle giderse, daha da çok alevlenir.
Ne demiştik: TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ.
Anlayana, sivri sinek saz, anlamayana davul zurnada az. Anlayan olur inşallah
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş