Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ORDUYA GELEN TURİSTLER

    Her mevsim, her zaman, gezmek, görmek, dinlenmek için, yerli ve yabancı TURİSTLER gezilere, zaman dilimlerine göre devam ederler.     Kasım Ayı içerisinde kızlarım, hem Ordu’yu hem de bizleri ziyarete geldiler.     Büyük kızım FİGEN, İST. ATAKÖY de em. Öğretmen.      Ortanca kızım ESEN, Muğla KÖYCEYİZ’ de esnaf.      Küçük kızım EBRU Almanya BERLİN de ev hanımı     Uzun yıllar, Ordu’yu görmemişlerdi.  İlk önce beraberce, BOZTEPE’ ye TELEFERİKLE gezmeye gittik . Dünya ulusları arasında markalaşmış BEŞ YILDIZLI çok lüks bir Hotel RADISON.     Hotelin genel müdürü MEHMET Beyle, samimi ilişkilerimiz vardı. Benim küçük kızım Berlin de uzun yıllarda oradalar. Mehmet Beyinde kızı Berlin de okuyor. Bir arada olup sohbet edecekti.Tesadüf buya, Mehmet Beyde kızının yanına Berlin’e gitmiş. Buluşamadık.      Oteli gezdik yemek yedik, ayrıldık.     Başka görülmeye değer bir yerde yoktu ya…     Teleferikte Ordu’yu görebildiği kadar gördüler.  Yayla, oba, dağ başlarını dolaşamadılar. Zaman olmadı. Küçük kızım merakla bana sordu:     -Burada HAYVANAT BAHÇESİ, BOTANİK PARK yapılıyormuş, ne oldu? BİTTİMİ BİTMEDİ Mİ?     -Başkanda söz vermişti, kesin bitecekti.     -Ne oldu, bitmedi mi?     -Bitmeyi bırak , yapılanda yıkıldı.     Koskoca ORDU ilinde daha yer yokmuş gibi oraya hastane yapılacakmış.     Daha da neler?.. Onlar gelsinler Berlin’de ki parkı görsünler. Gelen turistlerin uğrak yeri. Her türlü hayvanları, özel halleriyle görmek , eğlenmek, bilgi edinmek mümkün.     Berlin’e gelen belediye yetkilileri, PARKI görmeyi ihmal etmesinler. Büyük kızımda:     -Şehrin içinde, Belediyenin tam önünde, denizin doldurulduğunu gördük. Sonuç nasıl olacak bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey vardı, ATATÜRK’ ün Ordu’ya geliş İSKELESİNİ göremedik. Sonradan mı yapılacak?..     Yoksa hiç mi yapılmayacak?..     -Bu soruları bana değil, ilgili görevlilere sorsanız daha olumlu cevaplar alırsınız. Dedim ve kapadım. Benim size tavsiyem: siz Ordu’yu, bir iki sene sonra gelin görün. Hayretler içinde kalırsınız. İki belediye başkanı da, ektiklerinin karşılığını almış değiller. Meyveleri iki sene sonra görülecek.Belki de PARK bile ele alınmış olur.     Ha size bir müjde vereyim. Şehrin içindeki stadyum kalkacak, orası halkın, oturma, dinlenme, eğlenme, temiz hava alma yeri olacakmış.     Yirmi beş bin kişilik, büyük STAD bitmek üzere.     -Adı ne olacak?..  arenamı  ATATÜRK’ mü?..      -ATATÜRK olur sanırım.     -iki sene sonra gelir, beraberce görürüz     Beraberce: İNŞALLAH deriz.  
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2017 - Cuma

ORDUYA GELEN TURİSTLER

    Her mevsim, her zaman, gezmek, görmek, dinlenmek için, yerli ve yabancı TURİSTLER gezilere, zaman dilimlerine göre devam ederler.
    Kasım Ayı içerisinde kızlarım, hem Ordu’yu hem de bizleri ziyarete geldiler.
    Büyük kızım FİGEN, İST. ATAKÖY de em. Öğretmen. 
    Ortanca kızım ESEN, Muğla KÖYCEYİZ’ de esnaf. 
    Küçük kızım EBRU Almanya BERLİN de ev hanımı
    Uzun yıllar, Ordu’yu görmemişlerdi. 
İlk önce beraberce, BOZTEPE’ ye TELEFERİKLE gezmeye gittik . Dünya ulusları arasında markalaşmış BEŞ YILDIZLI çok lüks bir Hotel RADISON.
    Hotelin genel müdürü MEHMET Beyle, samimi ilişkilerimiz vardı. Benim küçük kızım Berlin de uzun yıllarda oradalar. Mehmet Beyinde kızı Berlin de okuyor. Bir arada olup sohbet edecekti.Tesadüf buya, Mehmet Beyde kızının yanına Berlin’e gitmiş. Buluşamadık. 
    Oteli gezdik yemek yedik, ayrıldık.
    Başka görülmeye değer bir yerde yoktu ya…
    Teleferikte Ordu’yu görebildiği kadar gördüler.  Yayla, oba, dağ başlarını dolaşamadılar. Zaman olmadı. Küçük kızım merakla bana sordu:
    -Burada HAYVANAT BAHÇESİ, BOTANİK PARK yapılıyormuş, ne oldu? BİTTİMİ BİTMEDİ Mİ?
    -Başkanda söz vermişti, kesin bitecekti.
    -Ne oldu, bitmedi mi?
    -Bitmeyi bırak , yapılanda yıkıldı.
    Koskoca ORDU ilinde daha yer yokmuş gibi oraya hastane yapılacakmış.
    Daha da neler?.. Onlar gelsinler Berlin’de ki parkı görsünler. Gelen turistlerin uğrak yeri. Her türlü hayvanları, özel halleriyle görmek , eğlenmek, bilgi edinmek mümkün.
    Berlin’e gelen belediye yetkilileri, PARKI görmeyi ihmal etmesinler. Büyük kızımda:
    -Şehrin içinde, Belediyenin tam önünde, denizin doldurulduğunu gördük. Sonuç nasıl olacak bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey vardı, ATATÜRK’ ün Ordu’ya geliş İSKELESİNİ göremedik. Sonradan mı yapılacak?..
    Yoksa hiç mi yapılmayacak?..
    -Bu soruları bana değil, ilgili görevlilere sorsanız daha olumlu cevaplar alırsınız. Dedim ve kapadım. Benim size tavsiyem: siz Ordu’yu, bir iki sene sonra gelin görün. Hayretler içinde kalırsınız. İki belediye başkanı da, ektiklerinin karşılığını almış değiller. Meyveleri iki sene sonra görülecek.Belki de PARK bile ele alınmış olur.
    Ha size bir müjde vereyim. Şehrin içindeki stadyum kalkacak, orası halkın, oturma, dinlenme, eğlenme, temiz hava alma yeri olacakmış.
    Yirmi beş bin kişilik, büyük STAD bitmek üzere.
    -Adı ne olacak?..  arenamı  ATATÜRK’ mü?.. 
    -ATATÜRK olur sanırım.
    -iki sene sonra gelir, beraberce görürüz
    Beraberce: İNŞALLAH deriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş