Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ORDU'MUZDA TURİZM

Önce turizmi kısaca özetleyelim. Turizm;  dinlenmek eğlenmek görmek ve tanımak gibi amaçlarla yapılan tek veya kafile halinde gezilerdir. *** Türkiye'miz turistler için görülmeye değer ülkelerin başında gelir. Türkiye'mizin her köşesinde görülmeye değer yerler vardır; yerli olsun, yabancı olsun turistler hep turizmde ön planda olan beldeleri ön plana alırlar.  *** İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Antalya, Urfa, Afyon ve Sivas gibi illeri biraz değinelim. Bu illerin turizmdeki yerini ve değerini yerli yabancı turistlerin çok iyi bildiğini biliyorum. Ben Ordu'muzu el alacağım. *** Ordu, ilçeleriyle beraber turizm açısından Karadeniz Bölgesi'nde ön sıralarda yer alan bir şehir. Rivayete göre Karadeniz Bölgesi devamlı yağışlı olduğu için turistler tercih etmiyormuş. Onu kim demişse ayıp etmiş. Turist olarak gezmenin görmenin dinlenmenin yazı kışı olmaz. *** Ordu'muzu yaz kış demeden her mevsim ziyaret edebilirsiniz. Her mevsimde aranılan güzellikler Ordu'muzda var. Yaz, kış, bahar hiç fark etmez kendine özgü güzellikleri var.   
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2020 - Cumartesi

ORDU'MUZDA TURİZM

Önce turizmi kısaca özetleyelim. Turizm;  dinlenmek eğlenmek görmek ve tanımak gibi amaçlarla yapılan tek veya kafile halinde gezilerdir.
***
Türkiye'miz turistler için görülmeye değer ülkelerin başında gelir. Türkiye'mizin her köşesinde görülmeye değer yerler vardır; yerli olsun, yabancı olsun turistler hep turizmde ön planda olan beldeleri ön plana alırlar. 
***
İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Antalya, Urfa, Afyon ve Sivas gibi illeri biraz değinelim. Bu illerin turizmdeki yerini ve değerini yerli yabancı turistlerin çok iyi bildiğini biliyorum. Ben Ordu'muzu el alacağım.
***
Ordu, ilçeleriyle beraber turizm açısından Karadeniz Bölgesi'nde ön sıralarda yer alan bir şehir. Rivayete göre Karadeniz Bölgesi devamlı yağışlı olduğu için turistler tercih etmiyormuş. Onu kim demişse ayıp etmiş. Turist olarak gezmenin görmenin dinlenmenin yazı kışı olmaz.
***
Ordu'muzu yaz kış demeden her mevsim ziyaret edebilirsiniz. Her mevsimde aranılan güzellikler Ordu'muzda var. Yaz, kış, bahar hiç fark etmez kendine özgü güzellikleri var. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş