Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

OKULLARI ZİYARET

Eskiden,yani bizim, ilk, orta, liseyi okuduğumuz dönemlerde, SENE SONU yaklaştıkça, öğrencide, öğretmende, müdürlerde, sıkıntı, telaş başlardı. Öğrenci, sınıfta ve ikmale kalırdı. Her derste başarılı olan, okula da tam devam eden öğrenciler, direk geçerdi. Müdürler, öğretmenlerde, o işlerin sıkıntısını yaşardı. Allah'a şükür, öğrenci, öğretmen, müdürlerde şimdi öyle bir sıkıntı yok. Müdür, öğretmende de YOK  gibi ya... Gelende geçiyor, gelmeyende, bilende geçiyor bilmeyende, zenginde geçiyor, fakirde. Bunu böyle yapan kim?.. Bu ne biçim EĞİTİM?.. Ben eski bir emekli öğretmen olarak, okulları ziyaret edeyim dedim, benim gibi en eski lise olarak ORDU LİSESİNİ ziyarete gittim. Müdür yerinde yoktu.O zaman, eski dostum, arkadaşım, tecrübeli, bilgili, görgülü, şen, sempatik, hal ve hareketleriyle, çevresinde de çok sevilen BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ÖZCAN TÜRKMEN'İ ziyarete gittim. Yeni yapılan, SPOR SALONUNDA buluştuk.Zamanı da müsaitti.SPORU her yönlü ele aldık. Önce ben dikkatimi çeken sorularımı sordum. İlk sorum bu SPOR SALONU çevre  okulların tam merkezi bir yerinde. Daha geniş kapsamlı, ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olsa daha olumlu olmaz mıydı? imam hatip lisesindeki gibi. Ben beğenmedim, yeterli bulmadım ÖZCAN'IN cevabı Senin o bana dediklerini, temel atılınca, bende burada ilgililere söylemiştim. İlgililer hiç ilgilenmediler. Bize böyle emir verdiler, dediler.O zaman aklıma NURETTİN SÖZEN geldi. Zamanında onunla iyi tanışır görüşürdük. Özcan lafımı kesti, -Nurettin sözen Ordu LİSESİNE  o yeri, spor salonu yapılmak şartı ile bağışladı. -Peki şu anda boşu orası -Milli eğitim depo yapmış orayı. -Koskoca milli eğitim depo yapmaya yer mi bulamamışta SPOR SALONUNU işgal etmiş?.. -Onu ilgililere, siz sorun dedi işte bende diyorum.Özcan Hoca kadın ve kız futbol takımının yıllardır TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ başarı ile yapmakta. KADINLAR 3.ligde 5. Grupta dördüncü sırada. İştirak eden yedi takım var. Maçlarda devamda. GENÇ KIZLARDA, final maçında Giresun da Giresun takımını yenerek KARADENİZ BÖLGESİ grup birincisi oldu. Bu maçların bende  hemen hemen hepsini ilgiyle izledim. Milli takıma giden çok yetenekli kızlarımızda var. Kızların hepside birbirinden üstün diyebilirim. Bir kaçına değineyim. 1- BUSE DURSUN (milli) 2-ZÜBEYDA DEMİREL, 3- MELİSE KESER, 4-İREM DAMLA (kaleci) 5-RANA BAYKAN milli takıma aday görünüyor. SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ, sayın MUSTAFA BEY,bu KIZLARIMIZA gereken yardımları, esirgemez biliyorum.Bende bu inançla kızlarımızın gereken yardımları, esirgemez biliyorum. Bende bu inançla kızlarımızın maçlarının, KARŞIYAKADA değil de  19 EYLÜL stadında oynatılmasını diliyorum. Müdürümüz EVET de. Biliyorum.  
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2018 - Cumartesi

OKULLARI ZİYARET

Eskiden,yani bizim, ilk, orta, liseyi okuduğumuz dönemlerde, SENE SONU yaklaştıkça, öğrencide, öğretmende, müdürlerde, sıkıntı, telaş başlardı.
Öğrenci, sınıfta ve ikmale kalırdı. Her derste başarılı olan, okula da tam devam eden öğrenciler, direk geçerdi. Müdürler, öğretmenlerde, o işlerin sıkıntısını yaşardı. Allah'a şükür, öğrenci, öğretmen, müdürlerde şimdi öyle bir sıkıntı yok. Müdür, öğretmende de YOK  gibi ya...
Gelende geçiyor, gelmeyende, bilende geçiyor bilmeyende, zenginde geçiyor, fakirde.
Bunu böyle yapan kim?..
Bu ne biçim EĞİTİM?..
Ben eski bir emekli öğretmen olarak, okulları ziyaret edeyim dedim, benim gibi en eski lise olarak ORDU LİSESİNİ ziyarete gittim. Müdür yerinde yoktu.O zaman, eski dostum, arkadaşım, tecrübeli, bilgili, görgülü, şen, sempatik, hal ve hareketleriyle, çevresinde de çok sevilen BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ÖZCAN TÜRKMEN'İ ziyarete gittim. Yeni yapılan, SPOR SALONUNDA buluştuk.Zamanı da müsaitti.SPORU her yönlü ele aldık.
Önce ben dikkatimi çeken sorularımı sordum.
İlk sorum bu SPOR SALONU çevre  okulların tam merkezi bir yerinde. Daha geniş kapsamlı, ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olsa daha olumlu olmaz mıydı? imam hatip lisesindeki gibi. Ben beğenmedim, yeterli bulmadım ÖZCAN'IN cevabı Senin o bana dediklerini, temel atılınca, bende burada ilgililere söylemiştim. İlgililer hiç ilgilenmediler. Bize böyle emir verdiler, dediler.O zaman aklıma NURETTİN SÖZEN geldi. Zamanında onunla iyi tanışır görüşürdük. Özcan lafımı kesti,
-Nurettin sözen Ordu LİSESİNE  o yeri, spor salonu yapılmak şartı ile bağışladı.
-Peki şu anda boşu orası
-Milli eğitim depo yapmış orayı.
-Koskoca milli eğitim depo yapmaya yer mi bulamamışta SPOR SALONUNU işgal etmiş?..
-Onu ilgililere, siz sorun dedi işte bende diyorum.Özcan Hoca kadın ve kız futbol takımının yıllardır TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ başarı ile yapmakta.
KADINLAR 3.ligde 5. Grupta dördüncü sırada. İştirak eden yedi takım var. Maçlarda devamda. GENÇ KIZLARDA, final maçında Giresun da Giresun takımını yenerek KARADENİZ BÖLGESİ grup birincisi oldu.
Bu maçların bende  hemen hemen hepsini ilgiyle izledim.
Milli takıma giden çok yetenekli kızlarımızda var.
Kızların hepside birbirinden üstün diyebilirim.
Bir kaçına değineyim.
1- BUSE DURSUN (milli) 2-ZÜBEYDA DEMİREL, 3- MELİSE KESER, 4-İREM DAMLA (kaleci) 5-RANA BAYKAN milli takıma aday görünüyor.
SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ, sayın MUSTAFA BEY,bu KIZLARIMIZA gereken yardımları, esirgemez biliyorum.Bende bu inançla kızlarımızın gereken yardımları, esirgemez biliyorum. Bende bu inançla kızlarımızın maçlarının, KARŞIYAKADA değil de  19 EYLÜL stadında oynatılmasını diliyorum. Müdürümüz EVET de. Biliyorum.  
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş