Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

BELEDİYE SPOR KULÜBÜ AÇILIŞ TÖRENİ

   Ordu Büyükşehir Belediyesi o kadar yoğun işleri arasında sporu da ele alması taktire şayan.    Sloganı; "İşimiz Gücümüz Ordu" bu amaçla belediye olarak, her yönlü çalışmalara hazla hızla devam ediyorlar. Görüyoruz, görüyorlar...    Ordu Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık 2017 Perşembe günü Atatürk Spor Salonu'nda bir açılış töreni gerçekleştirdi.    Mehter Takımı çeşitli gösterileriyle geceye ayrı bir renk kattı.    Samimi, sempatik sunucu arkadaşımız programı gayet güzel yönlendirdi.    Salon hınca hınç dolup taştı. Çoğu da geri dönmek zorunda kaldı.       Protokolde çoğunluk belediye başkanları idi.    Saat 18:00'de büyük coşkulu alkışlar arasında sayın başkan yanında Recep Kara ile salona girdiler.    Başkan gerekli nezaket tokalaşmalarını yaptı.    Sunucu saygı duruşu, ve İstiklal Marşımızdan sonra programı başlatmış oldu.    Sırayla konuşmacıları sahneye davet etti.    Konuşmacılarda gerekli konuşmalarını yaparak, yerlerine oturdular.    Son konuşmayı Sayın Başkan Enver Yılmaz yaptı.    Sporun her dalına değindi. 19 Eylül Stadı ile de ilgili geniş bilgiler verdi.    Orası vatandaşın oturma, dinlenme, eğlenme, derin nefes alma yeri olacak dedi.    Benim başkana bu konuda bir önerim olacak.    Önerim şu; Ordu'muzda belirgin bir sanat merkezi yok. Bir müze var, Sarı Çizmeli   Mehmet Ağa'da yerini zorla bulur. Bir kütüphanemiz var. Kültür merkezinde biliyorum geniş kapsamlı ama şehrin dışında sayılır. Hediyelik eşyalar neyse ne...    Onların orada bir arada olması daha olumlu olmaz mı?    Biz dönelim gecemize...    Sunucumuz ilgili göstericileri sıra ile sahneye davet etti. Bizlerde göstericileri heyecanla, neşeyle, coşkuyla izledik. İlgililer adına takdir ve teşekkürlerimle kutluyor, başarılar diliyorum.    Sıra plaketlerin verilmesine geldi.    Sunucu, spora değişik dallarda katkılarda bulunan değerli arkadaşları tek tek sahneye davet etti. Onlarda geldiler, gerekli teşekkür konuşmalarını yaparak başkanın elinden plaketlerini aldılar.    Son olarak satranç dalında bu etkinliklere belediye nezdinde katılan Zeki Demircan'da başkanın elinden duyarlı bir konuşma yaparak plaketini aldı.    Ayrı ayrı elemanlar verse idi, daha duyarlı olurda.    Kısa, özlü, coşkulu, heyecanlı bir gece geçirmiş olduk.       Böyle anlamlı bir geceyi bizlere gösterme zahmetine katlanan başta Sayın Başkan    Enver Yılmaz olmak üzere ilgilileri candan kutluyor, başarılar dileklerimle Sevgi ve    Saygılarımı sunuyorum.    İşiniz, gücümüz Ordu. Bunu herkes biliyor, takdir ediyorum.    NOT: Sayın Engin Tekintaş'ı göremedim. Kendilerini Ordu'da yoktu sanırım.  
Ekleme Tarihi: 18 Aralık 2017 - Pazartesi

BELEDİYE SPOR KULÜBÜ AÇILIŞ TÖRENİ

   Ordu Büyükşehir Belediyesi o kadar yoğun işleri arasında sporu da ele alması taktire şayan.
   Sloganı; "İşimiz Gücümüz Ordu" bu amaçla belediye olarak, her yönlü çalışmalara hazla hızla devam ediyorlar. Görüyoruz, görüyorlar...
   Ordu Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık 2017 Perşembe günü Atatürk Spor Salonu'nda bir açılış töreni gerçekleştirdi.
   Mehter Takımı çeşitli gösterileriyle geceye ayrı bir renk kattı.
   Samimi, sempatik sunucu arkadaşımız programı gayet güzel yönlendirdi.
   Salon hınca hınç dolup taştı. Çoğu da geri dönmek zorunda kaldı.   
   Protokolde çoğunluk belediye başkanları idi.
   Saat 18:00'de büyük coşkulu alkışlar arasında sayın başkan yanında Recep Kara ile salona girdiler.
   Başkan gerekli nezaket tokalaşmalarını yaptı.
   Sunucu saygı duruşu, ve İstiklal Marşımızdan sonra programı başlatmış oldu.
   Sırayla konuşmacıları sahneye davet etti.    Konuşmacılarda gerekli konuşmalarını yaparak, yerlerine oturdular.
   Son konuşmayı Sayın Başkan Enver Yılmaz yaptı.
   Sporun her dalına değindi. 19 Eylül Stadı ile de ilgili geniş bilgiler verdi.
   Orası vatandaşın oturma, dinlenme, eğlenme, derin nefes alma yeri olacak dedi.
   Benim başkana bu konuda bir önerim olacak.
   Önerim şu; Ordu'muzda belirgin bir sanat merkezi yok. Bir müze var, Sarı Çizmeli   Mehmet Ağa'da yerini zorla bulur. Bir kütüphanemiz var. Kültür merkezinde biliyorum geniş kapsamlı ama şehrin dışında sayılır. Hediyelik eşyalar neyse ne...
   Onların orada bir arada olması daha olumlu olmaz mı?
   Biz dönelim gecemize...
   Sunucumuz ilgili göstericileri sıra ile sahneye davet etti. Bizlerde göstericileri heyecanla, neşeyle, coşkuyla izledik. İlgililer adına takdir ve teşekkürlerimle kutluyor, başarılar diliyorum.
   Sıra plaketlerin verilmesine geldi.
   Sunucu, spora değişik dallarda katkılarda bulunan değerli arkadaşları tek tek sahneye davet etti. Onlarda geldiler, gerekli teşekkür konuşmalarını yaparak başkanın elinden plaketlerini aldılar.
   Son olarak satranç dalında bu etkinliklere belediye nezdinde katılan Zeki Demircan'da başkanın elinden duyarlı bir konuşma yaparak plaketini aldı.
   Ayrı ayrı elemanlar verse idi, daha duyarlı olurda.
   Kısa, özlü, coşkulu, heyecanlı bir gece geçirmiş olduk.   
   Böyle anlamlı bir geceyi bizlere gösterme zahmetine katlanan başta Sayın Başkan    Enver Yılmaz olmak üzere ilgilileri candan kutluyor, başarılar dileklerimle Sevgi ve    Saygılarımı sunuyorum.
   İşiniz, gücümüz Ordu. Bunu herkes biliyor, takdir ediyorum.
   NOT: Sayın Engin Tekintaş'ı göremedim. Kendilerini Ordu'da yoktu sanırım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş