Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

TOPLU TAŞIMALAR

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlarla birlikte, özel taşıtı olan çoğu kişi toplu taşımalara yöneldi. Bu da toplu taşımlarda bir kalabalık oluşturdu. Bunu her gün çekmek zorunda kalan vatandaş artık isyan etmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte toplu taşıma ücretlerine de zam yapıldı. Vatandaş ise bu kadar zam yapılmasına rağmen toplu taşımaların eksikliğinden şikâyetçi. Her sabah özellikle toplu taşımayla yolculuk eden vatandaş, her gün tabiri caizse üst üste yolculuk etmekten bıktı. Bunu göze alıp yolculuğuna devam etmek isteyen vatandaş bu sefer de araç beklerken kaybettiği zamanla işine geç kalmakta. Bir de yaz ayının gelmesiyle artan nem oranına rağmen toplu taşımalarda hala yoğun bir kalabalık oluşuyor. Bunun önüne de belirli bir kapasitede yolcu sayısını düşürerek bir nebze olsun vatandaşı rahatlatmış olursunuz. Yolcular her gün oluşan kalabalıkta ufacık camlardan gelen havayla maske altında nefes almaya çalışıyor. Özellikler sabah saatlerinde yolcu sayının fazla oluşu ve eğitim-öğretim sezonu açılmış olması ayrı bir yoğunluk oluşturuyor. Her gün tanımadığın insanla yakın bir temasla yolculuk yapmak zorunda kalan yolcular buna artık bir şekilde çözüm bulunmasını ve sefer sayılarının artırılmasını bekliyor.
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2022 - Çarşamba

TOPLU TAŞIMALAR

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlarla birlikte, özel taşıtı olan çoğu kişi toplu taşımalara yöneldi.

Bu da toplu taşımlarda bir kalabalık oluşturdu. Bunu her gün çekmek zorunda kalan vatandaş artık isyan etmeye başladı.

Gelen zamlarla birlikte toplu taşıma ücretlerine de zam yapıldı. Vatandaş ise bu kadar zam yapılmasına rağmen toplu taşımaların eksikliğinden şikâyetçi.

Her sabah özellikle toplu taşımayla yolculuk eden vatandaş, her gün tabiri caizse üst üste yolculuk etmekten bıktı.

Bunu göze alıp yolculuğuna devam etmek isteyen vatandaş bu sefer de araç beklerken kaybettiği zamanla işine geç kalmakta.

Bir de yaz ayının gelmesiyle artan nem oranına rağmen toplu taşımalarda hala yoğun bir kalabalık oluşuyor.

Bunun önüne de belirli bir kapasitede yolcu sayısını düşürerek bir nebze olsun vatandaşı rahatlatmış olursunuz. Yolcular her gün oluşan kalabalıkta ufacık camlardan gelen havayla maske altında nefes almaya çalışıyor.

Özellikler sabah saatlerinde yolcu sayının fazla oluşu ve eğitim-öğretim sezonu açılmış olması ayrı bir yoğunluk oluşturuyor.

Her gün tanımadığın insanla yakın bir temasla yolculuk yapmak zorunda kalan yolcular buna artık bir şekilde çözüm bulunmasını ve sefer sayılarının artırılmasını bekliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş