Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Murat GÜRAY
Köşe Yazarı
Murat GÜRAY
 

İNSAN OLABİLMEK

Zor şeydir insan olabilmek…  ☘ Dürüstlük, doğruluk ister. Güzellik, iyilik ister. İçtenlik, güvenlik ister. Merhamet, vicdan ister. Alçak gönüllülük tevazu ister. Hoşgörü saygı ister. Kendini bilmek, haddini bilmek ister.  ☘ Şu üç şeyi asla unutmayın;  Saygı, sevgi ve güven. ☘ Saygı olmayan yerde hakaret, sevginin olmadığı yerde nefret, güvenin olmadığı yerde de ihanet vardır. ☘ Mesele aynı fikirde olup, anlaşmak değil. Mesele farklı fikirlerde olup, birbirine saygı duyabilmektir. İşte böyle davranabilenlere insan denir.  ☘ Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama hepimiz birbirimize saygı göstermek zorundayız.  ☘ Sağlıklı bir ailede yetişerek, sağlıklı bir insan olan birey, çözüm odaklı yapısıyla toplumsal gelişmenin anahtarı olacaktır.  ☘ Umut ve sevgili dolu, kendine güvenli, beraberlik ve eşitlik duygusuna hakim, şefkatli, adil yaşamdan zevk alan doyumlu, mutlu ve onurlu insan olmak ve yetiştirmek dilerim…  
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2023 - Pazartesi

İNSAN OLABİLMEK

Zor şeydir insan olabilmek… 

Dürüstlük, doğruluk ister. Güzellik, iyilik ister. İçtenlik, güvenlik ister. Merhamet, vicdan ister. Alçak gönüllülük tevazu ister. Hoşgörü saygı ister. Kendini bilmek, haddini bilmek ister. 

Şu üç şeyi asla unutmayın; 
Saygı, sevgi ve güven.

Saygı olmayan yerde hakaret, sevginin olmadığı yerde nefret, güvenin olmadığı yerde de ihanet vardır.

Mesele aynı fikirde olup, anlaşmak değil. Mesele farklı fikirlerde olup, birbirine saygı duyabilmektir. İşte böyle davranabilenlere insan denir. 

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama hepimiz birbirimize saygı göstermek zorundayız. 

Sağlıklı bir ailede yetişerek, sağlıklı bir insan olan birey, çözüm odaklı yapısıyla toplumsal gelişmenin anahtarı olacaktır. 

Umut ve sevgili dolu, kendine güvenli, beraberlik ve eşitlik duygusuna hakim, şefkatli, adil yaşamdan zevk alan doyumlu, mutlu ve onurlu insan olmak ve yetiştirmek dilerim…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş