Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Murat GÜRAY
Köşe Yazarı
Murat GÜRAY
 

EMPATİ

Empati; Bir başka kişinin algılarını ve duygularını farkına vararak anlayabilme ve bunu kabul edilebilir bir şekilde karşısındakine ifade edebilme yeteneğidir. ☘ Empati kurmak sosyal ilişkilerden birçok kolaylık sağlamaktadır. Kişinin karşısındaki insanı anladığını ve onu önemsediğinin göstermesini sağlar. Bu sayede iletişim kolaylaşır. Yanlış anlaşılmalar azalır, samimiyet ve güven ortamı hızla gelişir, sorunlar ve problemler daha çabuk çözülür. ☘ Empati kurmak, iş hayatınızdan, sosyal hayatınıza ve hatta aşk hayatınıza kadar fayda sağlayacak iletişim yöntemleri arasındadır. ☘ Empati, hem birey hem de toplumlar arasında huzur, mutluluğu sağlayacak bir anahtardır.   
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2023 - Salı

EMPATİ

Empati; Bir başka kişinin algılarını ve duygularını farkına vararak anlayabilme ve bunu kabul edilebilir bir şekilde karşısındakine ifade edebilme yeteneğidir.

Empati kurmak sosyal ilişkilerden birçok kolaylık sağlamaktadır. Kişinin karşısındaki insanı anladığını ve onu önemsediğinin göstermesini sağlar. Bu sayede iletişim kolaylaşır. Yanlış anlaşılmalar azalır, samimiyet ve güven ortamı hızla gelişir, sorunlar ve problemler daha çabuk çözülür.

Empati kurmak, iş hayatınızdan, sosyal hayatınıza ve hatta aşk hayatınıza kadar fayda sağlayacak iletişim yöntemleri arasındadır.

Empati, hem birey hem de toplumlar arasında huzur, mutluluğu sağlayacak bir anahtardır. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş