Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BEKİR SEÇİL
Köşe Yazarı
BEKİR SEÇİL
 

SU

Gökyüzünden dökülen yağmurun, karın  ve yer yüzünden çıkan suyun  hikayesidir bu. ***** Kıvrım kıvrım akarlar sel olup çağlarlar, dönerler dolaşırlar tuzlu suyla buluşurlar.  ***** Denizin tuz oranını değiştirmeye gücü yetmez ama tuz oranını dengede tutmasını da bilir. Tuzlu su kesme şeker misali küp minarelilerinden oluşur. ***** Güneşin tüm denizleri ve okyanusları buharlaştırmaya bu yüzden gücü yetmez. Su bu ahenge  o kadar çok güvenir ki ateşin karşısında boynu bükülmez. ***** Onun serüvenini bilen insanların dudağında su şükre dönüşür.   
Ekleme Tarihi: 17 Mart 2023 - Cuma

SU

Gökyüzünden dökülen yağmurun, karın  ve yer yüzünden çıkan suyun  hikayesidir bu.

*****

Kıvrım kıvrım akarlar sel olup çağlarlar, dönerler dolaşırlar tuzlu suyla buluşurlar. 

*****

Denizin tuz oranını değiştirmeye gücü yetmez ama tuz oranını dengede tutmasını da bilir. Tuzlu su kesme şeker misali küp minarelilerinden oluşur.

*****

Güneşin tüm denizleri ve okyanusları buharlaştırmaya bu yüzden gücü yetmez. Su bu ahenge  o kadar çok güvenir ki ateşin karşısında boynu bükülmez.

*****

Onun serüvenini bilen insanların dudağında su şükre dönüşür. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş