Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BEKİR SEÇİL
Köşe Yazarı
BEKİR SEÇİL
 

DOĞRU DEDİĞİN NEDİR Kİ?

“Hakikat her zaman doğruyu gösterir. Her doğru bildiğin ise hakikat değildir” ☘ Bugünün doğruları yarının yanlışları olabilir. Bilim bir önceki doğruyu bir sonraki bulguda yalanlayabilir ve bunu ispatlayabilir.  ☘ Allah C.C yeri geldiğinde doğrunun da doğrusunu, iyinin de iyisini ister. Dosdoğru namaz kılma emri gibi.  ☘ Neyin yanında durduğumuzu neyi ne kadar ve saplantı derecesinde savunduğumuzu iyi düşünmemiz ve araştırmamız gerekir.  ☘ Kıyama durur gibi savunduğunuz doğrular sizleri gerçeklerden alıkoymasın. Hakkında bilgimiz olmayan konular hakkında ne kadar az düşünüyor ve ne kadar çok konuşuyoruz.  ☘ Bu yapımızla doğruya yakınlaşan insanlığı, dosdoğru olandan da uzaklaştırıyoruz.  ☘ Çok düşünen insan, bu kadar boş konuşur mu? Dosdoğruya ulaşmanın yolu düşünmek, çok okumak, okuyanları düşünürleri dinlemek gözlemlemek ve yaratılma gayeni, yani kâinattaki yerini keşfetmekle mümkündür.  
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2023 - Çarşamba

DOĞRU DEDİĞİN NEDİR Kİ?

“Hakikat her zaman doğruyu gösterir. Her doğru bildiğin ise hakikat değildir”

Bugünün doğruları yarının yanlışları olabilir. Bilim bir önceki doğruyu bir sonraki bulguda yalanlayabilir ve bunu ispatlayabilir. 

Allah C.C yeri geldiğinde doğrunun da doğrusunu, iyinin de iyisini ister. Dosdoğru namaz kılma emri gibi. 

Neyin yanında durduğumuzu neyi ne kadar ve saplantı derecesinde savunduğumuzu iyi düşünmemiz ve araştırmamız gerekir. 

Kıyama durur gibi savunduğunuz doğrular sizleri gerçeklerden alıkoymasın. Hakkında bilgimiz olmayan konular hakkında ne kadar az düşünüyor ve ne kadar çok konuşuyoruz. 

Bu yapımızla doğruya yakınlaşan insanlığı, dosdoğru olandan da uzaklaştırıyoruz. 

Çok düşünen insan, bu kadar boş konuşur mu? Dosdoğruya ulaşmanın yolu düşünmek, çok okumak, okuyanları düşünürleri dinlemek gözlemlemek ve yaratılma gayeni, yani kâinattaki yerini keşfetmekle mümkündür.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş